AnryZ píše:Tady tu nálepku taky sháním, psal jsem do ROSS Universum a nemají ji.Kdyby nás takových bylo víc, tak se domluvit a kdo ví o nějaké tiskárně, tak ji nechat natisknout.
WINEA,CABRIO,VEGA II
- Jožo Kovalčík
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
U nás je jeden taký obchod, kde vyrábajú kadejaké veci na zákazku: vizitky, nálepky, plagáty, atď. Ale neviem či by vedeli zrobiť nálepku, podľa tejto fotky, skúsim sa ich opýtať, len vedieť rozmery originálu, už mám viac takých Agrozet- áckych nálepiek, ktoré by som chcel.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Mne to příjde jako škoda práce, peněz a času. Ale to je každýho věc, vypadá to moc hezky
- Jožo Kovalčík
Niektorí ľudia majú záľubu- koníček, renovovať a uvádzať do pôvodného stavu poľnohospodárske stroje, no ešte lepšie je hľadať zachovalé stroje v pôvodnom stave, ktoré majú miernu patinu, vtedy to vyzerá najlepšie, mne to nepríde ako škoda práce, peňazí a času. Taký ľudia si aspoň vážia svoju históriu. Ako škoda peňazí a času mi skôr príde ožierať, fajčiť a tárať sa po nociach jak odpojený vagón. Ale to je každého vec.
Antony30011 píše:Mne to příjde jako škoda práce, peněz a času. Ale to je každýho věc, vypadá to moc hezky
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
To já s tebou souhlasím, ale vím, že po pár metrech je ta barva z radlic v pr.. zemi
- Jožo Kovalčík
No veď jasné, ale pokiaľ viem tak v Roudnici všetky typy pluhov čo tam vyrábali, namáčali do vaní so zelenou farbou, takže bolo od farby všetko.
Antony30011 píše:To já s tebou souhlasím, ale vím, že po pár metrech je ta barva z radlic v pr.. zemi
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Každej novej pluh koupíš s nabarvenejma radlicema. Ale nový a nástřik doma je něco jinýho ne?
Tak dnes proběhla zkouška APO-155 a ani se moc barvy neodřelo .
Tady je výsledek
a nějaké video https://youtu.be/QOdVsLuHsYE
Tady je výsledek
a nějaké video https://youtu.be/QOdVsLuHsYE
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
vypadá jak novej
Já ti nevím, čoveče Je zřejmé, že barva kvalitu orby nedělá.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Souhlasím, ale dělal jsem to poprvé v životě, tak jsem příjemně překvapen, že to jakž takž fungovalo .DYK píše:Já ti nevím, čoveče Je zřejmé, že barva kvalitu orby nedělá.
Nastuduj techniku seřizovaní pluhu půjde orba lépe. Důležité znát funkci radlice v půdě.
https://www.youtube.com/watch?v=LaUjKfVVo8U
Mě to orá takto.
https://www.youtube.com/watch?v=LaUjKfVVo8U
Mě to orá takto.
-
Nesrovnávej pluh APO a PON
Boniek podle bydliště nejsi daleko ode mě jestli chceš trochu poradit s pluhem můžem se domluvit
Boniek podle bydliště nejsi daleko ode mě jestli chceš trochu poradit s pluhem můžem se domluvit
Hlavně si člověk nesmí kazit chuť, že jako první orbu si vybere trávník. Jinak nadějné
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne si nenech zkazit chut expertama co natoci jedno video a prezentuji se jak narodni umelci. Sak to casem poladis a bude to uplne
Antony30011 píše:Hlavne si nenech zkazit chut expertama co natoci jedno video a prezentuji se jak narodni umelci. Sak to casem poladis a bude to uplne