GO MT8-050

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
majo258

Re: GO MT8-050

#316 Nový příspěvek od majo258 »

ahoj
je nadherna, az skoda predat, aku cenovku nahodite? 8) 8) 8)

robert xxx

#317 Nový příspěvek od robert xxx »

Je to parada, poriadne odvedena praca.

Honza 13

#318 Nový příspěvek od Honza 13 »

Čauky Hoši měl bych na vas velikou prosbu včera jsem byl s mím mtečkem v lese prořezavat cestu po prožízce jsem chtěl s cesty uklidit větve tak jsem se rozhodl že je radlicí budu tlačit a až bude hromada tak to nahrnu na jedno místo
bohu dík bylo po dešti takže jsem přišel na to že mě nefunguje předek :'( netočí se vubec kardan mohli by jste mi poradit po čem mam jíd kde to hledat?at zbytečně nerozebíram cely traktor?
a ještě jedna věc budu muset asi dělat lamelu tak na kolik cca vyjde lamela,ložisko a přítlačak a pak jak doštelovat packy vuči ložisku aby byly v rovině to chapu ale jak daleko děkuji moc za radu v tydnu se do toho potřebuju pustit mame naplanovano jezdit na dřevo ale bez 4x4 je mi to na nic :'(

deniels

#319 Nový příspěvek od deniels »

spojka http://www.nd-traktory.cz/nd-pro-malotr ... 190-pevna/
na predni diferaku muzes mit strhnute šrouby,nebo jak ti de kardan do predni napravy jestli neni utoceny v naprave,nejlepsi by bylo to rozdelat
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14

timexy
Kontaktovat uživatele:

#320 Nový příspěvek od timexy »

Honza 13 píše:Čauky Hoši měl bych na vas velikou prosbu včera jsem byl s mím mtečkem v lese prořezavat cestu po prožízce jsem chtěl s cesty uklidit větve tak jsem se rozhodl že je radlicí budu tlačit a až bude hromada tak to nahrnu na jedno místo
bohu dík bylo po dešti takže jsem přišel na to že mě nefunguje předek :'( netočí se vubec kardan mohli by jste mi poradit po čem mam jíd kde to hledat?at zbytečně nerozebíram cely traktor?
a ještě jedna věc budu muset asi dělat lamelu tak na kolik cca vyjde lamela,ložisko a přítlačak a pak jak doštelovat packy vuči ložisku aby byly v rovině to chapu ale jak daleko děkuji moc za radu v tydnu se do toho potřebuju pustit mame naplanovano jezdit na dřevo ale bez 4x4 je mi to na nic :'(

Ahoj spojku jsem dělal minulý týden.
Kupoval jsem jí přímo v Žacléři kde vyrábějí 1203 a spojka a přítlačák je shodný s MT.
Komplet spojka mne stála 2700 i s ložiskem.
Packy jsou originál nastavený z výroby, tak jsem s tím vůbec nehýbal. Jediný co musíš udělat, tak na soustruhu obrat unášeč co drží ložisko o 3 mm a tím je daná vůle a nemusíš nic štelovat.

Zítra ti pošlu číslo na prodejnu a pošlou ti to poštou na dobírku. Spojku tedy musíš přenýtovat, protože tam je trochu jiný unašeč. Hlavně se mrkni jak máš velkou lamelu, protože jsou dva typy a to 190 MM a 200 MM . Jinak ta čtyřkolka vypadá že máš ojetou trubku v středové rouře. Jestli tam máš vůli, tak je to jasné

Pat&Mat

#321 Nový příspěvek od Pat&Mat »

Ahoj, velice nepříjemné, tak jako tak tě asi bude čekat rozpůlení traktoru. Páč jsou tři možné scénáře. Buď je problém v předním diferáku, nebo je se ti vysypal spoj, nebo zadní převodovka... tady je pár fotek co se nám podařilo najít...

Toto je vývod ze zadní převodovky pro náhon předku
IMG_2994.jpg
Toto je vstup do předního diferáku
IMG_3310.jpg
A problém je, ty nemáš možnost se mrknout jestli se ti spoj točí nebo ne, protože je provlečený vlaštovkou a není možnost na něho mrknout...
IMG_3402.jpg
IMG_3409.jpg

Honza 13

#322 Nový příspěvek od Honza 13 »

Pat&Mat píše:Ahoj, velice nepříjemné, tak jako tak tě asi bude čekat rozpůlení traktoru. Páč jsou tři možné scénáře. Buď je problém v předním diferáku, nebo je se ti vysypal spoj, nebo zadní převodovka... tady je pár fotek co se nám podařilo najít...

