Libčova MT8 050
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Libčova MT8 050
Nmeám,ale když nenmáš ani 10,5 - 16 tak stejně musíš něco koupit,tak proto sežeň 10 - 15. Jsou nižší,bude nižší nakládací plocha a vypadaj pěkně,lépe než ty 16ky. Origo má taky 10 - 15 Kdyby sisi vzpoměl dřív,kámoš měl celej podvozek z rozmatadla umělých hnojiv a tam tyhle pěkný kola. Kola prodal a zbytek šlo do šrotu,škoda
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se pustil do vyroby vlečky za můj Tract tak dávám nějaké foto.....ale nejde to sem vložit (....dosaženo maximální velikost příloh...) co s tím kdo mi poradí??????
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nic,admini musí zvětšit místo na foru Musíš vydržet
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi mám takovou představu udělat na MT8 050 lopatu do předních šavlí na převážení písku,sněhu nebo hlíny.Myslím že by to mohlo fungovat.Možná to nevím, jestli by šla jak tvarově tak velikostně okopčit origoš jak je na čelním nakladači.Samozdřejmě místo 3b by byla pístnice.Tak otevírám debatu.
Ta už je vymyšlená, má ji Lukáš na vláknu Vinea, Vega,...libča píše:Chlapi mám takovou představu udělat na MT8 050 lopatu do předních šavlí na převážení písku,sněhu nebo hlíny.Myslím že by to mohlo fungovat.Možná to nevím, jestli by šla jak tvarově tak velikostně okopčit origoš jak je na čelním nakladači.Samozdřejmě místo 3b by byla pístnice.Tak otevírám debatu.
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Ten ji má,ale na zadek a to se mi moc nezamlouvá (bolí za krkem) už jsem jeden pokus dělal, ale špatný nešlo to vysypávat a když jsem to předělal, aby to sypalo, tak to nešlo zase nabírat.Chce to nějakej rozumnej tvar vymyslet.Psal jsem tady na foru jednomu borcovi co kreslí na PC,aby to nakreslil a nasimuloval v počítači,ale neozval se.creative píše:Ta už je vymyšlená, má ji Lukáš na vláknu Vinea, Vega,...libča píše:Chlapi mám takovou představu udělat na MT8 050 lopatu do předních šavlí na převážení písku,sněhu nebo hlíny.Myslím že by to mohlo fungovat.Možná to nevím, jestli by šla jak tvarově tak velikostně okopčit origoš jak je na čelním nakladači.Samozdřejmě místo 3b by byla pístnice.Tak otevírám debatu.
Snad se dá i dopředu zapřáhnout , ne?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No moc pěkná práce,koukám že si vyhraješ,detailní prácička
....naozaj pekný trak...
- Vinea 30Hp Comfort
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi jak mate zapojenou vlecku když vyklapíte.....nahoru jde pekně, ale dole se jí nechce jen pomaloučku leze trvá to dlouho.
Nemůže se stát, když zapomeneš odjistit, že ti ty koule při sklápění ohnou zajištění a už ho nevytáhneš?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- libča
- Kontaktovat uživatele:
to by se stavat nemělo neni kam spěchatDYK píše:Nemůže se stát, když zapomeneš odjistit, že ti ty koule při sklápění ohnou zajištění a už ho nevytáhneš?
- majo258
ahoj
Dyku, len tak na okraj, jazdis len s dvomi poistkami, ci sa mylim a ak je to trojstranny sklapac, tak prelozis stale len jednu podla toho kam sklapas., nic v zlom.
a ze pomaly? maly prietok, stuhnuty olej, lahka korba?
Dyku, len tak na okraj, jazdis len s dvomi poistkami, ci sa mylim a ak je to trojstranny sklapac, tak prelozis stale len jednu podla toho kam sklapas., nic v zlom.
a ze pomaly? maly prietok, stuhnuty olej, lahka korba?