Trdlo TK14
Re: Trdlo TK14
No, pěkně léčíš, pěkně!!
- Jožo Kovalčík
pekná práca, tiež sa chystám ten svoj trošku pomalovať, celý rok stojí vonku, síce je zakrytý plachtou, ale už mi dajak od spodu kvitne.
-
Já už teda blbě vidím, ale ten píst mě připadá víc špinavý než přidřený -rýhy má jen nahoře od karbonu. Jestli je válec v pořádku, tak by mělo stačit píst vyčistit. K tomu je dobrý malý jemný ocelový kartáček, vyčistit drážky a popř překroužkovat. Jakou měl motor kompresi ?
Prosím o radu koupil jsem si noví mazací lis a pravidelňe se kouše máte stím ňekdo zkušenost?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Jak kouše? Netlačí vazelínu, tlačíš naprázdno? Máš ho správně "složený" a bez vzduchu?
Je uplňe noví není to repas a v jednom stálém misťe se kouše tak jestly ho ňekdo nekupoval nové a neví ňeco otom
Ono je to dobrý stroj ten TK 14, len tie jeho prejavy , hluk, vibrácie, olej a rýchlosť to je katastrofa. Mal si si niečo iné zadovážiť. Vráť sa z kratšej cesty.
dik sousede
není zač až dnes sem si všiml že si ze skoků a že se asi aj známe od vidění ze sila z oseka a tak různě z polí :-)
podle mě by to tk mělo utáhnout viz
podle mě by to tk mělo utáhnout viz
jojo osek a pasak tak mam to pro zabavu a je mi jedno jestly pojedu dvojkou nebo jedničkou
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ten Caeb je vyborny. Az na tu cenu