Ta s toho bazoš je pěkná ma to řešeno pístnici která není tak nízko asi jak mailer.Jen dal posílejte vaše nápady. A rady popřípadě na co si dát pozor pří stavbě.
TZ-4K-14-F od musolimos
- rimmerworld
Re: TZ-4K-14-F od musolimos
Som zvedavy na upravy aspon sa budem moct inspirovat
-
No momentálně jsem se pustil do brzd. Totálně nefunkční ztvrdlé a rezavé.Novou korbu,ale to později.Nevím jestli to opískovat.Pak chci dát pryč mechanické zvedání a nahradit pístnici.Posunout uchyceni vyklápění.Co bych,ale potřeboval poradit o kolik to posunout a jakou pístnici dát.Tu malou tam dávat nechci co je origo.Raději bych tam dál nějakou silnější.
No načo si kupoval takú haraburdu, kde všetko treba prerobiť.
Původní pístnice je dostatečná, spíš prohne trubku na které je uchycená než nevyklopí
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Tomu teda nevěřím...když zůstane pant takhle blbě, jak originální, tak ano, ale když posune panty dozadu, nezvedne to ani kolečko písku
-
Protože byla za dobrou cenu.gregor811 píše:No načo si kupoval takú haraburdu, kde všetko treba prerobiť.
-
Ano chtěl bych to posunout,ale asi ne úplně na konec asi o 40 čísel.Ale,raději bych dál trochu větší.Ondras83 píše:Tomu teda nevěřím...když zůstane pant takhle blbě, jak originální, tak ano, ale když posune panty dozadu, nezvedne to ani kolečko písku
-
musolimos píše:Ano chtěl bych to posunout,ale asi ne úplně na konec asi o 40 čísel.Ale,raději bych dál trochu větší.Co nevím s čeho to prodloužit s ičko nebo jekl?Ondras83 píše:Tomu teda nevěřím...když zůstane pant takhle blbě, jak originální, tak ano, ale když posune panty dozadu, nezvedne to ani kolečko písku
-
Prosím vás bude stačit na prodloužení Rámu na vleku jekl 80x80x50?Nebo 100x100x50?Dík za radu.
To oznaceni jeklu mas dobre? 80x80 to je ctvercovy rozmer jeklu. Chapu. A to dalsi x50 je delka jeklu? Nebo sila steny jeklu? To by, ale musel byt plna ctvercova tyc o rozmeru 100x100mm. Nebo to mas v cm?
Ale vise pises ze to chces prodlouzit o "40 čisel". To uz budou asi ty cm.
Ja mám vyklápaciu vlečku 2x1,5 m pričom rám podvozku je z jaklu 80x60x3 mm a korba z jaklu 60x40x3 mm. Je to dostatočne pevné, pričom väčšie resp. hrubšiu stenu na vlečku za Tk nie je nutné dávať a to aj z dôvodu nižšej váhy. Vozím na tom napr. 4 prm surovej metrovice smreka. Možno, že by bolo možné dať aj HR 2,0 len taký materiál sa už zle zvára.
-
Omlouvám se překlep.80X80X5 mm. 5 je síla.Jo a panty posunu asi až na konec.JardaCNC píše:To oznaceni jeklu mas dobre? 80x80 to je ctvercovy rozmer jeklu. Chapu. A to dalsi x50 je delka jeklu? Nebo sila steny jeklu? To by, ale musel byt plna ctvercova tyc o rozmeru 100x100mm. Nebo to mas v cm?
Naposledy upravil(a) musolimos dne pát pro 14, 2018 7:58 pm, celkem upraveno 1 x.