WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
Vůbec nechci pochybovat o tom, kdo ti doporučení dával, ale chtěl bych se spíše zeptat, jestli ti to a jak zdůvodnil či vysvětlil. Prostě nějak podložil svoje doporučení.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
Ano zdůvodnil i zdůvodnil proč to dát do hydrauliky
Tak nic, asi je to tajný.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
Obecně řečeno má lepší vlastnosti ve většim rozsahu teplot
Zdravím chlapi. Měl bych několik dotazů. V budoucnu plánuji vyměnit na Vinee comfort kola s pneu ze stávajících 7,5-16 na 10-75/15,3, protože na 7,5 je Vinea dost úzká a v lese to není nic moc. Když bych tedy kupoval ta kola, tak disky by měly být 9,5 se středovou dírou 161, rozteč šroubů 205. A teď ta otázka. Jaké ET dát na comforta, respektive jaké máte vy na originálech od Šálka? Jde mi o to, aby traktor byl širší, ale zase aby při pohledu zepředu nebyly vidět celé hřídele z portálu ke kolu. Zkoušel jsem totiž ta stávající kola otočit a traktor vypadal příšerně. Něco jsem tady přečetl, ale nejsem z toho moc moudrý. Dle katalogu jsou Exelenti širocí 1400 mm. Je to těmi širšími koly, nebo mají i širší portály, než comforti?
A další otázka, jaké pneu? Šel bych asi opět do BKT vzor AS 504, nebo Mitas TS 05, i když vím, že BKT docela ubývají. Ale kolik pláten? Za případné odpovědi děkuji.
A další otázka, jaké pneu? Šel bych asi opět do BKT vzor AS 504, nebo Mitas TS 05, i když vím, že BKT docela ubývají. Ale kolik pláten? Za případné odpovědi děkuji.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Et ti neporadim, ale Tom by jeste mozna mohl mit sadu co sundal z Vegy. A za me Voltyre. Ty vydrzi na veky. Od bkt uz nikdy ani nic
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
To by šlo i oměřit,od náboje kolik je místa anebo se odchytit od těch originálů
Díky Antony. Takovou kliku, aby je ještě měl asi mít nebudu. Vím, že je prodával loni v prosinci a divil bych se, kdyby je neprodal. Třeba někdo, kdo má ty 10/75-15,3 na Vinee napíše to ET. Exelenti mám tuším ET 40, ale nejsem si tím jistý a v rozměrech ráfků nejsem zrovna odborník. Ty jsi ta kola vlastně tenkrát také řešil, také jsi je chtěl měnit, že...
- Vinea 30Hp Comfort
Na kolech 10/75-15,3 co dávají běžně u Šálků je ET-5 má je tady Puldrapalík a na Excelentech je ET-40.Ty s ET-40 má tady Metráček.Ideální do lesa na malotraktor stačí 10pláten.
ZETOR 5211
Jé děkuju moc. Takže kdybych koupil ty s ET 5, tak bych byl celkově široký 1300 a kdyby těch ET40, tak bych byl široký jako Exelent 1400 mm. Chápu to správně. Ještě jednou děkuji moc za radu.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam pocit, ze neprodal. Zkus toJakubr píše:Díky Antony. Takovou kliku, aby je ještě měl asi mít nebudu. Vím, že je prodával loni v prosinci a divil bych se, kdyby je neprodal. Třeba někdo, kdo má ty 10/75-15,3 na Vinee napíše to ET. Exelenti mám tuším ET 40, ale nejsem si tím jistý a v rozměrech ráfků nejsem zrovna odborník. Ty jsi ta kola vlastně tenkrát také řešil, také jsi je chtěl měnit, že...
- Vinea 30Hp Comfort
Hlavně musíš koupit disky s mínusovým ET né plusovým takže ET -5.Mínusový ET vysouvá disk ven a plusové Et zasouvá disk dovnitř
ZETOR 5211
Vinea 30Hp Comfort píše:Hlavně musíš koupit disky s mínusovým ET né plusovým takže ET -5.Mínusový ET vysouvá disk ven a plusové Et zasouvá disk dovnitř
Aha, tak to je dobrá rada. Já si původně myslel, že je to obráceně. Děkuji moc.
- Vinea 30Hp Comfort
ET se bere od středu disku,takže když jdeš do mínusu kolo leze ven a když do plusu tak kolo jde dovnitř.Takže kdyby jsi třeba koupil disky s ET40,tak by jsi je třeba ani nenasadil.
ZETOR 5211
Jojo, děkuji. Už to chápu a je to logické. Nejspíš koupím ty s ET - 5 co má Puldrapalík, snad se na Vinee budu ve svahu cítit jistěji Myslím, že mi tak široký traktor bude bohatě stačit. Ta kola s ET 40 už jsou dle fotek docela dost vystrčená.