To mi taky chybí ale ten tachometr je narozdíl od paliva pro mě reálnej. Palivo se dá vidět (u mě) že zvednu kapotu a vidím kolik ho tam cca je na rysce u nádrže. Teda je to na nějakejch posledních 5 litrů.creative píše:Mě by stačil ukazatel paliva v nádrži, to je velký nedostatek.
VINEA,CABRIO,VEGA
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
- milstav1
To mi povídej že že nevydržíš jezdit na nádrž celej den ?creative píše:Mě by stačil ukazatel paliva v nádrži, to je velký nedostatek.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já když se čtyřválcem mulčuju vysokou trávu na 1100ot tak nemilstav1 píše:To mi povídej že že nevidržíš jezdit na nádrž celej den ?creative píše:Mě by stačil ukazatel paliva v nádrži, to je velký nedostatek.
- milstav1
Jo to sou žrouti zbytečně předimenzované motory sačí tří vál ale ten si taky cucne tak se mi zdá že to má věčí spotřebu jak náš firemní traktor a ten má 100 koníAntony30011 píše:Já když se čtyřválcem mulčuju vysokou trávu na 1100ot tak nemilstav1 píše:To mi povídej že že nevidržíš jezdit na nádrž celej den ?creative píše:Mě by stačil ukazatel paliva v nádrži, to je velký nedostatek.
Kdo má tu kapotu furt zvedat a tu za chvíli steřelou gumu.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
S tím, že žere víc sem počítal od začátku. Aj mi to říkal p. Horák. Ale jelikož celý dny s mulčovačem projezdím dvakrát do roka, sem rád za ten jeden vál na víc chci to pořádně dotížit a pak to bude mašinamilstav1 píše: Jo to sou žrouti zbytečně předimenzované motory sačí tří vál ale ten si taky cucne tak se mi zdá že to má věčí spotřebu jak náš firemní traktor a ten má 100 koní
Taky už mě napadlo, že ta guma půjde brzo do kytekcreative píše:Kdo má tu kapotu furt zvedat a tu za chvíli steřelou gumu.
- milstav1
No jeno stem moc nepočítej pokud budeš jezdit tak jako já po cestě 30 až 40 km tak uvidíš jakej jeto žrout aj když pojedeš po práznu je to pomalé a tím pádem musíš točit motor a pak se to projeví na spotřebě mám vyskoušeno že pokud si z práce pučim na delší trasu traktor 100 koní tak ta doprava je levnější jak s Cabriem 36 koní bohužel jeto smutné ale jeto takAntony30011 píše:S tím, že žere víc sem počítal od začátku. Aj mi to říkal p. Horák. Ale jelikož celý dny s mulčovačem projezdím dvakrát do roka, sem rád za ten jeden vál na víc chci to pořádně dotížit a pak to bude mašinamilstav1 píše: Jo to sou žrouti zbytečně předimenzované motory sačí tří vál ale ten si taky cucne tak se mi zdá že to má věčí spotřebu jak náš firemní traktor a ten má 100 koní
Taky už mě napadlo, že ta guma půjde brzo do kytekcreative píše:Kdo má tu kapotu furt zvedat a tu za chvíli steřelou gumu.
OK, dik vyskusam, ked prejdu tie mrazy.milstav1 píše:Nstavení světel je jednoduché za tmy si stoupni před zeď 50 metru a nastav je tak aby svítily na zem to ti bude stačit tak rychle zase nejezdíš abys musel vidět jak z osobáku
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
40km já ujedu možná za celej rok jezdím ze stodoly 1-3km po polách, víc ne možná někdy do lesa, ale na cestování to nemám.milstav1 píše: No jeno stem moc nepočítej pokud budeš jezdit tak jako já po cestě 30 až 40 km tak uvidíš jakej jeto žrout aj když pojedeš po práznu je to pomalé a tím pádem musíš točit motor a pak se to projeví na spotřebě mám vyskoušeno že pokud si z práce pučim na delší trasu traktor 100 koní tak ta doprava je levnější jak s Cabriem 36 koní bohužel jeto smutné ale jeto tak
jakej máš v práci traktor 100koní?
