Martin_TDi píše:Moc pěkná práce! Taky jsem radši pro vlastní přestavbu (renovaci), aspoň přesně vím co jsem udělal a co ne. Držím Ti palce, ať dobře a spolehlivě slouží.
Presne tak to vidim i ja! Diky panove za pochvalu... jsem rad ze se libi.
Moc pěkný stroj, taky jsem vyvážel sníh, tentokrát ale na kotouču protože TK mám zatím rozdělané.
Jak se jezdí s tou "rychlejší trojkou" je to lepší? Chci se do toho taky pouštět, tak jestli má cenu to předělávat?
ZELENÁČ píše:Moc pěkný stroj, taky jsem vyvážel sníh, tentokrát ale na kotouču protože TK mám zatím rozdělané.
Jak se jezdí s tou "rychlejší trojkou" je to lepší? Chci se do toho taky pouštět, tak jestli má cenu to předělávat?
Jdi do toho.je to nepopsatelný rozdíl
Bez dobrých řidičů,je i sebelepší motor na P . . U
TEL 723 154 096-NONSTOP
Jak rychle to na trojku jede? Je ten rozdíl mezi 2-3 a 3-4 vyrovnaný?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,... TomAgro@seznam.cz
Ja tu rychlu trojku nemam, ale podla opisu je to niekde medzi 3-4 rychlostne, bez vacsich rozdielov, 2-7km/h, 3-13km/h, 4-18km/h. Silne nad tym uvazujem.
holdr píše:Je to opravdu znat, ale az mam strach, ze jak bude plna vlecka ze to ta trojka ani neveme. A docela rychlejsi je to i s tema kolama 7.5
Tak sem si to vlákno prolezl a musím tě pochválit jeto kus nádherné práce jinak k té rychlé trojce pokud ti to neveme tak hodíš dvojku ale myslím že ten dvouvál to veme
holdr píše:Je to opravdu znat, ale az mam strach, ze jak bude plna vlecka ze to ta trojka ani neveme. A docela rychlejsi je to i s tema kolama 7.5
Tak sem si to vlákno prolezl a musím tě pochválit jeto kus nádherné práce jinak k té rychlé trojce pokud ti to neveme tak hodíš dvojku ale myslím že ten dvouvál to veme
Diky za pochvalu, ale abych pravdu rekl, tak jsem si myslel ze ten dvouval bude silnejsi kafe. Je fakt, ze tam mam trochu stazene otacky(jinak by snad ty portaly odletely:) ale cekal jsem vic. A o 4-ty kvalt s plnou vleckou, uz mam uplne obavy. Jinak je stroj super:) Jeste udelat ten vlek vinkovic a bude krasna souprava. Ten vlek se snihem (na fotce) mam za TK14.