VINEA,CABRIO,VEGA
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
Díky ještě bych se chtěl zeptat. Dneska sem si četl něco o polách na jaře. Jak je chystáte? Jen rotavátor a sázet? Nebo ještě brány, kombinátor atd?
-
Kombinátor,hloubka 12 cm a sázet
- milstav1
No pokud máš dobře zoráno na zimu tak potáhat radličkami a sázet nebo co budeš dělatAntony30011 píše:Díky ještě bych se chtěl zeptat. Dneska sem si četl něco o polách na jaře. Jak je chystáte? Jen rotavátor a sázet? Nebo ještě brány, kombinátor atd?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
A nesází ti sazeč daleko? Už sem to řešil jednou a mám doma furt na talíři, že to bude daleko u nás se sazí tak na 10cm a sazeč jednou tolik... Kombinátor teda zkusim pučit, ale co vím, tak nic moc to tady neudělá. Většinou maj rotavátory tady, kromě velkýho jzd samozřejmě
Naposledy upravil(a) Antony30011 dne stř úno 01, 2012 7:23 pm, celkem upraveno 1 x.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
No zoráno jakš takš. Sazečem brambory a pak ručně zelenina, řepa a tak. Akorát že kombinátor mi tady nic moc nenadělá. Zkusim si ho pujčit ještě, ale jak to neni rotavátorem sou to furt hruby. Vím, že po rotavátoru a dešti je to jak šutr, ale do hrud mrkev nepudemilstav1 píše: No pokud máš dobře zoráno na zimu tak potáhat radličkami a sázet nebo co budeš dělat
Naposledy upravil(a) Antony30011 dne stř úno 01, 2012 7:23 pm, celkem upraveno 1 x.
Kdes na tom byl, že to někdo umýval?milstav1 píše:No jo největší blbost je vapkovat traktor na zimucreative píše:Teď v těch mrazech mi zamrzlo táhlo od dekompresoru na Vinei, nejde potáhnout a nejde, zhasínat to musím na motoru.
- milstav1
10cm je blbost já sadím tak 20 až 25 cm od sebe jinak na mrkev a zeleninu to potáhej rotavátoremAntony30011 píše:A nesází ti sazeč daleko? Už sem to řešil jednou a mám doma furt na talíři, že to bude daleko u nás se sazí tak na 10cm a sazeč jednou tolik... Kombinátor teda zkusim pučit, ale co vím, tak nic moc to tady neudělá. Většinou maj rotavátory tady, kromě velkýho jzd samozřejmě
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jedna Polská Vega
- milstav1
Věčinou mi to na slávii zamrzlo po vapkování jina necreative píše:Kdes na tom byl, že to někdo umýval?milstav1 píše:No jo největší blbost je vapkovat traktor na zimucreative píše:Teď v těch mrazech mi zamrzlo táhlo od dekompresoru na Vinei, nejde potáhnout a nejde, zhasínat to musím na motoru.
Já s traktorem jezdím furt, já si ho na zimu nedávám do obyváku ani baterku do tepla.
Stroje musí sloužit ne odpočívat.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tak my ještě loni sázeli s hrobkovačem a vari tak 10-15cm. A bylo těch brambor hodně na sobě no, jestli někde najdu foto tak to sem hodím. Uvidím co to udělá tím sazečem. Nejak ještě zmenšit to nende? A rotavátorem asi budu muset nomilstav1 píše:10cm je blbost já sadím tak 20 až 25 cm od sebe jinak na mrkev a zeleninu to potáhej rotavátoremAntony30011 píše:A nesází ti sazeč daleko? Už sem to řešil jednou a mám doma furt na talíři, že to bude daleko u nás se sazí tak na 10cm a sazeč jednou tolik... Kombinátor teda zkusim pučit, ale co vím, tak nic moc to tady neudělá. Většinou maj rotavátory tady, kromě velkýho jzd samozřejmě
- milstav1
Chudáček já mám zazimováno a batérka je v teple víš jak ten motor trpí tema studenejma startama já byl v lesi a ani sem ho chudáka nezdechl aby byl furt teplejcreative píše:Já s traktorem jezdím furt, já si ho na zimu nedávám do obyváku ani baterku do tepla.
-
Ani kombinátor s dvojitym válečkem ti nepomůže? Brambory 10 cm od sebe? to je fakt málo pak sou drobný ne sazeč dělá asi 18 cm a víc,já dávám 25 cm
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já se překlikl a dal upravit místo citacePULDrapalik píše: Brambory 10 cm od sebe? to je fakt málo pak sou drobný ne sazeč dělá asi 18 cm a víc,já dávám 25 cm
Kombinátor je tu samotnej celkem na nic, to mi říkaj kamoš traktorista, že i se zetorem má pod brambory a zeleninu rotavátor a kombinátor pod obilí. Jinak že mu zlobí sazeč. Já akorát přemýšlím o kombinaci tohohle.
http://leteckaposta.cz/uploaded/449721412 a ukázka těch brambor po 10cm, odrůda BELLAROSA. Nechce se mi to zmenšovat, tak to rozklikni a stáhni. Je to ukázka, takle nám to napadalo tím vyorávačem na vari, ale je to nahovno stroj to sem tlačil jak blb. Ale úroda za to stála měli sme z 85kg sadby, 1100 kg brambor a to nekecám!
Naposledy upravil(a) Antony30011 dne stř úno 01, 2012 7:51 pm, celkem upraveno 2 x.