Jendovo TK
Re: Jendovo TK
Tak jsem dneska trošku uklidil dvorek a jak tak koukám z okna tak zejtra můžu zase , Tak a kdo mi teď poradí-jak je spojenej motor s převodovkou tak v bloku je malá dirka a z té mi vytéká převodový olej což asi nemá,myslím že to bude asi gufero a tak kdo víte číslo toho gufera tak mi dejte vědět. Jinak kdo máte TK tak mi řekněte jakou váhu taháte na káře na 4 převodovej stupeň-já tu káru sněhu tahal na trojáka tak nevím jestli je to normální nebo ne
-
já za mt8 132 tahávám na dvoukolové káře běžně okolo 2,5 až 3 tun suti..betonů..kamení....a 3ka to zvládá bez problému...a když není čas tak to bere i 4..ikdyž to tím asi dost trpí..
Po rovině dvouvál utáhne přes 4 tuny (3,5t nákladu plus vlečka) bez problémů na 4-ku, do kopce podřadit. Ale tu trochu sněhu musí i ten jednoválec na 4-ku dát po rovině. Do kopce už to bude horší.
xander píše: já za mt8 132 tahávám na dvoukolové káře běžně okolo 2,5 až 3 tun suti..betonů..kamení....a 3ka to zvládá bez problému...a když není čas tak to bere i 4..ikdyž to tím asi dost trpí..
TZ-4K-20 + H357XPG nabízím vše k prodeji: https://georgtk.rajce.idnes.cz/Na_prodej/
Tak jsem dneska dovezl dalšího pomocníka,akorát chybí pístnice-TAK JESTLI NĚKDO VÍTE JAKÁ TAM PATŘÍ,TAK BUDU VDĚČNÝ ZA RADU--DÍKY
-
ta co zvedá šavle,kolik za to?
přesně jak piše puldrapalik ta zadni pistnice odkud ji maš od šalka?nebo jinud.a kolik koštovala myslim peněz.
přes známého od jeho známého-za hubičku a protislužbu
tak tose maš a máš i ten 30.mm.čep na spojeni radl+ram,a na ty dve učka co jde na převodovku jsou 12.mm šrouby delka kolem 80.mm.
Čep mám a šrouby ne-to je ale to nejmenší .I krojidlo na PON25A se mu tam povalovalo,ale jen jednosten píše:tak tose maš a máš i ten 30.mm.čep na spojeni radl+ram,a na ty dve učka co jde na převodovku jsou 12.mm šrouby delka kolem 80.mm.
-
to máš dobrý kámoše
Tak jsem to dneska nasadil,ještě tam dám pístnici s hadicí a může zase padat
Super,až použiješ,poznáš jakej to je dělník
SOS Dneska jsem zkoušel tu radlici a při jízdě mi několikrát vypadl revers pojezdu a při poslednim zařazení vpřed začala páka volně lítat sem a tam a zůstal tam pojezd vpřed a nic jinýho tam nejde.Kdo ví co by to mohlo být -doufám že kvůli tomu nebudu muset půlit převodovku
-
Zdravím vypadá to na střihnuté zajištovací pero zhod kulisu řazení a hned vedle ní je řazení reversu přes takový palec ten je zajištěn přes to pero nebo se zlomil celý.
ahoj, a hlavne nám to potom nafoť, tiež by som chcel vidieť, ako to tam vyzerá
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)