VINEA,CABRIO,VEGA

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
myshootko

Re: VINEA,CABRIO,VEGA

#2701 Nový příspěvek od myshootko »

Ahoj Lukas, veru moc sa na to tesim. V tomto vlakne som nasiel v podstate vsetky informacie, ktore som potreboval. K definitivnemu rozhodnutiu mi v podstate chyba uz len navsteva u p. Salka v prostejove, aby som nazivo vyskusal obe verzie, ale to budem samozrejme realizovat az ked bude dostatok prostriedkov na ucte :smich: co bude sice az buduci rok, ale dufam, ze ten cas ubehne rychlo :) akurat ma este trochu zaskocila jedna vec. Technicke parametre som si pozeral priamo na stranke agroservisu a tam som si vsimol, ze pre cabrio 36 hp comfort by mala byt ta prevodovka 540/1000 ot. v standardnej vybave, tak som z toho trochu zmateny, ale to je v podstate len detail.

A diky za to foto tej plosiny. Presne tak si to chcem spravit aj ja 8) :friends:[/quote]
Jo pokud budeš brat cabrio comfort tak ta prevodovka má 540-1000 ot už ve standartní vybavě ale já bych dneska už mezi traktory vybíral a asi by u mě dneska vyhrál bělorus[/quote]

No ja som tiez pozeral viacero moznosti, ale traktory z prostejova su mi proste nejak tak srdcu blizsie :) mozno je to aj tym, ze mam zatial velmi dobre skusenosti s mojim TK. Ale uvidime. Mozno sa to este zmeni (o tom sice pochybujem :smich: ), ale zatial u mna vedie prostejov. Co ti teda chyba/vadi na tvojom cabriu, ked by si bral radsej bielorusa?
Foton 254

milstav1

#2702 Nový příspěvek od milstav1 »

myshootko píše:Ahoj Lukas, veru moc sa na to tesim. V tomto vlakne som nasiel v podstate vsetky informacie, ktore som potreboval. K definitivnemu rozhodnutiu mi v podstate chyba uz len navsteva u p. Salka v prostejove, aby som nazivo vyskusal obe verzie, ale to budem samozrejme realizovat az ked bude dostatok prostriedkov na ucte :smich: co bude sice az buduci rok, ale dufam, ze ten cas ubehne rychlo :) akurat ma este trochu zaskocila jedna vec. Technicke parametre som si pozeral priamo na stranke agroservisu a tam som si vsimol, ze pre cabrio 36 hp comfort by mala byt ta prevodovka 540/1000 ot. v standardnej vybave, tak som z toho trochu zmateny, ale to je v podstate len detail.

A diky za to foto tej plosiny. Presne tak si to chcem spravit aj ja 8) :friends:
Jo pokud budeš brat cabrio comfort tak ta prevodovka má 540-1000 ot už ve standartní vybavě ale já bych dneska už mezi traktory vybíral a asi by u mě dneska vyhrál bělorus[/quote]

No ja som tiez pozeral viacero moznosti, ale traktory z prostejova su mi proste nejak tak srdcu blizsie :) mozno je to aj tym, ze mam zatial velmi dobre skusenosti s mojim TK. Ale uvidime. Mozno sa to este zmeni (o tom sice pochybujem :smich: ), ale zatial u mna vedie prostejov. Co ti teda chyba/vadi na tvojom cabriu, ked by si bral radsej bielorusa?[/quote]
Tak na bělorusu využiješ lepší sílu motora má více rychlostí pokud mulčuješ nebo stříkáš vinohrad či pole bude určitě těší a pokud se jedná o cabrio tak v podstatě je to furt tk jediná vyhoda je jen s náhradními dílama jinak je dost pomalé ale nato dojdeš sám hlavně je dosti drahé :zly:

Vinea 30Hp Comfort

#2703 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

Jen Excelent má v základu zadní vývoďák 540 - 1 000 ot/min
ZETOR 5211

myshootko

#2704 Nový příspěvek od myshootko »

Tak urcite mas v niecom pravdu - ta cena je naozaj dost vysoka, ale ked mam povedat pravdu, ked sa pozriem na bielorusa a cabrio, tak jednoznacne vyhrava cabrio. Cena toho bielorusa je urcite priaznivejsia, ale nemyslis, ze by tam napriklad mohol nastat podobny problem s nahradnymi dielmi ako pri cinskym traktoroch? Nechcem, aby to vyzeralo, ze za kazdu cenu presadzujem salkove traktory, ale proste mam dost casu si vybrat, preto ma to zaujima. Urcite mas pravdu v tom, ze cabrio nie je moc rychle a pri tom vhykone by mohol byt ten traktor aj tazsi, ale myslim, ze kvalita je slusna a verim, ze aj nahradne diely budu dostupne opat niekolko desatroci
Foton 254

myshootko

#2705 Nový příspěvek od myshootko »

