WINEA,CABRIO,VEGA II
- Martin_TDi
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
Jo, vzhledově je to moc pěkné! 8) A v lese bude záběr parádní.
Ale do malých řádků do brambor to asi nebude to pravé ořechové.
Jo všechno má svoje + i - :)
Ale do malých řádků do brambor to asi nebude to pravé ořechové.
Jo všechno má svoje + i - :)
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Mne do malych radku brambor sedi sirokej excelent lip jak uzka vinea
Jsem rád, že jsi spokojený Doufám, že dlouho budeš
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Zdravim.Jakubr píše:Díky.
Dnes jsem nasadil zadní závaží, a to už se mi tak nelíbí. Ale na druhou stranu je praktické a jízda se závažím po kamenité cestě je mnohem klidnější. Na kolik hustíte tato kola? 200kPa se mi zdá docela hodně, na nerovnostech bez závaží Vinea docela poskakovala. Tak jsem to snížil na 180 kPa.
Vidim ze na montaz zavazi pouzivas nastavky. Ja som ich zrusil. Montaz zavazi iba so skrutkami mi pripada jednoduchsia. Ako sa ti osvedcili pri montazi zavazi?
Díky, doufám že spokojenost vydrží
Ty prodlužovací nástavce jsem dal a beru to jako jistotu, na kterou se závaží pověsí a už se nic nehne - závaží se opírá nejen o ráfek, ale i o ty tři hlavice. V samotný šroub bych asi úplně důvěru neměl, ale 12 mm je taky síla. Nasazovalo se to velmi pohodlně, po vyčištění závitů to byla hračka. Závaží si sedlo a já jen šrouboval, nemusel jsem nic ladit.
Ty prodlužovací nástavce jsem dal a beru to jako jistotu, na kterou se závaží pověsí a už se nic nehne - závaží se opírá nejen o ráfek, ale i o ty tři hlavice. V samotný šroub bych asi úplně důvěru neměl, ale 12 mm je taky síla. Nasazovalo se to velmi pohodlně, po vyčištění závitů to byla hračka. Závaží si sedlo a já jen šrouboval, nemusel jsem nic ladit.
Paráda
Na kolik ta sranda cca vyjde?
Na kolik ta sranda cca vyjde?
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Tak to je paráda. Synchro bych si asi také nechal líbit. Gratuluji.
- Vinea 30Hp Comfort
To ubroušení se dělá na těch okách na motoru a né na pístním oku.Díval jsem se na Cabrio když jej ladily na dílně a pročpak tam máš tak složitě řešenou tu hydrauliku a tolik kolínek?
ZETOR 5211
Brousil jsem oboje, ale víc oka. Kdyby něco, vyměnit oka bude jednodušší a levnější, než celé čelo motoru. Složité to moc není, jen to tak vypadá, mám všechny tři hydraulické okruhy přepínatelné kulovými kohouty dopředu/dozadu, nemusím tak stále přepíchávat rychlospojky.Vinea 30Hp Comfort píše:To ubroušení se dělá na těch okách na motoru a né na pístním oku.Díval jsem se na Cabrio když jej ladily na dílně a pročpak tam máš tak složitě řešenou tu hydrauliku a tolik kolínek?
Pěkná práce
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Ahou,neuvažujete někdo o koupi nového stroje a prodeji staršího? Začínám se po něčem poohlížet,tak kdyby náhodou. Díky.
Zetor 6245
ten "prilepeny" rozvadzac na tom cabriu vyzera strasne , to sa uz nedalo vyriešit nejako inač ?
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
Pokud se dobře divam, tak to jsou trojcestne ventily.. Podle mě to je dobře vyřešene
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14