GO MT8-050
- majo258
Re: GO MT8-050
ahoj
je nadherna, az skoda predat, aku cenovku nahodite?
je nadherna, az skoda predat, aku cenovku nahodite?
- robert xxx
Je to parada, poriadne odvedena praca.
Čauky Hoši měl bych na vas velikou prosbu včera jsem byl s mím mtečkem v lese prořezavat cestu po prožízce jsem chtěl s cesty uklidit větve tak jsem se rozhodl že je radlicí budu tlačit a až bude hromada tak to nahrnu na jedno místo
bohu dík bylo po dešti takže jsem přišel na to že mě nefunguje předek netočí se vubec kardan mohli by jste mi poradit po čem mam jíd kde to hledat?at zbytečně nerozebíram cely traktor?
a ještě jedna věc budu muset asi dělat lamelu tak na kolik cca vyjde lamela,ložisko a přítlačak a pak jak doštelovat packy vuči ložisku aby byly v rovině to chapu ale jak daleko děkuji moc za radu v tydnu se do toho potřebuju pustit mame naplanovano jezdit na dřevo ale bez 4x4 je mi to na nic
bohu dík bylo po dešti takže jsem přišel na to že mě nefunguje předek netočí se vubec kardan mohli by jste mi poradit po čem mam jíd kde to hledat?at zbytečně nerozebíram cely traktor?
a ještě jedna věc budu muset asi dělat lamelu tak na kolik cca vyjde lamela,ložisko a přítlačak a pak jak doštelovat packy vuči ložisku aby byly v rovině to chapu ale jak daleko děkuji moc za radu v tydnu se do toho potřebuju pustit mame naplanovano jezdit na dřevo ale bez 4x4 je mi to na nic
spojka http://www.nd-traktory.cz/nd-pro-malotr ... 190-pevna/
na predni diferaku muzes mit strhnute šrouby,nebo jak ti de kardan do predni napravy jestli neni utoceny v naprave,nejlepsi by bylo to rozdelat
na predni diferaku muzes mit strhnute šrouby,nebo jak ti de kardan do predni napravy jestli neni utoceny v naprave,nejlepsi by bylo to rozdelat
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
- timexy
- Kontaktovat uživatele:
Honza 13 píše:Čauky Hoši měl bych na vas velikou prosbu včera jsem byl s mím mtečkem v lese prořezavat cestu po prožízce jsem chtěl s cesty uklidit větve tak jsem se rozhodl že je radlicí budu tlačit a až bude hromada tak to nahrnu na jedno místo
Ahoj spojku jsem dělal minulý týden.
Kupoval jsem jí přímo v Žacléři kde vyrábějí 1203 a spojka a přítlačák je shodný s MT.
Komplet spojka mne stála 2700 i s ložiskem.
Packy jsou originál nastavený z výroby, tak jsem s tím vůbec nehýbal. Jediný co musíš udělat, tak na soustruhu obrat unášeč co drží ložisko o 3 mm a tím je daná vůle a nemusíš nic štelovat.
Zítra ti pošlu číslo na prodejnu a pošlou ti to poštou na dobírku. Spojku tedy musíš přenýtovat, protože tam je trochu jiný unašeč. Hlavně se mrkni jak máš velkou lamelu, protože jsou dva typy a to 190 MM a 200 MM . Jinak ta čtyřkolka vypadá že máš ojetou trubku v středové rouře. Jestli tam máš vůli, tak je to jasné
Ahoj, velice nepříjemné, tak jako tak tě asi bude čekat rozpůlení traktoru. Páč jsou tři možné scénáře. Buď je problém v předním diferáku, nebo je se ti vysypal spoj, nebo zadní převodovka... tady je pár fotek co se nám podařilo najít...
Toto je vývod ze zadní převodovky pro náhon předku Toto je vstup do předního diferáku A problém je, ty nemáš možnost se mrknout jestli se ti spoj točí nebo ne, protože je provlečený vlaštovkou a není možnost na něho mrknout...
Toto je vývod ze zadní převodovky pro náhon předku Toto je vstup do předního diferáku A problém je, ty nemáš možnost se mrknout jestli se ti spoj točí nebo ne, protože je provlečený vlaštovkou a není možnost na něho mrknout...
Pat&Mat píše:Ahoj, velice nepříjemné, tak jako tak tě asi bude čekat rozpůlení traktoru. Páč jsou tři možné scénáře. Buď je problém v předním diferáku, nebo je se ti vysypal spoj, nebo zadní převodovka... tady je pár fotek co se nám podařilo najít...