Toto je vývod ze zadní převodovky pro náhon předku
IMG_2994.jpg
Toto je vstup do předního diferáku
IMG_3310.jpg
A problém je, ty nemáš možnost se mrknout jestli se ti spoj točí nebo ne, protože je provlečený vlaštovkou a není možnost na něho mrknout...
IMG_3402.jpg
IMG_3409.jpg

Ahojte kluci jak jste říkali tak mě rozpulení traktoru neminulo už je rozpulen a přišel jsem asi na zavadu a to že když mam přední napravu ve vzduchu tak zatočíme kolama at po směru nebo jedním proti druhym po tak udržím v ruce vyvodovy hřídel a myslím si že bych ho udržet neměl
ještě zítra oprubuju jestli se točí tyč v rouře nasadím ji tam přizvednu zadek dam kvalt a bude li se točit a neudržím ji v ruce tak si myslí že ta zavada bude v tom předku asi nemate ponětí co by se tam mohlo pohnojit a jak drahe jsou díly + - děkuji budu nadale informovat jak natom jsme pokud se podaří pořídím i par fotek zatí zdarec

Honza 13

#323 Nový příspěvek od Honza 13 »

timexy píše:
Honza 13 píše:Čauky Hoši měl bych na vas velikou prosbu včera jsem byl s mím mtečkem v lese prořezavat cestu po prožízce jsem chtěl s cesty uklidit větve tak jsem se rozhodl že je radlicí budu tlačit a až bude hromada tak to nahrnu na jedno místo

Kupoval jsem jí přímo v Žacléři kde vyrábějí 1203 a spojka a přítlačák je shodný s MT.
Packy jsou originál nastavený z výroby, tak jsem s tím vůbec nehýbal. Jediný co musíš udělat, tak na soustruhu obrat unášeč co drží ložisko o 3 mm a tím je daná vůle a nemusíš nic štelovat.

Zítra ti pošlu číslo na prodejnu a pošlou ti to poštou na dobírku. Spojku tedy musíš přenýtovat, protože tam je trochu jiný unašeč. Hlavně se mrkni jak máš velkou lamelu, protože jsou dva typy a to 190 MM a 200 MM . Jinak ta čtyřkolka vypadá že máš ojetou trubku v středové rouře. Jestli tam máš vůli, tak je to jasné

čauky timexy tak to by si byl hodny dneska jsem volal do prostějova a i z daní by to bylo asi tak kolem 3apu tisíce za komplet ale každa kačka dobra takže jestli se ti podaří to čísílko nebo i kontakt tak by to bylo supr děkuji
a objednaval jsi to jak?že potřebuješ lamelu ložisko a přítlačak na mt nebo na 1203?samozřejmě že si změřím ještě pruměr lamely ale mam ponětí že tam je 190mm ještě jednou děkuji :)

timexy
Kontaktovat uživatele:

#324 Nový příspěvek od timexy »

Ahoj já mám osobně 200 a je to úplně stejný s 1203 ale když jím řekneš že to máš na traktora , tak budou vědět určitě.
Číslo ti zítra dopoledne najdu a hned pošlu....

timexy
Kontaktovat uživatele:

#325 Nový příspěvek od timexy »

Náhradní díly na 1203- Mt8

731 449 843
731 449 844

Pat&Mat

#326 Nový příspěvek od Pat&Mat »

Ahojte, dneska proběhla okopávka vinohradu, vykyvná sekce vlastní výroba... Za kvalitu videa se omlouváme... Mrknite jak se Vám to zdá... :) :friends:

Tom

#327 Nový příspěvek od Tom »

Výkyvná sekce parádní... Nebyly by nějaké fotky pro inspiraci?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Honza 13

#328 Nový příspěvek od Honza 13 »

Honza 13 píše:
timexy píše:

čauky timexy tak to by si byl hodny dneska jsem volal do prostějova a i z daní by to bylo asi tak kolem 3apu tisíce za komplet ale každa kačka dobra takže jestli se ti podaří to čísílko nebo i kontakt tak by to bylo supr děkuji
a objednaval jsi to jak?že potřebuješ lamelu ložisko a přítlačak na mt nebo na 1203?samozřejmě že si změřím ještě pruměr lamely ale mam ponětí že tam je 190mm ještě jednou děkuji :)[/quot

Ahojte kamaradi nezlobte se že jsem se neozval dneska byla zavada na mtčku konečně odhalena 8) oprava vyšla cca na 30kč :D ale muselo se rozebrat pul traktoru :vztek: to ale nevadí povyměnovaly se ložiska a udělala se poloviční go
jinak zavada byla v diferencialu je tam osm šroubu ktere držejí kolo a všech osm šroubu bylo utrženych po rozebraní jsme šrouby vytočily daly nový a zpět sesadily dohromady mam pořízene i nějake fotečky tak hnedle jak bude chvíly povolnějc dam je sem zatím se mějte a děkuji za rady

Pat&Mat

#329 Nový příspěvek od Pat&Mat »

Ahojte kluci, tak jsme dokončili GO MT8-132, je lupnutá na bazoši a pro více info klidně napiště... Cena je za komplet 165.000,- a je možná dohoda... Tak uvidíme... :friends:
Tady je foto
IMG_3905.jpg
IMG_3906.jpg
IMG_3907.jpg
IMG_3910.jpg

frgal

#330 Nový příspěvek od frgal »

chlapi má hrdlo na vzduchovém filtru nějaké sítko nebo je ta trubka otevřená až dolu k oleji? - červená šipka.
a jakou funkci má ten kroužek? - zelená šipka, má něco těsnit nebo je to guma aby nedrnčela kapota o fitr?
filtr.jpg

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“