VINEA,CABRIO,VEGA
- Vinea 30Hp Comfort
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
busmen píše:udělal jsem prostou chybu že jsem oddělal převodovku s portály od traktoru. Jak to na ničem nedrží tak jeden měl papírové těsnění ta ten šel dobře a druhý portál s červeným tmelem ne a ne.
jo tak to byla chyba půlit to takle, podruhý už tě to pude samo
Když jsem měl traktor rozebranej tak jsem upravil olejovou nádrž, do nádrže jsem vložil plech ve tvaru ,,L" tak aby spodní část byla nad vyůstěním vraceček a srážela olej zpět ke dnu a teď i když mám nádrž naplněnou na 2/3 obsahu olej nevystřikuje z nádrže a ani se nepění
- Vinea 30Hp Comfort
Tak ta uprava nádrže je dobrý řešení,taky to budu muset udělat jak na Veze tak i na MT
ZETOR 5211
jsem stím spokojenej u Vegy to taky musím udělat tam mám v nádrži 1/3 oleje a je celá poblitáVinea 30Hp Comfort píše:Tak ta uprava nádrže je dobrý řešení,taky to budu muset udělat jak na Veze tak i na MT
- Vinea 30Hp Comfort
Já tam mám tak půlku a dělá to hlavně v terénu jdyž se nahnu na bok,u MT to dělá víc ale tam je horší víčko
ZETOR 5211
převodovka byla už rozdělána v agroservisu kvůli závadě ale nepřišlo se na všechno, když ní ji dovezli tak už to cvakalo. Vega je starší.
-
Zdravím Vás zase po delší době, přidávám alespoň jednu fotku, že točím mth, teda traktorovi se dělá v obýváku nová podlaha, tak se vozil materiál.
Caute
Dnes som nieco zbastlil do vinice na Vineu. Minuly rok mi vtaci znicili takmer cely rad Vavrinca. Snad mi po tomto aspon cosi zostane.
Dnes som nieco zbastlil do vinice na Vineu. Minuly rok mi vtaci znicili takmer cely rad Vavrinca. Snad mi po tomto aspon cosi zostane.
- Vinea 30Hp Comfort
- Vinea 30Hp Comfort
A kolik už máš mthBoschrexroth píše:Zdravím Vás zase po delší době, přidávám alespoň jednu fotku, že točím mth, teda traktorovi se dělá v obýváku nová podlaha, tak se vozil materiál.
ZETOR 5211
-
Kluci s tim hydr.olejem nemám problém a to mám nádrž skoro plnou
No už bych si traktor po člověku který za 150 mth stihne zmrvit převodovku, svářet vedle skla malotraktoru, který nezná že traktor se maže vazelinou, zatáčí na doraz tak že natáhne oko na pistnici a další věci.... Takový už nekoupím. Člověk pak všechno mění. Takovým takový stroje nepatří do ruky. Tupec.
Hodně štěstí s tou sítí. U nás lidi zasíťovali celý vinohrad, od vrchu až na zem, í vrch řádků, bylo to jak voliéra, a ti ptáci tam prostě přišli pěšky po zemi, vlezli tam dírou a nažrali se do sytosti a pak zase pěšky odkráčeli. Na ně platí jedině brokovnice.Orešanec píše:Caute
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
- Vinea 30Hp Comfort
Zkoušel jsem bubnovku jak se s přední řiditelnou nápravou sní seče a musím říct
ZETOR 5211
V Cechach je povoleny odstrel, ale u nas nie, alebo som aspon nezachytil, ze by niekto zakaz zrusil. Plynove delo sa tiez neda pouzit koli hluku, je to blizko domov.Leo píše:Hodně štěstí s tou sítí. U nás lidi zasíťovali celý vinohrad, od vrchu až na zem, í vrch řádků, bylo to jak voliéra, a ti ptáci tam prostě přišli pěšky po zemi, vlezli tam dírou a nažrali se do sytosti a pak zase pěšky odkráčeli. Na ně platí jedině brokovnice.Orešanec píše:Caute
Snad to stastie mat budem.