WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
Jenicek konečně udělal odpojování přední nápravy
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Nojo, jenže jen odpojování, eště teď budu muset dovymyslet její opětovný připojení
Tak závada objevena za 20 vteřin
Urvanej unašeč na kole v náboji. Poloosa se normálně točila, ale kolo stálo a přes diferák se samozřejmě netočilo ani druhý kolo.
Nejdřív prdnul vnitřní tisícihran a pak se to ukroutilo od tý pokličky.
Urvanej unašeč na kole v náboji. Poloosa se normálně točila, ale kolo stálo a přes diferák se samozřejmě netočilo ani druhý kolo.
Nejdřív prdnul vnitřní tisícihran a pak se to ukroutilo od tý pokličky.
Cenovka přes 3kKč
Asi jsem natvrdlej, ale co to znamená? Tři koruny?jenicek píše:Cenovka přes 3kKč
jo, kéž by, ale x1000
"k" je předpona kilo (kilo-gram, kilo-metr) a v mým případě kilo-korun
"k" je předpona kilo (kilo-gram, kilo-metr) a v mým případě kilo-korun
Nevim jestli je to pravidlo, ale u penez se pouziva "t" - jako tisic. Pak je to jasnejsi.
Jinak pokud mas "drassi traktor" - tak mas i "drašši" nahradni dily. But rad ze je neobednavas v Japonsku
Jinak pokud mas "drassi traktor" - tak mas i "drašši" nahradni dily. But rad ze je neobednavas v Japonsku
Jo, s tim jsem počítal, když jsem kupoval starší Cabrio. Ale stejně mě trochu překvapila cenovka, nebejt tam ta šestidrážka ale třeba jen pero, tak si to člověk v podstatě udělá doma za odpoledne.
No jak říká známej:"Když chceš opici, musíš mít i na banány"
No jak říká známej:"Když chceš opici, musíš mít i na banány"
A kolik máš nalítáno? Zas budeš mět na chvilu klid... příště to bude zas druhý kolo atd...
skoro 37 roků
-
Kluci,kolik zvedne reálně čelák na excelentu?
120 sena to dá?
Koukám že vzhledem k inovacím ohledně přísnějších eko normám je poslední šance koupit ještě relativně jednoduchej traktor,většina výrobců již pomalu přechází na výrobu nových modelů...
120 sena to dá?
Koukám že vzhledem k inovacím ohledně přísnějších eko normám je poslední šance koupit ještě relativně jednoduchej traktor,většina výrobců již pomalu přechází na výrobu nových modelů...
Zetor 6245
http://www.agroservispv.cz/pracovni-nar ... ac-nd5-060
Viděl jsem sundaný portál u Vegy portal je skoro stejný jako Tz-4k-14 je tam stejné uložení ložisek.
Kloub nápravy vydrží větší zatížení, to se musí ještě mazat kvalitní vazelínou, pochybují při intezivním používaní bude životnost 10 ti let.
Video bych přirovnal nákládá jak na osla. Proč http://www.jasno.eu/lisovani-sena
Viděl jsem sundaný portál u Vegy portal je skoro stejný jako Tz-4k-14 je tam stejné uložení ložisek.
Kloub nápravy vydrží větší zatížení, to se musí ještě mazat kvalitní vazelínou, pochybují při intezivním používaní bude životnost 10 ti let.
Video bych přirovnal nákládá jak na osla. Proč http://www.jasno.eu/lisovani-sena
-
Unese,tak nulapajda horko těžko zvedla v čeláku 120 sena né moc utaženou.
Také by mě zajímalo jak se k takovému užívání postaví přední náprava a středové uložení excelenta,když ty portály jsou konstrukčně vycházející z Tkáčka.
Také by mě zajímalo jak se k takovému užívání postaví přední náprava a středové uložení excelenta,když ty portály jsou konstrukčně vycházející z Tkáčka.
Zetor 6245