Vinea 30Hp Comfort píše:Jen Excelent má v základu zadní vývoďák 540 - 1 000 ot/min
Tak potom maju chybu na stranke, lebo to nemaju oznacene hviezdickou ako vybavu na zelanie. Dokonca aj pre vineu tam chyba hviezdicka. Preto ma to trochu pomylilo. Tym padom bude cena o nieco vyssia. Hmmmm, no uvidime, ked sa pojdem pozriet do prostejova. Urcite si dam nacenit vineu aj cabrio v rovnakej vybave a uvidime :)
Foton 254

Vinea 30Hp Comfort

#2706 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

Určitě je lepší se domluvit přímo v Agroservisu,na stránkách by měly víc zapracovat a dát tam aktuální ceník i výbavu ;-)
ZETOR 5211

cont33

#2707 Nový příspěvek od cont33 »

no kolačno nieje daleko tak pridi na traktoriadu do mníchovej lehoty pozriet koncom augusta a možeš si to porovnať aj bielorusom. Ja tam z mojím budem...:o))) To nech nikto neberie ako presviedčanie na bielorusa ale rád by som pre zaujímavosť porovnal naživo tieto dva stroje niekde v terene.... nechystá sa niekto zo šálkovým traktorom???
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

myshootko

#2708 Nový příspěvek od myshootko »

cont33 píše:no kolačno nieje daleko tak pridi na traktoriadu do mníchovej lehoty pozriet koncom augusta a možeš si to porovnať aj bielorusom. Ja tam z mojím budem...:o))) To nech nikto neberie ako presviedčanie na bielorusa ale rád by som pre zaujímavosť porovnal naživo tieto dva stroje niekde v terene.... nechystá sa niekto zo šálkovým traktorom???
No tak to by som sa fakt rad prisiel pozriet. Uvidime ako na tom budem s casom, lebo na konci augusta cakame prirastok :) takze neviem, ci ma manzelka pusti :smich:
Foton 254

milstav1

#2709 Nový příspěvek od milstav1 »

myshootko píše:Tak urcite mas v niecom pravdu - ta cena je naozaj dost vysoka, ale ked mam povedat pravdu, ked sa pozriem na bielorusa a cabrio, tak jednoznacne vyhrava cabrio. Cena toho bielorusa je urcite priaznivejsia, ale nemyslis, ze by tam napriklad mohol nastat podobny problem s nahradnymi dielmi ako pri cinskym traktoroch? Nechcem, aby to vyzeralo, ze za kazdu cenu presadzujem salkove traktory, ale proste mam dost casu si vybrat, preto ma to zaujima. Urcite mas pravdu v tom, ze cabrio nie je moc rychle a pri tom vhykone by mohol byt ten traktor aj tazsi, ale myslim, ze kvalita je slusna a verim, ze aj nahradne diely budu dostupne opat niekolko desatroci
Tak s nahradnímy díly bych strach neměl jetam ten samy motor jak v cabriu a ostatní určitě nebude problém bělorus má dost velké popularity aj v madarsku v polsku. Jinak tu převodovku hodně využiješ je pravda že já mám traktor od šálka ale v te době tu bělorus nebyl nebo já oněm neslyšel no mohu ti z vlastní skušenosti říct že kupovat ten traktor teď nebo nebuducí rok tak Cabrio by u mne nevyhrálo tím ale netvrdím že jeto špatnej traktor a nahradních dílu na bělorusa bych se nebál horší jeto s čínou

creative

#2710 Nový příspěvek od creative »

A kde na webu toho bělorusa najdu, je tam jen jakési monstrum s kabinou za 260 bez dph a jinak nic.

milstav1

#2711 Nový příspěvek od milstav1 »

creative píše:A kde na webu toho bělorusa najdu, je tam jen jakési monstrum s kabinou za 260 bez dph a jinak nic.
No já si myslím že to neni zas až tak špatné ono žádnej traktor neni krasavec má hlavně sloužit na práci a ne na okrasu http://www.bel-czech.eu/traktory-belarus/ jinak tady něco je a podívej se na převodovku a váhu stroje myslím že jeto vhodnější stroj na práci jak Cabrio aspoň muj nazor

myshootko

#2712 Nový příspěvek od myshootko »

