VINEA,CABRIO,VEGA

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Antony30011
Kontaktovat uživatele:

Re: VINEA,CABRIO,VEGA

#3706 Nový příspěvek od Antony30011 »

creative píše:Mě by stačil ukazatel paliva v nádrži, to je velký nedostatek.
To mi taky chybí :-/ ale ten tachometr je narozdíl od paliva pro mě reálnej. Palivo se dá vidět (u mě) že zvednu kapotu a vidím kolik ho tam cca je na rysce u nádrže. Teda je to na nějakejch posledních 5 litrů.

milstav1

#3707 Nový příspěvek od milstav1 »

To mi povídej že že nevydržíš jezdit na nádrž celej den ?

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#3708 Nový příspěvek od Antony30011 »

milstav1 píše:
To mi povídej že že nevidržíš jezdit na nádrž celej den ?
Já když se čtyřválcem mulčuju vysokou trávu na 1100ot tak ne :cert:

milstav1

#3709 Nový příspěvek od milstav1 »

Antony30011 píše:
milstav1 píše:
To mi povídej že že nevidržíš jezdit na nádrž celej den ?
Já když se čtyřválcem mulčuju vysokou trávu na 1100ot tak ne :cert:
Jo to sou žrouti zbytečně předimenzované motory sačí tří vál ale ten si taky cucne tak se mi zdá že to má věčí spotřebu jak náš firemní traktor a ten má 100 koní :zly:

creative

#3710 Nový příspěvek od creative »

Kdo má tu kapotu furt zvedat a tu za chvíli steřelou gumu.

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#3711 Nový příspěvek od Antony30011 »

milstav1 píše: Jo to sou žrouti zbytečně předimenzované motory sačí tří vál ale ten si taky cucne tak se mi zdá že to má věčí spotřebu jak náš firemní traktor a ten má 100 koní :zly:
S tím, že žere víc sem počítal od začátku. Aj mi to říkal p. Horák. Ale jelikož celý dny s mulčovačem projezdím dvakrát do roka, sem rád za ten jeden vál na víc 8) chci to pořádně dotížit a pak to bude mašina :driver:
creative píše:Kdo má tu kapotu furt zvedat a tu za chvíli steřelou gumu.
Taky už mě napadlo, že ta guma půjde brzo do kytek :pistol:

milstav1

#3712 Nový příspěvek od milstav1 »

Antony30011 píše:
milstav1 píše: Jo to sou žrouti zbytečně předimenzované motory sačí tří vál ale ten si taky cucne tak se mi zdá že to má věčí spotřebu jak náš firemní traktor a ten má 100 koní :zly:
S tím, že žere víc sem počítal od začátku. Aj mi to říkal p. Horák. Ale jelikož celý dny s mulčovačem projezdím dvakrát do roka, sem rád za ten jeden vál na víc 8) chci to pořádně dotížit a pak to bude mašina :driver:
creative píše:Kdo má tu kapotu furt zvedat a tu za chvíli steřelou gumu.
Taky už mě napadlo, že ta guma půjde brzo do kytek :pistol:
No jeno stem moc nepočítej pokud budeš jezdit tak jako já po cestě 30 až 40 km tak uvidíš jakej jeto žrout aj když pojedeš po práznu je to pomalé a tím pádem musíš točit motor a pak se to projeví na spotřebě mám vyskoušeno že pokud si z práce pučim na delší trasu traktor 100 koní tak ta doprava je levnější jak s Cabriem 36 koní bohužel jeto smutné ale jeto tak :zly:

Orešanec

#3713 Nový příspěvek od Orešanec »

milstav1 píše:Nstavení světel je jednoduché za tmy si stoupni před zeď 50 metru a nastav je tak aby svítily na zem to ti bude stačit tak rychle zase nejezdíš abys musel vidět jak z osobáku :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
OK, dik vyskusam, ked prejdu tie mrazy.