Díky moc! jen mi řekni, kde máš snímač na tom kole? Jako vidím snímání na kabelu co vede do cyklopočítače, ale ten magnet kterej se točí máš kde? A jak připevněnej?
Bezdrátový sou aj na kola nahovno, jedna díra a rozhodí se celej systém, hlavně na horským. Celkjem jezdím tak to vím ale na traktor se dá sehnat za 200 a stačí to, průměrnou rychlost vedět třeba nepotřebuju díky za inspiraci [/quote]
Snimac je na ciernom drziaku blatniku, dobre sa pozri, zbadas ho. Magnety su na tom naboji z MT8 132. Dobre ze som ho nezahodil. Vymackal sa ked sami odtrhla skrutka zo zamku a neskoro som si to vsimol. Na toto je OK a na vineacku polos sa vlezu oba naboje aj Vineacky, aj tento z MT8 naraz.
Tachometer moc lacny nekupuj, lebo na tych lacnych zvycajne display neznasa teploty nad 25 st. a scerna. V lete vidis na nom prd kym teplota vzduchu neklesne.
Bezdrátový sou aj na kola nahovno, jedna díra a rozhodí se celej systém, hlavně na horským. Celkjem jezdím tak to vím ale na traktor se dá sehnat za 200 a stačí to, průměrnou rychlost vedět třeba nepotřebuju díky za inspiraci [/quote]
Snimac je na ciernom drziaku blatniku, dobre sa pozri, zbadas ho. Magnety su na tom naboji z MT8 132. Dobre ze som ho nezahodil. Vymackal sa ked sami odtrhla skrutka zo zamku a neskoro som si to vsimol. Na toto je OK a na vineacku polos sa vlezu oba naboje aj Vineacky, aj tento z MT8 naraz.
Tachometer moc lacny nekupuj, lebo na tych lacnych zvycajne display neznasa teploty nad 25 st. a scerna. V lete vidis na nom prd kym teplota vzduchu neklesne.
- milstav1
To není muj já mám Casse ale toto je nějakej viniční ital ani nevím název sem tam si ho pučím protože z Cabriem je ta cesta smrtelná a ta doba a spotřebaAntony30011 píše:40km já ujedu možná za celej rok jezdím ze stodoly 1-3km po polách, víc ne možná někdy do lesa, ale na cestování to nemám.milstav1 píše: No jeno stem moc nepočítej pokud budeš jezdit tak jako já po cestě 30 až 40 km tak uvidíš jakej jeto žrout aj když pojedeš po práznu je to pomalé a tím pádem musíš točit motor a pak se to projeví na spotřebě mám vyskoušeno že pokud si z práce pučim na delší trasu traktor 100 koní tak ta doprava je levnější jak s Cabriem 36 koní bohužel jeto smutné ale jeto tak
jakej máš v práci traktor 100koní?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Díky já mám na kolo tachometr asi za 2000, vymakanej se vším všudy, jezdím dost. A zjistil sem, že se k němu dá dokoupit za 500 kabelizace a sensory a používat mžu jeden computer na jaře na to vlítnu, díky!Orešanec píše: Snimac je na ciernom drziaku blatniku, dobre sa pozri, zbadas ho. Magnety su na tom naboji z MT8 132. Dobre ze som ho nezahodil. Vymackal sa ked sami odtrhla skrutka zo zamku a neskoro som si to vsimol. Na toto je OK a na vineacku polos sa vlezu oba naboje aj Vineacky, aj tento z MT8 naraz.
- milstav1
Jeto taková kurva jak je tu ale neni špatnej http://www.moreauvysocina.cz/rex.html
Můžu se zeptat kde děláš? Tyhlety Rexe jsem viděl v Čejči.milstav1 píše:Jeto taková kurva jak je tu ale neni špatnej http://www.moreauvysocina.cz/rex.html
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je pěkné traktor bral bych hned