No ja som si vcera tiez pozeral toho bielorusa a je fakt, ze ten traktor vyzera otrasne hlavne bez kabiny. Podla parametrov je naozaj vhodnejsi ten bielorus. Podla mna to stoji minimslne za zvazenie. Pre mna prichadza do uvahy este aj jinma 354e. Je pravda, ze je to cinsky traktor, ale predava ich moj znamy a podla toho, co mi vravel (predpokladam, ze mi neklamal) tak ten traktor by nemusel byt zase az tak hrozny ako si vsetci o cinskych traktoroch myslia. Mal som moznost sa na tom traktore aj povozit a jedine co mi na tom vadilo bolo trochu horsie radenie, ale to vraj bolo tym, ze ten traktor nebol este zabehnuty. Ma aj dvojstupnovu spojku a standardne otacky vyvodaku 540/1000. Na novych traktoroch z prostejova som zatial nemal moznost jazdit, takze objektivne to nedokazem porovnat. Kazdopadne je tam aj cena o dost nizsia. Uvidime. Nastastie mam dost casu na premyslenie, takze urcite sa tym budem zaoberat, aby som nespravil blbost. Cabrio je podla mna slusny stroj, ale pravda je, ze ta "oficialna" cena je vysoka. Kazdopadne najlepsie bude zajazdit na co najviac roznych traktoroch a potom bude vyber urcite lahsi. Zatial vam dakujem chlapci za vsetky nazory :friends: je naozaj vidiet, ze su tu ludia, ktori vedia o com hovoria
Foton 254

milstav1

#2713 Nový příspěvek od milstav1 »

myshootko píše:No ja som si vcera tiez pozeral toho bielorusa a je fakt, ze ten traktor vyzera otrasne hlavne bez kabiny. Podla parametrov je naozaj vhodnejsi ten bielorus. Podla mna to stoji minimslne za zvazenie. Pre mna prichadza do uvahy este aj jinma 354e. Je pravda, ze je to cinsky traktor, ale predava ich moj znamy a podla toho, co mi vravel (predpokladam, ze mi neklamal) tak ten traktor by nemusel byt zase az tak hrozny ako si vsetci o cinskych traktoroch myslia. Mal som moznost sa na tom traktore aj povozit a jedine co mi na tom vadilo bolo trochu horsie radenie, ale to vraj bolo tym, ze ten traktor nebol este zabehnuty. Ma aj dvojstupnovu spojku a standardne otacky vyvodaku 540/1000. Na novych traktoroch z prostejova som zatial nemal moznost jazdit, takze objektivne to nedokazem porovnat. Kazdopadne je tam aj cena o dost nizsia. Uvidime. Nastastie mam dost casu na premyslenie, takze urcite sa tym budem zaoberat, aby som nespravil blbost. Cabrio je podla mna slusny stroj, ale pravda je, ze ta "oficialna" cena je vysoka. Kazdopadne najlepsie bude zajazdit na co najviac roznych traktoroch a potom bude vyber urcite lahsi. Zatial vam dakujem chlapci za vsetky nazory :friends: je naozaj vidiet, ze su tu ludia, ktori vedia o com hovoria
No ta jinma taky nevypadá špatně myslím že to bude taky dobrej stroj aj vahově dost dobry jenom bych měl strach s nahradních dílu ne dnes ani zítra ale třeba za 20 let jinak ta cena je bezkonkurenční

PULDrapalik

#2714 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Mysotko teď jezdíš s mtčkem a máš za to nějaké nářadí,které si myslím bez úprav použiješ řekněme za cabrio,Bělorus je asi dobrý traktor,nemám ho jen sem ho jednou viděl zblízka,ale třeba tříbod už je větších rozměrů a rozchod kol je taky jiný,uvažuj i o tomto.Nedělá se ten Bělorus na Slovensku?
Naposledy upravil(a) PULDrapalik dne ned črc 03, 2011 1:10 pm, celkem upraveno 2 x.

tk14

#2715 Nový příspěvek od tk14 »

Já myslím,že se závěsem není problém pokud je kategorie N1,jinak nářadí budeš muset upravit drobně i za cabrio ale to se zvládne

Zamčeno

Zpět na „Naše malotraktory“