Ty máš Standarda ještě se starou zadní nápravou, bez možnosti přepínání mezi 540 a 1000 otáček, že? Ono by bylo možná řešení tu štípačku trošku upravit, a udělat tam řemenový převod. Dva řemeny vedle sebe, ono by to docela ulehčilo i tomu motoru, když by se to kouslo, tak by řemen proklouzl a nezastavilo by to motor.siskin píše:a těch 540 tam dostanu jak?PULDrapalik píše:Tak zkus takový špalky štípat na 540 ot. na vývodu
já zapnu vývod a dám tak 1/4 až 1/3 plynu a štípu
WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
jojo, standard, ale asi to nechám tak jak to je, ono se to fakt kouše jen občas, a většinou to odhadnu už dopředu že ten špalek stojí za h...oTom píše:Ty máš Standarda ještě se starou zadní nápravou, bez možnosti přepínání mezi 540 a 1000 otáček, že? Ono by bylo možná řešení tu štípačku trošku upravit, a udělat tam řemenový převod. Dva řemeny vedle sebe, ono by to docela ulehčilo i tomu motoru, když by se to kouslo, tak by řemen proklouzl a nezastavilo by to motor.siskin píše:a těch 540 tam dostanu jak?PULDrapalik píše:Tak zkus takový špalky štípat na 540 ot. na vývodu
já zapnu vývod a dám tak 1/4 až 1/3 plynu a štípu
S tím moc nesouhlasím vidle na čeláku používám už dlouho ( jenže čínský a strašně těžký ) tyhle váží 60kg a čelákem tak zvednu cca 300kg takže vlastně veškerý nářadí za traktor s tím můžu převážet nakládám kulatinu a vše co je třeba u mě je to nejpoužívanější nářadí.
To mě postaví na předek prázdný, bez zatížení.
- robert xxx
Škoda ho púšťať do zeme, ešte oškreš farbu.
Pěkná práce
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkně jsi ho udělal Krása
-
Esteticky zdařilé, ale pracovní plochy odhrnovaček měly být vyleštěné a namazané. Ono to chvilku trvá něž se to v hlíně omele a po tu dobu se to lepí, špatně odhrnuje a drobí a klade zvýšený odpor.
- Jožo Kovalčík
Ale takto to aspoň vyzerá ako keby práve vyšiel z Agrozetu Roudnice . Akurát len tá nálepka chýba, ktorá sa tam dávala . Neviete či sa náhodou nedá taká nálepka dakde zohnať?
donkomposto píše:Esteticky zdařilé, ale pracovní plochy odhrnovaček měly být vyleštěné a namazané. Ono to chvilku trvá něž se to v hlíně omele a po tu dobu se to lepí, špatně odhrnuje a drobí a klade zvýšený odpor.
Tady tu nálepku taky sháním, psal jsem do ROSS Universum a nemají ji.Kdyby nás takových bylo víc, tak se domluvit a kdo ví o nějaké tiskárně, tak ji nechat natisknout.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Barvevně pěkný, ale měls ušetřit barvu na ty radlice
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Kluci já nevím co furt máte s tou barvou na těch radlicích????? Když si koupíte nový pluh,bude napatlanej olejem či vazelinou?? Odrbat se to před orbou snad nechá vždycky ne,a když s ním dva,tři roky nevyjede,jedině dobře,že je tam barva Ještě chápu když natírám rám starého pluhu,tak nebudu natírat radlice,ale když dělám kompletní renovaci je to pro mne samozřejmost
Naposledy upravil(a) Milhauss dne pát úno 19, 2016 6:32 pm, celkem upraveno 1 x.