MINI 070, 075
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
Re: MINI 070, 075
Chlapi potřebuju přetěsnit ruční originál hydrauliku na minikovi. Někde jsem tu viděl co všechno potřebuju k tomu koupit a teď za boha to nemůžu najít, poradíte někdo? Díky.
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.
Tu je http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... start=3945
Prečítaj si aj moj príspevok pod zoznamom ....
Prečítaj si aj moj príspevok pod zoznamom ....
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc Peter. To je přesně to co jsem tu "kdysi" četl a teď jsem to nemohl najít...... Díky moc
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj pánové,
mám čistě akademický dotaz jestli se někomu doma neválí zbytečný přední závěs na lištovou sekačku, nebo alespoň výkresová dokumentace podle které by se dal vyrobit. Díky a hezký den.
mám čistě akademický dotaz jestli se někomu doma neválí zbytečný přední závěs na lištovou sekačku, nebo alespoň výkresová dokumentace podle které by se dal vyrobit. Díky a hezký den.
-
- Kontaktovat uživatele:
Môj DOTAZ.
Nazdar chlopi.
Na mojom orig. pluhu (obracák) k miníkovi mi chýba ten "krájací" nôž. Nemá ho niekto doma zvyšný na predaj ?
Alebo poraďte z čoho ho vyrobiť ?
Díky za rady.
Vilo
Nazdar chlopi.
Na mojom orig. pluhu (obracák) k miníkovi mi chýba ten "krájací" nôž. Nemá ho niekto doma zvyšný na predaj ?
Alebo poraďte z čoho ho vyrobiť ?
Díky za rady.
Vilo
Zdravím, nemá niekto náhodou doma na predaj kardan k rotavátoru na malotraktor, BKS 909, aj poškodený alebo nekompletný, aby bola jedna strana dobrá, rozsypal sa mi.
Čo sa Ti vysypalo ložisko?To by sa malo dať kúpi.
Zdravím, aj ložisko, ale aj diery sú dosť voľné
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar chlopi.
Pre Janko.ch - ten kardan má asi p. Smetana z Vizovic. Zavolaj mu alebo napíš.
Chcem si vyrobiť KROJIDLO na otočný pluh APO-701. Potreboval by som foto obojstranného krojidla a prípadne okótovať jeho rozmery. Fotka by mohla byť aj okótovaná. Pomôže niekto ?
Díky. Vilo.
Chcem si vyrobiť KROJIDLO na otočný pluh APO-701. Potreboval by som foto obojstranného krojidla a prípadne okótovať jeho rozmery. Fotka by mohla byť aj okótovaná. Pomôže niekto ?
Díky. Vilo.
Zdravím, ak to vydrží do soboty môžem ti to odfotiť a pomerať.vfisch2202 píše:Nazdar chlopi.
Díky. Vilo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme, že to vydrží do soboty.(foto + okótovanie krojidla)
Už sa pracuje na orbových kolesách
Už sa pracuje na orbových kolesách
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar minikári.
Aká je rozteč skrutiek na zadnom kolese ? Nemeral to niekto? Ja som nameral 100 mm. Je to správne ? Myslím rozteč k osi otáčania-nápravy, nie skrutka od skrutky.
Ďakujem za odpovede.
Vilo
Aká je rozteč skrutiek na zadnom kolese ? Nemeral to niekto? Ja som nameral 100 mm. Je to správne ? Myslím rozteč k osi otáčania-nápravy, nie skrutka od skrutky.
Ďakujem za odpovede.
Vilo
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, blbě se to měří, ale také bych sázel na poloměr kružnice 100mm
Jsou tam 3 šrouby a střed bude v těžišti rovnostrannýho trojúhelníku. Ranní rozcvička z geometrie základní školy
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rovnostra ... eln%C3%ADk
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rovnostra ... eln%C3%ADk
-
- Kontaktovat uživatele:
Rozteč na zadnom kolese.
Pre Blesk007 díky - dúfam, že sme dobre merali, a tých 100mm sedí.
Pre Jeníček - maš pravdu s tým rovnostranným trojuholníkom - tak to skús spočítať , ja to zmeriam a prepočítam cez víkend.
PS: potrebujem dať urobiť stredný kotúč na orbové kolesá - u origo to má tvar šesťuholníka.
Ešte raz díky. Čafte. Vilo
Pre Blesk007 díky - dúfam, že sme dobre merali, a tých 100mm sedí.
Pre Jeníček - maš pravdu s tým rovnostranným trojuholníkom - tak to skús spočítať , ja to zmeriam a prepočítam cez víkend.
PS: potrebujem dať urobiť stredný kotúč na orbové kolesá - u origo to má tvar šesťuholníka.
Ešte raz díky. Čafte. Vilo