VINEA,CABRIO,VEGA
- Vinea 30Hp Comfort
-
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
pěkný kopeček
šlape dobře dneska tři hodiny vkuse.
to je jen malá mezička
to je jen malá mezička
-
A co na to říká tříhrnek?
třívál to zvládá vpohodě jezdil jsem na jedničku a malou dvojku podle hustoty trávyPULDrapalik píše:A co na to říká tříhrnek?
-
Zdravím, tak dneska se sekala tráva a pak se něco vytahovalo navijákem, ale hlavně jsem se dostal k montáži koncovky na lano, super věc - Lukáši díky! Vkládám taky pár fotek, ať oživím debatu.
-
A Erik se může živit taháním v lese
-
Drápalíku čau, no to by mi ještě chybělo!!! Živit se taháním v lese.
Ale je to tak, že čas od času je potřeba si udělat radost a něco nového koupit na traktor - pak se na něm zase tak nověji a lépe jezdí. Však to asi znáš, i ženská jak má něco nového na sobě tak je to líbivější, nechtěl jsem použit výraz "nověji a lépe jezdí". Ale je to tak.
Tak zdravím. Erik
Ale je to tak, že čas od času je potřeba si udělat radost a něco nového koupit na traktor - pak se na něm zase tak nověji a lépe jezdí. Však to asi znáš, i ženská jak má něco nového na sobě tak je to líbivější, nechtěl jsem použit výraz "nověji a lépe jezdí". Ale je to tak.
Tak zdravím. Erik
- Petrik
Jo pěkná mašínka s tím vybavením člověk si musí i udělat radost
Vega 36hp Comfort,vyvážečka s rukou Vahva jussi 320,Husqvarna262xp ,346xp
No mě by celkem zajímalo, jak by se Vega nebo Cabrio poprali s prací v lese... V 90. letech jsme měli MT8čku upravenou do lesa (tehdy to byl náš jediný traktor do lesa) a to byla pakárna. MTčko bylo neustále rozlomené, strávilo více času na dílně než v lese. Jezdilo se dokonce i s kolesnou, ale ani to nepomáhalo. Je pravda, že je určeno do probírek a my jsme s tím tahali všechno, ale jak vidím, co taháte za těma Vegama, tak to zas takový rozdíl nebyl.
Nevíte, zda je nějaký Šálkův traktor nastrojen přímo do lesa?
Jenom aby nedošlo k nějaké zcestné debatě... Chyba tehdy nebyla v traktoristovi, jezdil s tím hodně rozumný člověk... Prostě ty traktory nejsou pro takovou práci určené...
Jenom aby nedošlo k nějaké zcestné debatě... Chyba tehdy nebyla v traktoristovi, jezdil s tím hodně rozumný člověk... Prostě ty traktory nejsou pro takovou práci určené...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Co sa ti lamalo na MT? Bola to ten liatinovy natrubok, co umoznuje naklapanie zadnej napravy voci prednej?Tom píše:No mě by celkem zajímalo, jak by se Vega nebo Cabrio poprali s prací v lese... V 90. letech jsme měli MT8čku upravenou do lesa (tehdy to byl náš jediný traktor do lesa) a to byla pakárna. MTčko bylo neustále rozlomené, strávilo více času na dílně než v lese. Jezdilo se dokonce i s kolesnou, ale ani to nepomáhalo. Je pravda, že je určeno do probírek a my jsme s tím tahali všechno, ale jak vidím, co taháte za těma Vegama, tak to zas takový rozdíl nebyl.
Zatial co mam skusenost s Vineou, zda sa, ze je na nej skutocne kvalitnejsi material co sa tyka tohto dielu. Moje MT lamal mulcovac(niekolko krat, nakoniec sme vyrobili ocelovy a potom s tym bol pokoj). Rovnaky mulcovac pouzivam aj na Vinee a zatial vsetko v poriadku a dufam, ze to tak aj zostane.
Lesny special som u Salka nevidel, ale ak by som si mal vybrat od neho traktor do lesa bol by to Excelent Cabrio 36HP, alebo 47HP. Casom by vraj na to by mala byt aj kabina.
- Vinea 30Hp Comfort
Tak dám nějaký fota z poslední doby po chvilkách volna jsem si trošičku zrenovoval starou vlečku a časem ještě na ni přibudou bočnice.Taky jsem něco málo pomulčoval a musím říct že těch 47Hp si stím pěkně hrálo
ZETOR 5211
Lukáš všetko najlepšie k tvojim narodeninám a vela usoechov v sukromi i v páaci a mašiny nech jazdia
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
- Vinea 30Hp Comfort
-
Lukáši vše nejlepší,ať ti stroje jezdí