Pomožte nováčkovi T-4K-10
-
ovládání hydrauliky
Zdrávím chtěl jsem se zeptat jak vám jde ovládání hydrauliky, včera když jsem mulčoval a potřeboval jsem mulčovač zvednout tak v pohodě, ale když jsem ho spouštěl ať jsem chtěl sebelíp tak prostě plynulý pohyb dolů nedocílím, buď na třikrát trhaně dám mulčovač na zem nebo najednou a to byla pak prda o zem(při prvním pokusu ). Nejde to nějak upravit????
Re: Pomožte nováčkovi T-4K-10
To co chceš dělat jsem nedávno viděl na bazoši. Bylo by to pro inspiraci. Myslím že by s tím měl jít udržovat i parkový távník, jako zahradní sekačkou. Taky o něčem uvažuji protože mám udržovat vetší plochy a mělo by to být pěkně zesečené ale beze zběru. Po tom kladívkovém to není uplně to pravé. Ale zase tomu nevadí pařezy, klacky, srovná to pěkně krtičáky a trava 1m není problém Na louky a pod neudržované pozemky super. .Zkus dát nejaké foto jak to mulčuje nižší trávu. Jinak jsi to vyřešil pěkně.
-
tak dnes sekla moja a rozškubala klíňák tak budu muset dát dvojitou řemenici
Tady jsem našel předělaný mulčovač. Chce za to 4900kč, to se ani nebyplatí to předělávat.
http://dum.bazos.cz/inzerat/7202345/Mulcovac-MF-70.php
http://dum.bazos.cz/inzerat/7202345/Mulcovac-MF-70.php
-
mulčovač jsem měl svůj tak jsem se do toho pustil.....za ty prachy bych to ale jinak vzal
psal jsi že ho chceš rozšiřovat, tak jsem myslel než to řešit tak že je lepší vzít tento.
Re: ovládání hydrauliky
Na MT8-132 som to nechtiac vyriesil, ked som robil vonkajsi hydraulicky okruh na sklapanie vlecky. Pred hydraulicky valec na zdvihanie zadnych ramien, som vradil trojcestny ventil. Ked som pouzival mulcovac, tak som iba na 3cestaku priskrtil pritok oleja do hydr.valca na traktore. Na zdvihanie to nevadilo, ale mulcovac isiel dolu pomalsie a netreskol na zem.ivo.simi píše:Zdrávím chtěl jsem se zeptat jak vám jde ovládání hydrauliky, včera když jsem mulčoval a potřeboval jsem mulčovač zvednout tak v pohodě, ale když jsem ho spouštěl ať jsem chtěl sebelíp tak prostě plynulý pohyb dolů nedocílím, buď na třikrát trhaně dám mulčovač na zem nebo najednou a to byla pak prda o zem(při prvním pokusu ). Nejde to nějak upravit????
Ivo, zdá se mi, že máš ten mulčovač vepředu moc vysoko. Ona by měla být rovně, aby správně mulčovala. Ale pokud to funguje i takhle...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
máš pravdu, ale sváry co držely třetí bod mi praskaly.....tak se to celé opřelo o převodovku - odpoledne jsem zajel za svářečem co mi to dělal a vyztužili jsme to a už to bude v rovině
-
pneu
Ahoj jaké lze dát pneu na TK10 originál disky v manuálu píší ráfek 4*E16, a pneu 6,00*16 (opsáno z manuálu TK14). Ctěl bych dát na původní ráfek širší kola s šípovým vzorem......viděl jsem na fóru odkaz na prodejce ale nejsem si jist velikostmi.....poraďte prosím děkuji
-
na ty ráfky dáš 7.50 ale musíš dát výš blatníky aby se ti tam vešly
-
táhla - kde všude je lze mít krom brzd?
Zdravím pánové chtěl jsem se zeptat jestli máte na brzdách lanka nebo táhla??? Jestli máte táhla ....dělali jste si je nebo jste je kupovali u Šálka - mohli by jste je vyfotit ať mám představu jak to vypadá??? Rád bych si dal táhla tak sháním informace
Táhla jsou dělané, origo jsou lanka. Fotky tu někde jsou už se to tu řešilo. Zkus pohledat
-
Zdravím, tak táhla jsem našel, jen jsem se chtěl zeptat jestli má někdo táhla na ruční brzdu??? a ještě jsem se chtěl zeptat jak máte taženou elektriku.....jestli můžete udělat fotku kde vedete kabely ke světlům a ke starteru díky