VINEA,CABRIO,VEGA

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Vinea 30Hp Comfort

Re: VINEA,CABRIO,VEGA

#2731 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

To máš pravdu že to není tak strašný na pohled :smich:
ZETOR 5211

myshootko

#2732 Nový příspěvek od myshootko »

PRAKTIK píše:
myshootko píše:Tak mozno raz to bude aj u mna tak :D no nic nebudem to tu ani ja viac spamovat. Nech sa uz rozhodnem akokolvek podla mna stroje od Salka su super najma co sa tyka kvality, takze dufam, ze raz bude aj u mna na dvore stat nejaky krasavec z prostejova 8) drzte sa chlapci. Budem to tu ostro sledovat :friends:
A čo nemaš krasavca z Prostejova :D :D :D
To mas teda pravdu. Veru mam krasavca z prostejova. Dnes som si bol vyzdvihnut motor v kupeloch v napajedlach, tak zajtra uvidime ci bolo liecenie uspesne 8)
Foton 254

bawor

#2733 Nový příspěvek od bawor »

Vinea 30Hp Comfort píše:To máš pravdu že to není tak strašný na pohled :smich:

Je to skládačka není to složitý rozebrat a složit :smich:

Vinea 30Hp Comfort

#2734 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

No zatím nemůžu posoudit,ještě jsem nemusel nic rozdělávat :smich:
ZETOR 5211

peter769

#2735 Nový příspěvek od peter769 »

bawor píše:
Vinea 30Hp Comfort píše:Tak jak vám šlapou stroje :friends: :-/
Vega v pohodě, ale Vinea trochu marodí tak je v léčení není to tak strašný jak to vypadá :smich:
Čo stým maš čo si ju zlomil?

bawor

#2736 Nový příspěvek od bawor »

Vinea 30Hp Comfort píše:No zatím nemůžu posoudit,ještě jsem nemusel nic rozdělávat :smich:
nojo ty to máš do servisu co by kamenem dohodil :smich: to já to dřív rozeberu než bych to dovez do Prostějova.
Jinak praskla vydlička na reverzu bude řešeno výměnou zdarma i když už mám rok po záruce 8)

Vinea 30Hp Comfort

#2737 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

Jo to je fakt,že servis je blízko 8)
ZETOR 5211

Vinco

#2738 Nový příspěvek od Vinco »

U mt8-132 jsem motor mněl za 20 min i naložený na vozíku. Vinea je podobná. Jsou to opravdu jednoduché stroje bez zbytečných nesmyslů a výdobytků dnešní techniky.
Kvalita, ta je dnes :zadek: všude. Ať koupíte co koupíte všude je nějaký problém. Řekl bych vše je optimalizované = šetření i na úkor kvality.
Od loňského podzimu kdy jsem na MT zmoknul jsem začal vymýšlet malotraktor s kabinou. Chodil jsem od čínských strojů až po stroje za skoro mega. Zjistil jsem že u levnějších strojů se projevuje spousta drobných závad ale lehce opravitelných technicky gramotným člověkem. U dražších strojů se tyto závady nevyskytují, ale není problém aby se rozpadla náprava nebo převodovka. Což vyžaduje náročnější opravu a ze záruky se každý snaží vykroutit. Takže v současné době něco koupit je problém :-/

busmen

#2739 Nový příspěvek od busmen »

:-/ Mě jak se oteplilo tak ta převodovka u vegy začala víc klepat, pan Šálek říkal nechat to projevit, jen aby to nekleklo někde hluboko v lese . No nic příjemného když nejde nic dělat.

bawor

#2740 Nový příspěvek od bawor »

busmen píše::-/ Mě jak se oteplilo tak ta převodovka u vegy začala víc klepat, pan Šálek říkal nechat to projevit, jen aby to nekleklo někde hluboko v lese . No nic příjemného když nejde nic dělat.

No snad to nebude nic hroznýho mě to žádný pazvuky nevydávalo ale najednou nešlo zařadit dopředu tak jsem domu odcouval

busmen

#2741 Nový příspěvek od busmen »

mě to je hodně slyšet v nízkých otáčkách při jízdě jako kdyby klepaly zuby o sebe ale jak to jede do záběru do kopce tak je klid. Ta kabina je jak reproduktor z traktoru je vše slyšet ale kdybych dřel vlečkou o zeď tak nic neuslyším.

bawor

#2742 Nový příspěvek od bawor »

busmen píše:mě to je hodně slyšet v nízkých otáčkách při jízdě jako kdyby klepaly zuby o sebe ale jak to jede do záběru do kopce tak je klid. Ta kabina je jak reproduktor z traktoru je vše slyšet ale kdybych dřel vlečkou o zeď tak nic neuslyším.

Tak to bych pro jistotu schodil pravej portál a skontroloval vnitřek převodovky je možný že povolila klec nákého ložiska nebo šrouby na talíři diferáku ale ty mají teď dobře zajištěný víc se povolovali na TK a MT8 132

busmen

#2743 Nový příspěvek od busmen »

myslíš že když ho sundám tak tam uvidím do převodovky? Když dám třeba rychlou 4 bez motoru a melu za kolo s traktorem do předu do zadu tak to cvaka na pravé přední straně a vypadá trochu i na pravé zadní straně u diferenciálů. Můžeš mi to vyzkoušet jestli je to normální?

bawor

#2744 Nový příspěvek od bawor »

Když sundáš portál tak do převodovky uvidíš v pohodě, to co popisuješ bych typoval na uzávěrky ono totiš na pravej straně převodovky nic jiného není a konstrukce uzávěrky takovému klepání nahrává, klidně to u svého vyskouším

busmen

#2745 Nový příspěvek od busmen »

já ale v předu uzávěru nemám.

Zamčeno

Zpět na „Naše malotraktory“