GO MT8-050
Re: GO MT8-050
Hoši ,na vašem MT8-050 zezadu máte hadičku s koncovkou na brzdu přívěsu. Můžete mi to nafotit detailně ? Mám na mysli to co leží na zemi. Spojkový válec mám ,jen ten držák a změřit tu tyčku co z toho vyčnívá. Hadici nechám přes týden udělat. Koupil jsem vlek ANS 151 a na traktorku nemám tuto koncovku. Díky. Ferko
Ferko, když si budeš nechávat dělat hadici, napiš potom prosím, jaký tam je dole závit. Chceme to horní upevnění hadice (na tom brzdiči přívěsu) s tchánem předělat, protože se nám hadice skřípe když máme zapojené sluníčka. Tak bychom tam chtěli dát buď oko s průtočným šroubem nebo 90° koleno, ale nechceme to zatím jen kvůli rozměru závitu rozkládat. Díky
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Mi tam na traktoře chybí celý ten bazmek s hadicí. Ještě jsem neřešil brzdu . Teď zrovna chystám korbu vleku na lak. Ale našel jsem tady někde fotky jak to vypadá.
Od brzdiče jde trubka dozadu a pak je tam připojena hadice. Já tam nemám vůbec tu trubku takže tam dám hned pancířku .
No mě by jen zajímalo, jaký rozměr má závit mezi tím hliníkovým bazmekem a hadicí na předposlední fotce. Díky
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- libča
- Kontaktovat uživatele:
je tam závit 12x1Tom píše:No mě by jen zajímalo, jaký rozměr má závit mezi tím hliníkovým bazmekem a hadicí na předposlední fotce. Díky
Děkujilibča píše:je tam závit 12x1Tom píše:No mě by jen zajímalo, jaký rozměr má závit mezi tím hliníkovým bazmekem a hadicí na předposlední fotce. Díky
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ahojte všecí, poslední dobou nebyl čas, tak se omlouváme za svojí nepřítomnost tady na fóru. Dneska jsme prováděli dokončovací práce na MT8-132. Tak se s Vámi podělíme o výsledek... Ještě tam musíme dodělat pár drobností, ale to už jsou mušky...
Tak tady je foto a video... Zatím čus
Tak tady je foto a video... Zatím čus
-
Asi k vám pošlu .32 na převýchovu. Pěkná práce
Perfektní práce, jste fakt borci, gratuluji
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No jo no,kdo umí,ten umí NÁDHERA
Díky kluci za pochvalu... Sme rádi, že se líbí... Snažili jsme se udělat to co nejlíp to umíme... Příští týden půjde k prodeji...
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Krasa jeste by to chtelo nejaky spolecny foto
- Holder
Šikovný ! Pěkná práce .
Co dodat.