Milhaussovic Yukon W5032

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Bara

Re: Milhaussovic MT8 O5O

#3106 Nový příspěvek od Bara »

cau milosi koukni na bazos je tam padesatka za 59900kc :shock:

jiriSBS

#3107 Nový příspěvek od jiriSBS »

Nechci tady dělat špatnou reklamu levným orbitrolum,ale měl jsem možnost pár orbitrolu součastné výroby demontovat a byl jsem velmi překvapen kvalitou komponentů(nedobroušené plochy dávkovácí hvězdice ,šoupatka nejdou lehce ven z tělesa)Připadá mi to ,že levné orbitroly jsou poskladané z dílů ,které neprošly OTK.Proto mohu doporučit staré použité orsty, u kterých jsem na tyto nedostatky nikdy nenarazil.Pokud na stroji byl papírový filtr na sání,tak tyto i po několika letém provozu byly bez opotřebení,vyjimku tvořily orsty použité na traktoru ŠT-180(LAG-500,LAGB-500),ty měly nedokonalou filtraci(radiální vůle na davkovací hvězdici o velikostí 0,5mm nebyl problém),ale tyto orsty jsou na menších strojich nepoužitelné.
Naposledy upravil(a) jiriSBS dne pon bře 02, 2015 7:47 pm, celkem upraveno 1 x.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3108 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak asi na tom něco bude,hold kdyby si člověk koupil za 15 litrů danfosse,bude to o něčem jiném. Ale na to naše občasné ježdění bych řekl zbytečné a i tyto levné by chvíli vydržet mohly. Uvidíme komu se posere,při mém štěstí mě :jazyk:

malotraktorpetr

#3109 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

Milhauss píše:Přesně tak,já dostal dokonce 55%. Dnes dorazilo,a zase jsem chytřejší,překvapilo mě že má opět 5 vývodů :shock: Ale už to není LS vývod ale PB vývod. Tak jsem tam ještě volal,abych věděl jak přesně to zapojit,takže klasika P přívod od čerpadla,L a R k pístnici,T přepad do nádrže a to PB do rozvaděče. Ještě by to prý chtělo přetlakový ventil na přívod :-/ a 4vývodový orbitroly vůbec nejsou vhodné do obvodu s dalším hydraulickým příslušenstvím,to jsem se dnes dozvěděl.

Hned jsem to letěl zkiusit s mým sloupkem co mi zbyl a naštěstí pasuje :dostdobry: akorát holendry jsou jiný,tak akorát koupit je a asi jednu hadici na propojení odpadu od orbitrolu a odpadu od rozvaděče a nějaké šroubení. Snad to tento týden dám do kupy,i když mám celej týden pracovní,ale po práci se už taky něco stihne
no ja stoho mam hruzu jak to tu resis a vse no co me vse jeste ceka :shock: :( no snad my to pude no uz mam strach :vztek:

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3110 Nový příspěvek od Milhauss »

Neboj ono se jinak staví ze starých dílů,a jinak z nových. Já už doufám že žádný problém nebude a už budu mít jen radost po tom všem :pistol:

malotraktorpetr

#3111 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

Milhauss píše:Neboj ono se jinak staví ze starých dílů,a jinak z nových. Já už doufám že žádný problém nebude a už budu mít jen radost po tom všem :pistol:
no cerpadlo nove hadice teprve budou orsta nova pistnice nova no sem zvedav :red:

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3112 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak hlasím po měsíci a půl jsem zase až na pár detailů pojizdnej. Dnes jsem to tam naházel,napojil hadice,vyčistil pořádně filtr v nádrži,nastartoval a jde to parádně. Tak to mě poser kde byl zakopanej pes,někde v tom orbitrolu byloa si něco špatně.

Ještě musím:

- vyndat tu platli s čepem a zavařit ji zespod,i když provařená je dosti
- nějak přidělat tu kozičku blatníku,ten první šroub tam kvůli pístnici nemám a ani se tam nevejde,asi tam nějakej šroubek zavařím zespod,nic jiného s tím asi dělat nepůjde
- zavařit pásoviny co drží orbitrol
- a přidělat nějak někam tu pásovinku co drží ten krycí plech

Jinak je to jakž takž hotové

Díky všem za rady a tipy 8) Jsem starší asi o pět let a na květáku mám o 20 vlasů míň :smich: :smich: :smich:

PULDrapalik

#3113 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Neboj,to už ti nedoroste :D

Bara

#3114 Nový příspěvek od Bara »

tak konecne muzeme gratulovat 8) 8) 8) jses dobrej,ze jsi to dotahnul dokonce.ja tohle absolvovat tak se povesim nebo skocim pod vlak :smich: mas svatou trpelivost to se musi nechat.doufam ze az doladis ty detaily,tak bude nejake video.je super ze uz tito maka :potlesk: :potlesk:

Vladimír2

#3115 Nový příspěvek od Vladimír2 »

:friends: ...tak nevím , jestli mám gratulovat . Znáš to , nic nepotěší tak , jako nezdary jiných... :smich: :smich: :smich:

jarynfira

#3116 Nový příspěvek od jarynfira »

Taky blahopřeji Mílo. Nechci dělat chytrého, ale byl jsem od začátku přesvědčen, že máš problém v orbitrolu. Měl jsi ho rozebrat a zkontrolovat části.
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!

Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3117 Nový příspěvek od Milhauss »

Kluci díky,uvidíme co to bude dělat v provozu.

No moc se mi do toho nechtělo,rozebírat orbitrol,a ani ten pán z eurofluidu mi to nedoporučoval,nemusel bych hop složit zpátky a ani to prý není dobré,tím že je to lapované či co. Ale může to být nějaká kravina,oprvadu třeba kus bordelu,špona,nebo tak něco. Nebo azseklej nějakej ten ventil. Jinak fungoval,jen mi pořád přišlo,že neodtýká olej. Ale i když naprázdno chodil s tímto se to nedá srovnávat,toto chodí ještě o polovinu lehčejc.

Ten starej orbitrol s ventilem nabídnu dál,třeba se to bude někomu hodit a kdo tomu rozumí,třeba ho dá do kupy a rozchodí ho.

Jen se mi moc nelíbí krajová poloha,kdy čerpadlo tlačí furt a motoru poklesnou otáčky,a volant se o kousek vrátí,myslel jsem že trochu něco propustí,že volantem budu točit pořád. Ale jde asi o zvyk,prostě to dlouho nedržet v plným rejdu. A vez motoru mi to furt tak blbě vrčí,jakoby tam něco o něco drhlo,chytalo. Ale to je asi vevnitř orbitrolu :-/

oisoft

#3118 Nový příspěvek od oisoft »

Tak obrovská gratulace. Pořádně si to řízení malíčkem užij.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3119 Nový příspěvek od Milhauss »

Díky Tobě za vše :friends: 8)

Tom

#3120 Nový příspěvek od Tom »

Taky se přidávám ke gratulacím 8) 8)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“