MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
Zdravím vás ja som dal Cromino 13.3 kw 18 hp fungl nový motor s doručením ma
vyšiel na 360€ s MD niesú problémy ale nový je nový na motor som dal vysústružit
nový kus na osku a dal som tam kardanový kríž aj s kardanom a v zadu som dal
org. ale novú hardispojku a šlape bez problémov .To je môj prípad ako som to vyriešil.
vyšiel na 360€ s MD niesú problémy ale nový je nový na motor som dal vysústružit
nový kus na osku a dal som tam kardanový kríž aj s kardanom a v zadu som dal
org. ale novú hardispojku a šlape bez problémov .To je môj prípad ako som to vyriešil.
-
To Cronino je zavádějící název. Je to "značka" jednoho prodejce (traktory-silesia), který pod touto značkou skrývá více neznačkových výrobků. Ono je to ale celkem fuk, jestli koupím Wildtec nebo Cronino... To jenom pro úplnost...
Ale chlapi... sakra... jak Vás vidím, jak řádíte s těmi Miníky... úplně mě to láká se k němu zase vrátit (jako k druhému - v mém případě třetímu - traktoru v hospodářství)...
Měl jsem na Minim BaS Vanguard 9 HP a taky jsem čidlo odpojoval. Ale ty nervy, než jsem zjistil co tomu je, že to pořád chcípá
Ale chlapi... sakra... jak Vás vidím, jak řádíte s těmi Miníky... úplně mě to láká se k němu zase vrátit (jako k druhému - v mém případě třetímu - traktoru v hospodářství)...
Měl jsem na Minim BaS Vanguard 9 HP a taky jsem čidlo odpojoval. Ale ty nervy, než jsem zjistil co tomu je, že to pořád chcípá
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
S tym cidlom ale opatrne! Je to ochrana pred zadretim motora. Napr v kopci sa mozestat, ze ten motor nemaze a z odpojenim cidlom o tom netusite. Radsej by som na cidlo napojil kontrolku a ak by sa rozvietila na dlhsie, znamenalo by to nebezpecenstvo!!!!
Jasně, je to tak... já jsem v tom motoru míval 2/3 oleje, protože už byl vychozený a neustále ho žral... čím méně ho bylo, tím méně bylo problémů. Takže při tom množství stačil trošku náklon a už nejel. Ale v žádném velkém svahu jsem s Minim nedělal... řekl bych, že to byla taková nakloněná rovina...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
zdravim
ja na ten motor nedam dopustiť ale je chyba projektanta čo projektoval nadrž , vyvod je zarovno karburatora , a ked idem 100 m do kopca skape , nema palivo , menil som aj čerpadlo ale ani to nepomaha , pokial bolo viac ako 6 litrov paliva tak pohoda ale ak klesla hladina , tak mi skapal , takže kto nema kopce by som nikdy nemenil , ten motor ma svoje čaro , jeho zvuk a smrad , to nema ani jeden typ motora , toto su ešte poctive motory , kto kupuje Činu alebo Italiu tak bude aj tak čo neskoro meniť
hou
s pozdravom a pekný výkend prajem
ja na ten motor nedam dopustiť ale je chyba projektanta čo projektoval nadrž , vyvod je zarovno karburatora , a ked idem 100 m do kopca skape , nema palivo , menil som aj čerpadlo ale ani to nepomaha , pokial bolo viac ako 6 litrov paliva tak pohoda ale ak klesla hladina , tak mi skapal , takže kto nema kopce by som nikdy nemenil , ten motor ma svoje čaro , jeho zvuk a smrad , to nema ani jeden typ motora , toto su ešte poctive motory , kto kupuje Činu alebo Italiu tak bude aj tak čo neskoro meniť
hou
s pozdravom a pekný výkend prajem
Zdravím, pridávam video sadzača https://www.youtube.com/watch?v=VOA-Hk2 ... e=youtu.be , a dvoch bráškov http://prntscr.com/6sxb92 , http://prntscr.com/6sxc7a .
Zdravim Vas. V sobotu som si kupil Minika v Budapesti. Hned som mal aj prvu prihodu ked mi na dialnici odletela bocna laminatova kritka a pesky som isiel prenu na dialnici 4 kilometre :-D Nema tu nahodou niekdo na predaj kovove orebne kolesa?
Gratuluji k novému traktoru. Ještě by to chtělo fotky Tak hlavně že se našla a že byla v pořádku, to je nedostatkové zboží ty části kapotáže. Kdyby se nepodařilo sehnat, tak někde ze začátku vlákna jsou tady výkresy pro výrobu těch kol.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Vedel by mi niekdo vysvetlit ako nastavim pluh. Nech nastavujem ako chcem vzdy zacnu prekluzovat kolesa.
Ono nastavení pluhu je vyšší dívčí... ale.... pár takových základů... je dobré si vzít na rovném povrchu nějaké dva trámky a podložit jednu stranu traktoru (kola). Mini oře tuším na 18? cm... Takže 15 cm trámky dát pod levé kola (přední i zadní, a pluh spustit na zem. Ostří pluhu musí ležet v celé své délce na podložce, patka pluhu musí být taktéž položená na podložce. Nevhodné naklonění ostří pluhu vůči podložce má za následek táhnutí traktoru do stran (ale to má za následek také šířka záběru pluhu). A patka Ti hlídá to, aby se pluh nezahluboval, respektive aby se zahloubil na požadovanou hloubku. Mini měl pluh nadlehčován takovým listovým perem. Co vím, tak to moc nefungovalo. Buď ten pluh nastavíš tak, aby držel hloubku, nebo to "obejdeš" (schválně píšu do úvozovek, protože to jde obejít jen trošku) tím, že vyrobíš hloubkové kolo, které ho bude držet v požadované hloubce. Pokud je pluh obracecí, tak to samé nastavení provedeš na druhou stranu. Chce to pak doladit v brázdě. Základem je, aby se pluh v brázdě, v požadované hloubce opíral o patku a ten spodek brázdy byl v příčné rovině rovný.
Druhá věc u Miniho je ta, že ty originál pneumatiky jsou na prd. Zalepí se a hrabou. Takže buď nové pneumatiky s normálním šípovým vzorem, nebo lépe orebné ostruhy (návleky na kola). S těmi je to tank. A předpokládám, že na orbu máš sundanou tu dvoumontáž.
Druhá věc u Miniho je ta, že ty originál pneumatiky jsou na prd. Zalepí se a hrabou. Takže buď nové pneumatiky s normálním šípovým vzorem, nebo lépe orebné ostruhy (návleky na kola). S těmi je to tank. A předpokládám, že na orbu máš sundanou tu dvoumontáž.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Dakujem pekne! Zajtra to aj vyskusam. No ja som uz skusal orat aj dvojmontazou aj bez
Hladam som aj ten plan na orebne kolesa ale nejak som to nenasiel.
Hladam som aj ten plan na orebne kolesa ale nejak som to nenasiel.
Nazdar priatelu ten pluh čo máš je výborný len radšej by som nechal len klasicky jedno montáž
a tak ten pluh som mal aj ja ale dal som pneumatiky večší vzor mitasky a to je rozdiel v zábere !!!!!!!
a tak ten pluh som mal aj ja ale dal som pneumatiky večší vzor mitasky a to je rozdiel v zábere !!!!!!!
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz