WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
APO bude orat pěkně i když by ho tahal hlemýžď. Já musím místy jezdit redukovanou jedničku, to má do 3 km/h dost daleko, a nestalo se mi, že by nezaklopilo. Nejlepší pluh, jaký byl za malotratkory vyrobený
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Ale nebude orat pěkně při vysoké rychlosti,myslím že konstruktér pluhu počítal spíš se snížením rychlosti na minimum než s jejím navýšením
Z mojeho pohledu v tom vidím spíš přednost, když je to na malotraktory, než problém... Problém vidím v kontruktérovi PONu, který je udělaný tak, že na jedničku to nezaklápí a na dvojku nemá stroj sílu ho utáhnout...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Určitě je lepší když dělá pěknou práci při malých rychlostech
naprostý souhlas, celé jsem to pořizoval proto, že rýč není můj kamarád .FandaP píše:Já to psal schválně kvůli těm, co se jim to nelíbí. Myslím, že teorie je jednoduchá: lépe nevzhledne zorat, než hezky zryt.
Díky za nabídku, někdy se ozvu, ale asi až na podzim, teď už není co orat.PULDrapalik píše:Nesrovnávej pluh APO a PON
Boniek podle bydliště nejsi daleko ode mě jestli chceš trochu poradit s pluhem můžem se domluvit
Netušil jsem co tady rozproudím za diskusi .
Teoreticky to mám tady z fora nastudováno a na betoně, si myslím, že i nastaveno dobře.
Ale v brázdě je trochu jinak, díky širokým kolům traktor do brázdy tak nezapadne a tudíž má jiný odklon od svislé osy. A pak jsem zjistil, že mi nefunguje plovoucí poloha, takže ramena tlačí a zvedají pluh v brázdě. Tak příště znovu a lépe a uvidíme.
-
Napsal si to dobře,na betoně dobře v brázdě je to jinak,s tím plně souhlasím a proto nastavení na betóně považuju za ztrátu času,to raději vyjedu na kolchozní lány. Pluh APO si nechá líbit hodně a odvádí pěknou práci
- adam_pitak
Ahojte
chcem sa opýtať či mal niekto z Vás problém so stratou chladiacej kvapaliny? po zime pozerám a nič v chladiči, tak som pokukal a našiel nejaké miesto kde to kvapká, no je to niekde z chladiča a nie je možnosť sa tam dostať,
chladič som odmontoval a natlakoval trochou vzduchu - utekalo iba z uzáveru
ideme ešte vyskúšať ten samoutesňovací prípravok, ale aj tak sa mi to nepači
chcem sa opýtať či mal niekto z Vás problém so stratou chladiacej kvapaliny? po zime pozerám a nič v chladiči, tak som pokukal a našiel nejaké miesto kde to kvapká, no je to niekde z chladiča a nie je možnosť sa tam dostať,
chladič som odmontoval a natlakoval trochou vzduchu - utekalo iba z uzáveru
ideme ešte vyskúšať ten samoutesňovací prípravok, ale aj tak sa mi to nepači
Mieeeer
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Chladič nemá expanzku, takže při přehřátí voda vytíká ven. Není to náhodou tím? Na vinei s lombarďákem sem dolíval často
- robert xxx
Aby ti to ten samolepiaci prípravok nezaniesol chladič.
- adam_pitak
Traktor celu zimu sedel a po zime som chcel prestartovat ale chladiaca nikde az tak ze som videl rebrá
Nie som si isty bola tam na jesen ale traktor sa neprehrieval a nekvapkal
Samozrejme sme nic nedolievali a teda tam bola kvapalina od vyroby - si nejaky fridex
Nie som si isty bola tam na jesen ale traktor sa neprehrieval a nekvapkal
Samozrejme sme nic nedolievali a teda tam bola kvapalina od vyroby - si nejaky fridex
Mieeeer
U Vegy se mi nestalo, ani v létě v těch vedrech, kdy traktor jel celý den naplno, aby se motor "přehřál". Leda že by to bylo Focsem...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to pro začátek dolil fridexem a sledoval...
- robert xxx
Isto si tam mal nemrznúcu zmes?