VINEA,CABRIO,VEGA

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
PULDrapalik

Re: VINEA,CABRIO,VEGA

#2641 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Seno už mám uklizený,letos sem dával na Inzeco nový nože,takže seká jak nová :D . Ale sekáš pěkný krpál,to s mtčkem jen na předek bych si ani nesek :prace: :tyty:

Boschrexroth

#2642 Nový příspěvek od Boschrexroth »

Zdarec, no s těmi noži jsi mi připomněl teda, včera jsem je před sekáním brousil a jsou už hodně jeté, tudíž bude potřeba nové a všechny. Mám kolem baráku samé svahy, proto jsem si nechal na traktor namontovat disky z Excelenta ať je to širší, ať ho nepřevrátím. Ale drží stabilitu perfektně. Když obsíkám pole jezdím do svahu přímo a táhne jako hrom. Mám natočené video, ale kvalita není nic moc a musím to vložit na net. Pak dám odkaz.
Tak ať vám jezdí mašiny!

Vinea 30Hp Comfort

#2643 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

Pěkný fota :friends: jak se dívám na fota,tak začínám uvažovat k Veze o zadním INZECU.Včera jsem byl celý odpoledne mulčovat a čtyřvál do MUL-1500 je dobrej motor 8) dělal jsem takovou trochu přerostlou trávu,která byla do půlky kabiny.A zjistil jsem,že do tak velký trávy musí být pod chladičem mřížka.Lístky z kopřiv se tam pěkně přisály a udělaly takovou deku a teplota šla nahoru
ZETOR 5211

creative

#2644 Nový příspěvek od creative »

xxxxxxxxxxxxx
Naposledy upravil(a) creative dne ned čer 19, 2011 8:23 pm, celkem upraveno 1 x.

Boschrexroth

#2645 Nový příspěvek od Boschrexroth »

Tak to je průser, jestli ti to dělá takovou paseku. Asi je na traktoru něco špatně. Ve kterém místě ti kardany mlátí o sebe?? Kdyžtak pořiď pár fotek a vlož, ať třeba zbytek ví, kde může být zrada. Zase na druhou stranu to máš určitě v záruce, tudíž se obrať na prodejce ať to dá dohromady a to čím jak nejrychleji!

creative

#2646 Nový příspěvek od creative »

Boschrexroth píše:Tak to je průser, jestli ti to dělá takovou paseku. Asi je na traktoru něco špatně. Ve kterém místě ti kardany mlátí o sebe?? Kdyžtak pořiď pár fotek a vlož, ať třeba zbytek ví, kde může být zrada. Zase na druhou stranu to máš určitě v záruce, tudíž se obrať na prodejce ať to dá dohromady a to čím jak nejrychleji!
Je to vidět, jak je u kloubu ten větší obroušený z vnitřní části o ten menší. Asi tam zůstal nějaký neobrobený kousek, ale je to v záruce, tak pohoda.
Naposledy upravil(a) creative dne ned čer 19, 2011 8:25 pm, celkem upraveno 1 x.

creative

#2647 Nový příspěvek od creative »

A ještě jedna věc, vám olej z nádrže neteče? Já jsem měl po hodině jízdy celou nádrž kolem víčka pod olejem, nakapaný až na portálu.

Boschrexroth

#2648 Nový příspěvek od Boschrexroth »

Jo přiznám se že tekl, ale upozornil jsem na to výrobce, že jejích hydraulikář udělal chybu, odpad z hydraulického obvodu je přivedený zespod nádrže a ústí přímo nahoru. Když přidáš plyn tak je proud silnější a tento vytváří tzv. vodotrysk - důsledkem toho je okysličování hydraulického oleje a jeho pěnění - velmi nežádoucí jev!!!
Musí se vypustit olej a udělat menší úprava - tak aby olej resp. vyústění odpadního potrubí bylo do boku nabo směrem ke dnu - a je po problému!!

Vinea 30Hp Comfort

#2649 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

Mě na Vinee začal tyct portál při cca.450mth jinak bez závad 8)
ZETOR 5211

creative

#2650 Nový příspěvek od creative »

Vinea 30Hp Comfort píše:Mě na Vinee začal tyct portál při cca.450mth jinak bez závad 8)
Naposledy upravil(a) creative dne ned čer 19, 2011 8:22 pm, celkem upraveno 1 x.

Boschrexroth

#2651 Nový příspěvek od Boschrexroth »

No jo, ono tě to asi nasralo pořádně. Ale není se co divit, očekával si, že to bude stroj alespon pár let v pohodě. Ale tohle se stane občas i u renomovaných značek jako je Škoda, nebo např. Honda.
Už jsem ti to psal - máš záruku, tak ať ti to opraví - ono někdy se chybička vloudí.
Zkus třeba některé z uvedených chyb nafotit a vlož sem.

Orešanec

#2652 Nový příspěvek od Orešanec »

creative píše:A ještě jedna věc, vám olej z nádrže neteče? Já jsem měl po hodině jízdy celou nádrž kolem víčka pod olejem, nakapaný až na portálu.
Z olejovej nadrze mi olej presakuje, ale nie ako tebe. Je tam len olejovy film na vrchu a lepi sa na to bordel, ktory tam vleti pri praci. Ak to porovnavam z mojou MT8 132, tak som tomu nevenoval pozornost, u mna je to zanedbatelne mnozstvo. Na MT8 som to vyriesil medzivieckom a je pokoj.
Ak to mas este v zaruke urcite by som to riesil ako zarucnu opravu. To co pise Boschrextor, podla mna by sa dalo povazovat za vyrobnu vadu. Asi sa pozriem aj ja do otvorenej nadrze pri nastartovanom motore co to tam robi.

peter769

#2653 Nový příspěvek od peter769 »

Ak mozes vysvetli to medzi viečko pripadne nejaky nákres?

Orešanec

#2654 Nový příspěvek od Orešanec »

Mozem nafotit cez vikend ak stihnem. Ale inak to nieje nic zlozite, do hrdla olejovej nadrze som strcil ponastrihavany plastovy kruzok a ked pri plavajucej polohe prudsie vystrekne olej, alebo s jazdi po nerovnostiach, tak olej sa nedostane az k uzaveru, ale ho stlmi tento kruzok, ak nieco pretecie do priestoru medzi kruzok a uzaver, tak to zase stecie dolu do nadrze a uz sa to nedostane do prepustacieho otvoru na vzduch vo viecku olejovej nadrze.

Na Vinee su vsak ine hrdla a uzavery. Neviem ci sa to tam takto bude dat riesit. Dalsia vec je ak to skutocne napenuje olej, tak do hydraulickej sustavy sa potom dostava vzduch a to by sa nemalo diat.

bawor

#2655 Nový příspěvek od bawor »

Trochu jsem mulčoval :prace:
Přílohy
vinea 022.jpg
vinea 021.jpg
vinea 020.jpg
vinea 019.jpg

Zamčeno

Zpět na „Naše malotraktory“