MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
Vola som tam a bol som už 20ty záujemca...takže nič... predané
-
- Kontaktovat uživatele:
Čavte všetci.
Čítam si tu už asi polroka. Super informácie.
Zháňam ložisko do spojky 16013. Dá sa zohnať zapúzdrené ? Myslím s prachovkami na oboch stranách.
Díky za odpovede.
Čítam si tu už asi polroka. Super informácie.
Zháňam ložisko do spojky 16013. Dá sa zohnať zapúzdrené ? Myslím s prachovkami na oboch stranách.
Díky za odpovede.
Zdravím, ja som kúpil v SLS-Technaco, CRAFT BEARINGS 16013 - 2RS
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip. Mne môj "dodávateľ" mi povedal, že zapúzdrené sa nevyrába.
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
ahojky, mám dotaz. Nevíte někdo jakou má minik rozteč šroubů na zadních kolech? Nepasuj tam třídírové disky z nějakého auta? dík za info :-D
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.
-
Rozteč šroubů zadního kola je 174 mm na střed šroubů (délka strany rovnostranného trojúhelníku). Z jakého auta se šikne disk nevím. Stejné disky jsou na malotraktoru Robot od firmy TIP Prostějov. Jen se musí upravit průměry otvorů a zahloubení pro matici z druhé strany. Jeden stojí cca 1700,- Kč. Už to tu někdo dříve popisoval. Pepa
Odkaz na stránky: http://www.tip-pv.cz/malotraktor-kola.php
Odkaz na stránky: http://www.tip-pv.cz/malotraktor-kola.php
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Zober prve disky co zozenie a vovar tam nove stredy.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Zdravím, chcem sa spýtať či nemá niekto skúsenosť z piestnymi krúžkami od NPR Europe na pružinke stieracieho krúžku je akýsi plast, keď nasadím na piest vložím do valca, tak s piestom nepohnem ide strašne tažko a pritom keď dám samotný krúžok, tak ten má vôľu na spoji 0,15 mm. Vedel by niekto poradiť?
Link na foto pietných krúžkov: http://martin755.rajce.idnes.cz/Piestny_kruzok#NPR1.jpg
Link na foto pietných krúžkov: http://martin755.rajce.idnes.cz/Piestny_kruzok#NPR1.jpg
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar Chlopi.
Mám taký problém. Neviem odpojiť jednu polovičku kardanového hriadeľa. Mám ho nahodený na vývode vzadu.
Neviem či sa ten poistný kolík pootočil, ale aj ak ho stlačím tak neviem dať tú polovičku kard. hriadeľa dole.
Skúste poradiť. Díky.
Mám taký problém. Neviem odpojiť jednu polovičku kardanového hriadeľa. Mám ho nahodený na vývode vzadu.
Neviem či sa ten poistný kolík pootočil, ale aj ak ho stlačím tak neviem dať tú polovičku kard. hriadeľa dole.
Skúste poradiť. Díky.
Ak to nemá citelnú vôlu v pohybe dopredu dozadu tak bude prihrdzavelý.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vôľu má - axiálnu. Nastriekal som WD-čko. Istiaci kolík som pootáčal tak asi po 10-stupňoch a skúšal tú polovičku kardanu stiahnuť. Kardan sa posúva po drážkovanom hriadeľi, ale dole zísť nechce. Taký istý problém som mal keď som ho chcel dať dole s rotavátora.
Tak neviem ako ďalej. Už som ho chcel odrezať flexkou.
Tak neviem ako ďalej. Už som ho chcel odrezať flexkou.
.... vitaj Slovane,.... admine, co to tu máš za reklamy, jakési ...???? ... KMULLIS07 si tu udělal svůj internetový obchod se vším možným, jen NÉ na téma Mini 070 ...!!!!!
... Nebo je to OK ...????
... Nebo je to OK ...????
..... ááááá ... velmi rychlá reakce... už to tu není ...
Většinou se toto stane když je kardan "dlouhý". Nemá se kam už zkrátit a ten zajištovací kolík rozmačká drážku na výv. hřídeli. Nejde to jinak než jen silou. Nejlépe stahovákem. Příp. 2mi pajsry , majzlíky či pod. pákami. Ještě by pomohlo vytáhnout ten zajištovací kolík a kulatým pilníkem se pokusit odpilovat to rozmačkání.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem za radu. Myslím, že si presne vystihol ten problém s dlhým kardanom. Vypáčil som ho plocháčom - poradil mi palino070.
Už je dole.
... ďakujem za privítanie !
Už je dole.
... ďakujem za privítanie !