VINEA,CABRIO,VEGA
- Vinea 30Hp Comfort
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
Tak to jo,já paletovací vidle vůbec nevyužiju tak jsem to udělal napevno a mám to taky užší než traktor.
ZETOR 5211
- Vinea 30Hp Comfort
Poslal jsem Ti SZVinea 30Hp Comfort píše:Myslím že by šla,jen by musely být širší ty třmeny na uchycení na rám.Cabrio píše:Vineo mám další dotaz:Vinea 30Hp Comfort píše:Tady je moje bývalá Vinea v akci
myslíš, že by šla stříška, kterou jsi měl na Vinee na Excelenta? U něho je silnější rámová trubka, tak proto se ptám. Stříška by se na pomalou jízdu z lesa za deště hodila. To Ty už neřešíš.
ZETOR 5211
mě ta kombinace vidli ušetřila vystuhy plošiny. Chrání ji před poškozením nárazem. Vidle taky moc nepoužívám ale na kameny, a těžký věci jsou dobrý.
- Vinea 30Hp Comfort
Tak všechno má svý výhody,kdybych vidle používal tak bych je udělal.
ZETOR 5211
já ty vidle použil 3x za 2 roky. Spíše by se mi hodila přední lžíce ale nechci malou nádrž. Koukal jsem na inzeco. Kdyby to vyšlo i s tou velkou nádrží dohromady
- Vinea 30Hp Comfort
Já chtěl dávat púvodně taky konzolu na čelák,ale moc bych ho asi nevyužil.Jo ta menší nádrž mě taky vadila.
ZETOR 5211
no u tebe tak na nich mít kleště na nakládání polen, otázkou je jak velké polena by to zvládlo, nebo udělat miniaturní hydraulickou ruku na probírku. Nešel by zkombinovat podkop s nakladačem s rotatorem
- Vinea 30Hp Comfort
Tak nad tím podkopem jsem přemejšlel,že by se dal udělat s rotátorem,ale vše je dost fin.nákladné a není zrovna na to čas,ale dobudoucna je nad čím přemejšlet
ZETOR 5211
- milstav1
No kluci tak v pondělí mi má volat pan šálek nahlásil sem mu závady na Cabriu a zrovna budu dělat servis po 120 mth. tak sem zvědav na cenu
- peter769
Ake máš zavady ak to nie je tajomstvo?
- milstav1
Ne neni to tajemství prosakují gufera na zadní napravě a na přední mám vuli na ložiskách ale mam traktor v záruce tak to nespravuji sám jinak vše v pořádkupeter769 píše:Ake máš zavady ak to nie je tajomstvo?
- Vinea 30Hp Comfort
NOVÁ KAPOTA.Když jsem to v pátek fotil tak to bylo ještě cítit z lakovny.Chybí tam polepy. Zajímal by mne názor vás která kapota se vám líbí více stará nebo tato nová s praktičtějšímy světly nahoře???
- milstav1
Tak jo muj názor světla sou na tá nové lepší umístěné ale co se tyče kapoty jejiho vzhledu tak nic moc spíše je ještě horšíbusmen píše:NOVÁ KAPOTA.Když jsem to v pátek fotil tak to bylo ještě cítit z lakovny.Chybí tam polepy. Zajímal by mne názor vás která kapota se vám líbí více stará nebo tato nová s praktičtějšímy světly nahoře???
mě se světla taky libí nahoře ale ty děrované boční rámečky ten tvar, to je mínus. Můj postoj je spíše méně atraktivní než ta starší.