Milhaussovic Yukon W5032
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Milhaussovic Yukon W5032
Není zač. Za tu cenu pěknej,parádní čelák. Čekal jsem který to bude,jestli tento,nebo ten z Havlobrodu,moc jich poslední dobou na prodej nebylo. Máš to i s tím vlekem co nabízeli??? Tak paráda,založ si své vlákno a dávej to tam,budu sledovat,yukonů není nikdy dost
Hmm, tak to netuším. Doma ani ten starý už nemám.
A na netu taky nikde nic.
Jedině zkus cinknout http://www.1203.cz/
dělají 1203 nové.
A na netu taky nikde nic.
Jedině zkus cinknout http://www.1203.cz/
dělají 1203 nové.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Díky,už jsem to složil,měl jsem doma jeden starý z mtéčka. Měl jsem ještě jeden půjčený,a ten byl poskládáný tak jako na obrázku co dal Boniek,tudíž nakonci byla ještě jedna manžeta. Ale v mém určitě nebyla,je možné že by byl pro brzdy se dvěma manžetama a na spojku s jednou?? Já jsem ji tam teda nedával. Spojka chodí podstatně lehčeji,ale stejně zabírá na zemi. Neví někdo tedy jak je to s těma manžetama??? Díky
- Veteranista!
Je to jak píšeš, brzdový válec má manžetu navíc
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Taková hezká louka, rovinka, pampelišky...
Pokud ji budeš sekat touhle sekačkou, tak do dvou let tam máš jen green. Mám podobnou sekačku ke Cabriu do čelní hydrauliky, jen mám čelní kola a zadek je na pevno v hydraulice. Nádherně to rovná terén (mravenčáky, krtince, koleje), ale tam kde to seču je už jen tráva, kytičky vymizely Dycky jsem chtěl mít okolo roubenky hezkou květnatou louku, ale paní mě přesvědčuje o opaku. Co neposeču Cabriem, přelíta ona ruční el. sekačkou a klidně 2x tejdně 3000m2 Holt mám akční paní
PS: Tos Yukona před každou fotkou omyl a počkal než to uschne, néééé? Jinak si nedokážu vysvětlit ty čistý gumy i sekačku
Pokud ji budeš sekat touhle sekačkou, tak do dvou let tam máš jen green. Mám podobnou sekačku ke Cabriu do čelní hydrauliky, jen mám čelní kola a zadek je na pevno v hydraulice. Nádherně to rovná terén (mravenčáky, krtince, koleje), ale tam kde to seču je už jen tráva, kytičky vymizely Dycky jsem chtěl mít okolo roubenky hezkou květnatou louku, ale paní mě přesvědčuje o opaku. Co neposeču Cabriem, přelíta ona ruční el. sekačkou a klidně 2x tejdně 3000m2 Holt mám akční paní
PS: Tos Yukona před každou fotkou omyl a počkal než to uschne, néééé? Jinak si nedokážu vysvětlit ty čistý gumy i sekačku
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
A co máš přesně za sekačku?? Někde nějaké fotky?? A proč tam nemáš ty kolečka,vždyť je to takhle paráda,bouchnu s tím na zem a o nic se nestarám. Krtince to rovná bravurně a docela ani moc řádky to nedělá,bál jsem se,že za mnou bude materiálu a paráda,a to jsem s tím lítal,kdybych jezdil pomaleji,bude to zase o chlup lepší. Zajímalo by mě,co by to udělalo,kdybych vyhodil ty plechy kolem každého nože,pak by to mělo fungovat spíše jako mulčák,než sekačka. Kola nemám kde umazat a sekačku jsem umyl
Fotky nejsou, to nějak nedávám. Je to třínožovka v podstatě jako máš Ty se záběrem 150cm. Původem mezinápravovka z komunálu HAKO. Uchycení do trojbodu mám na řetěz, takže je taková poloplovoucí, v šavlích je to napevno. Původní kolečka nebyly žádný, udělal jsem konzolu na pružinách a celkem to maká. U nás tráva teprve začíná, tak bych třebas pak zkusil udělat foto, až vyjedu letos prvně
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jasný,tak když se povede,udělej foto,rád mrknu na zlepšováky
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak po dlouhém trápení spojka maká tak jak má,začal jsem vyčištěním obou spojkových válců,přes výměnu kapaliny,gumiček a manžet,opětovné odvzdušňování,nic nepomohlo,pedál stále na zemi,záběr nic moc,tak jsem se nasral a koupil vše nové,oba válce včetně propojovací hadice a trubky a spojka jde lehce,zabírá v půlce,prostě paráda,i řadit jde lépe. Akorát nevím čím to teda bylo asi některým z válců,ty mě sice byly netknuté,nevyrezlé,ale chodily hrozně lehce. Už jsem myslel,že dojde na nejhorší a bude muset motor ven
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
kde jsi kupoval ten ovladaci valec? (ten pod pedalem)
mam totiz brzdovy na 1203jku na brzdach a jeden je nahovno od zacatku, druhej je OK, uz jsem je nekolikrat menil a porad nic, tak jsem se taky nasr. ze to koupim novy, akorat doba, kdy staly 3 stovky uz je pryc a 1200 do toho davat nechci...
mam totiz brzdovy na 1203jku na brzdach a jeden je nahovno od zacatku, druhej je OK, uz jsem je nekolikrat menil a porad nic, tak jsem se taky nasr. ze to koupim novy, akorat doba, kdy staly 3 stovky uz je pryc a 1200 do toho davat nechci...