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#3714 Nový příspěvek od Antony30011 »

milstav1 píše: No jeno stem moc nepočítej pokud budeš jezdit tak jako já po cestě 30 až 40 km tak uvidíš jakej jeto žrout aj když pojedeš po práznu je to pomalé a tím pádem musíš točit motor a pak se to projeví na spotřebě mám vyskoušeno že pokud si z práce pučim na delší trasu traktor 100 koní tak ta doprava je levnější jak s Cabriem 36 koní bohužel jeto smutné ale jeto tak :zly:
40km já ujedu možná za celej rok :D jezdím ze stodoly 1-3km po polách, víc ne :) možná někdy do lesa, ale na cestování to nemám. 8)
jakej máš v práci traktor 100koní?

Orešanec

#3715 Nový příspěvek od Orešanec »

Díky moc! :) 8) jen mi řekni, kde máš snímač na tom kole? Jako vidím snímání na kabelu co vede do cyklopočítače, ale ten magnet kterej se točí máš kde? A jak připevněnej?
Bezdrátový sou aj na kola nahovno, jedna díra a rozhodí se celej systém, hlavně na horským. Celkjem jezdím tak to vím :D ale na traktor se dá sehnat za 200 a stačí to, průměrnou rychlost vedět třeba nepotřebuju :) díky za inspiraci :friends:[/quote]
Snimac je na ciernom drziaku blatniku, dobre sa pozri, zbadas ho. Magnety su na tom naboji z MT8 132. Dobre ze som ho nezahodil. Vymackal sa ked sami odtrhla skrutka zo zamku a neskoro som si to vsimol. Na toto je OK a na vineacku polos sa vlezu oba naboje aj Vineacky, aj tento z MT8 naraz.
Tachometer moc lacny nekupuj, lebo na tych lacnych zvycajne display neznasa teploty nad 25 st. a scerna. V lete vidis na nom prd kym teplota vzduchu neklesne.

milstav1

#3716 Nový příspěvek od milstav1 »

Antony30011 píše:
milstav1 píše: No jeno stem moc nepočítej pokud budeš jezdit tak jako já po cestě 30 až 40 km tak uvidíš jakej jeto žrout aj když pojedeš po práznu je to pomalé a tím pádem musíš točit motor a pak se to projeví na spotřebě mám vyskoušeno že pokud si z práce pučim na delší trasu traktor 100 koní tak ta doprava je levnější jak s Cabriem 36 koní bohužel jeto smutné ale jeto tak :zly:
40km já ujedu možná za celej rok :D jezdím ze stodoly 1-3km po polách, víc ne :) možná někdy do lesa, ale na cestování to nemám. 8)
jakej máš v práci traktor 100koní?
To není muj já mám Casse ale toto je nějakej viniční ital ani nevím název sem tam si ho pučím protože z Cabriem je ta cesta smrtelná a ta doba a spotřeba :zly:

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#3717 Nový příspěvek od Antony30011 »

Orešanec píše: Snimac je na ciernom drziaku blatniku, dobre sa pozri, zbadas ho. Magnety su na tom naboji z MT8 132. Dobre ze som ho nezahodil. Vymackal sa ked sami odtrhla skrutka zo zamku a neskoro som si to vsimol. Na toto je OK a na vineacku polos sa vlezu oba naboje aj Vineacky, aj tento z MT8 naraz.
Tachometer moc lacny nekupuj, lebo na tych lacnych zvycajne display neznasa teploty nad 25 st. a scerna. V lete vidis na nom prd kym teplota vzduchu neklesne.
Díky :) já mám na kolo tachometr asi za 2000, vymakanej se vším všudy, jezdím dost. A zjistil sem, že se k němu dá dokoupit za 500 kabelizace a sensory a používat mžu jeden computer :) na jaře na to vlítnu, díky! :friends:

milstav1

#3718 Nový příspěvek od milstav1 »

Jeto taková kurva jak je tu ale neni špatnej http://www.moreauvysocina.cz/rex.html

Tom

#3719 Nový příspěvek od Tom »

milstav1 píše:Jeto taková kurva jak je tu ale neni špatnej http://www.moreauvysocina.cz/rex.html
Můžu se zeptat kde děláš? Tyhlety Rexe jsem viděl v Čejči.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#3720 Nový příspěvek od Antony30011 »

Tak to je pěkné traktor 8) bral bych hned :D

Zamčeno

Zpět na „Naše malotraktory“