Ahojte kluci jak jste říkali tak mě rozpulení traktoru neminulo už je rozpulen a přišel jsem asi na zavadu a to že když mam přední napravu ve vzduchu tak zatočíme kolama at po směru nebo jedním proti druhym po tak udržím v ruce vyvodovy hřídel a myslím si že bych ho udržet neměl
ještě zítra oprubuju jestli se točí tyč v rouře nasadím ji tam přizvednu zadek dam kvalt a bude li se točit a neudržím ji v ruce tak si myslí že ta zavada bude v tom předku asi nemate ponětí co by se tam mohlo pohnojit a jak drahe jsou díly + - děkuji budu nadale informovat jak natom jsme pokud se podaří pořídím i par fotek zatí zdarec
timexy píše:Honza 13 píše:Čauky Hoši měl bych na vas velikou prosbu včera jsem byl s mím mtečkem v lese prořezavat cestu po prožízce jsem chtěl s cesty uklidit větve tak jsem se rozhodl že je radlicí budu tlačit a až bude hromada tak to nahrnu na jedno místo
Kupoval jsem jí přímo v Žacléři kde vyrábějí 1203 a spojka a přítlačák je shodný s MT.
Packy jsou originál nastavený z výroby, tak jsem s tím vůbec nehýbal. Jediný co musíš udělat, tak na soustruhu obrat unášeč co drží ložisko o 3 mm a tím je daná vůle a nemusíš nic štelovat.
Zítra ti pošlu číslo na prodejnu a pošlou ti to poštou na dobírku. Spojku tedy musíš přenýtovat, protože tam je trochu jiný unašeč. Hlavně se mrkni jak máš velkou lamelu, protože jsou dva typy a to 190 MM a 200 MM . Jinak ta čtyřkolka vypadá že máš ojetou trubku v středové rouře. Jestli tam máš vůli, tak je to jasné
čauky timexy tak to by si byl hodny dneska jsem volal do prostějova a i z daní by to bylo asi tak kolem 3apu tisíce za komplet ale každa kačka dobra takže jestli se ti podaří to čísílko nebo i kontakt tak by to bylo supr děkuji
a objednaval jsi to jak?že potřebuješ lamelu ložisko a přítlačak na mt nebo na 1203?samozřejmě že si změřím ještě pruměr lamely ale mam ponětí že tam je 190mm ještě jednou děkuji
- timexy
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj já mám osobně 200 a je to úplně stejný s 1203 ale když jím řekneš že to máš na traktora , tak budou vědět určitě.
Číslo ti zítra dopoledne najdu a hned pošlu....
Číslo ti zítra dopoledne najdu a hned pošlu....
- timexy
- Kontaktovat uživatele:
Náhradní díly na 1203- Mt8
731 449 843
731 449 844
731 449 843
731 449 844
Ahojte, dneska proběhla okopávka vinohradu, vykyvná sekce vlastní výroba... Za kvalitu videa se omlouváme... Mrknite jak se Vám to zdá...
Výkyvná sekce parádní... Nebyly by nějaké fotky pro inspiraci?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Honza 13 píše:timexy píše:Honza 13 píše:Čauky Hoši měl bych na vas velikou prosbu včera jsem byl s mím mtečkem v lese prořezavat cestu po prožízce jsem chtěl s cesty uklidit větve tak jsem se rozhodl že je radlicí budu tlačit a až bude hromada tak to nahrnu na jedno místo
čauky timexy tak to by si byl hodny dneska jsem volal do prostějova a i z daní by to bylo asi tak kolem 3apu tisíce za komplet ale každa kačka dobra takže jestli se ti podaří to čísílko nebo i kontakt tak by to bylo supr děkuji
a objednaval jsi to jak?že potřebuješ lamelu ložisko a přítlačak na mt nebo na 1203?samozřejmě že si změřím ještě pruměr lamely ale mam ponětí že tam je 190mm ještě jednou děkuji [/quot
Ahojte kamaradi nezlobte se že jsem se neozval dneska byla zavada na mtčku konečně odhalena oprava vyšla cca na 30kč ale muselo se rozebrat pul traktoru to ale nevadí povyměnovaly se ložiska a udělala se poloviční go
jinak zavada byla v diferencialu je tam osm šroubu ktere držejí kolo a všech osm šroubu bylo utrženych po rozebraní jsme šrouby vytočily daly nový a zpět sesadily dohromady mam pořízene i nějake fotečky tak hnedle jak bude chvíly povolnějc dam je sem zatím se mějte a děkuji za rady
Ahojte kluci, tak jsme dokončili GO MT8-132, je lupnutá na bazoši a pro více info klidně napiště... Cena je za komplet 165.000,- a je možná dohoda... Tak uvidíme...
Tady je foto
Tady je foto
chlapi má hrdlo na vzduchovém filtru nějaké sítko nebo je ta trubka otevřená až dolu k oleji? - červená šipka.
a jakou funkci má ten kroužek? - zelená šipka, má něco těsnit nebo je to guma aby nedrnčela kapota o fitr?
a jakou funkci má ten kroužek? - zelená šipka, má něco těsnit nebo je to guma aby nedrnčela kapota o fitr?