WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
Pánové, když jsme u sazečů, má někdo zkušenost s Akpilem??
Jinak gratulace k novým strojům.. začínám trochu závidět..
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tuším Dyk ho má, ale nejsu si jistejkinmen píše:Pánové, když jsme u sazečů, má někdo zkušenost s Akpilem??
Gratulace k novým strojům
Bohu žel nemám polský sazeč. Mám vyorávač, postřikovač, disky, rozmetadlo ale sazeč ne. Ten je český. Ale kdybych měl potřebu sazače, vůbec bych se toho polského nebál. Jen bych si vybral s přihnojováním.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
To každopádně, protože ten dávkovač hnojiva bych využil aj do vinic.. Zkoušeli jsme něco takovýho vyrobit a asi byla od začátku špatná koncepce.. Dopadlo to tak, že se dávkovač hodil do šrotu a udělali jsme z toho babosed a hnojivo se dávkovalo ručně.. Sem tatovi říkal, že jsme mohli nějak upravit klasický rozmetadlo..DYK píše:Bohu žel nemám polský sazeč. Mám vyorávač, postřikovač, disky, rozmetadlo ale sazeč ne. Ten je český. Ale kdybych měl potřebu sazače, vůbec bych se toho polského nebál. Jen bych si vybral s přihnojováním.
Disky budu brát letos tyhle: http://www.svetpostrikovacu.cz/cz/e-sho ... iso-i.html hlavně kvůli tomu nízkýmu závěsu..
Víc by se mi teda líbily ty shortdisky, ale ty se nedělají..
Právě uvažuju i o tom sazeči..
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
To su zvědavej co na to AGT řekne, protože mi to příjde dost dlouhý
prej je to vyzkoušený i za TK.. ale tomu moc nevěřím..
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, já bych se toho bál. Já sem původně chtěl i ty svoje nesený, ale to bych ani nezvedl a slyšel "křup" jeden na foru tady má malýho hollanda a za něj 160tky krátký a jezdí pěkně po prdeli
v tom případě se nedá nic dělat, budem k tomu muset koupit i větší traktor.. třeba AGT 860
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
To je ta "nejlepsi" moznost ta 860tka je
Volal jsem do firmy, co ty disky vyrábí a ta krátká varianta "Shortdisk" se v menším rozměru opravdu nedělá.. No stejně teď mám plnou hlavu dotací z PRV, takže disky musí počkat..
Caute
Poradi mi niekto, ako spoznam na Vienee, kedy je cas vymenit brzdove oblozenie, bez rozobratia ?
Poradi mi niekto, ako spoznam na Vienee, kedy je cas vymenit brzdove oblozenie, bez rozobratia ?
-
Zetor 6245
Orešanec2 píše:Caute
Brzdy vydrží hodně dlouho takže jestli nemáš najeto přes 3000mth určitě není třeba měnit jen je dobrý je občas vyčistit a promazat ovládací segment
Dakujem za info bawore. Este som sa nedostal cez 1000 Mth, takze asi to bude OK. To vycistenie myslis dat dolu krytya odstranit odtial bordel a premazat ten ovladaci kluc cez maznicu?