WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
Ahoj, chtel bych se zeptat jak chyta v zime vega s kohlerem 42ps diky za odpoved.
když není zamrzlá nafta a je dobrá baterka tak chytá i v mrazu jen musí zatočitZdenekcb píše:Ahoj, chtel bych se zeptat jak chyta v zime vega s kohlerem 42ps diky za odpoved.
Ahoj. Tady je video cabrio 42HP. stejný motor jako se dava do vegy https://www.youtube.com/watch?v=Mhkv-pbGBkYZdenekcb píše:Ahoj, chtel bych se zeptat jak chyta v zime vega s kohlerem 42ps diky za odpoved.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Přidám něco z mých posledních úprav. Dodělal sem etážový závěs, 4 polohový (-4,0,+4,+8cm - oproti originálu), dále maznice (5x) a vyměnil přední portály za novější masivnější. Nějaký takový závěs by měl být už od výroby Šponováky by bylo nejlepší předělat z vnější strany, ale bylo by s tím dost práce, tak jsem to vyřešil sponou aby se to nepotkalo
- Jožo Kovalčík
Tak si sa konečne dočkal tých portálov okrem tých Šálkovych som nevidel žiaden iný malotraktor čo by mal šponováky z vnútornej strany, všetky ich majú zo strany vonkajšej aj MT8-050 ich mali z vonkajšej, tak neviem prečo na tých nových traktoroch to robia takto.
Mám doma MT8-050 a vegu a mužu říct že se mi lepší šponuje VEGA. 050ka to ma z venku a dostat tam klíč na tu matici je někdy problém.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
některý japonci to mají zevnitř a přijde mi to lepší
Jj, taky sem tu u některých malých japonců viděl. Proč ti to přijde lepší?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ja nechapu u sponovaku jednu vec - proc je tam vsecko vsude zavareny? Jeden jsem si ohl v lese a pri hledani nahrady nasel toto
https://eshop.atilastyl.cz/produkt/LR-4478.G08/
Nebylo by to lepsi nez na obou stranach zavarit zavitovky?
Vnitrni vnejsi - mne uz to ted prijde fuk. Vnejsi mj pruzinu zevnitr, vnitrnim jsem ji udelal z venku a je to.
https://eshop.atilastyl.cz/produkt/LR-4478.G08/
Nebylo by to lepsi nez na obou stranach zavarit zavitovky?
Vnitrni vnejsi - mne uz to ted prijde fuk. Vnejsi mj pruzinu zevnitr, vnitrnim jsem ji udelal z venku a je to.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
taky to tak musím předělat...
Zdravím všechny, přihodím pár jarních pracovních fotek.
Mě teda nejvíc štve ten originální závěs na šrouby, než to demontuju a naopak no vždycky nadávám. Na repasu MT8-132.2 jsem měl originál závěs na čepy, to bylo rychlý a teď na Winei tam jsou ty šrouby na třicítku klíč. Nevím, proč to dělají takto, asi homologace? Zace si říkám, že kdyby to mohli vymyslet už originál z výroby na čepy, tak by to asi udělali ne?
Mě teda nejvíc štve ten originální závěs na šrouby, než to demontuju a naopak no vždycky nadávám. Na repasu MT8-132.2 jsem měl originál závěs na čepy, to bylo rychlý a teď na Winei tam jsou ty šrouby na třicítku klíč. Nevím, proč to dělají takto, asi homologace? Zace si říkám, že kdyby to mohli vymyslet už originál z výroby na čepy, tak by to asi udělali ne?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Důvodem je prý to, že se čepy vyžvíkávají a šrouby ne, ty drží napevno. Kdysi jsme to v PV řešili. Otázka je, jaktože to u Zetorů (větších) nikdy nevadilo. Ale jak říkáš, možná se změnily podmínky a závěsy musí být "napevno"