Milhaussovic Yukon W5032

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Milhauss
Kontaktovat uživatele:

Re: Milhaussovic MT8 O5O

#2536 Nový příspěvek od Milhauss »

Myslíš na tom vleku,kola jsou tam 16ky,přesně 6,40-16 nebo tak něco. Kola vedle korby a sklopka,není moc dobré řešení. Aby to pořádně sklápělo,je třeba kola pod korbu,i když musíš oželit nízkou nakládací hranu,je to víš,ale funkční. Pak jedině kola 15ky,nebo nějaké 14ky i 15ky se nechaj sehnat,měl jsem je na tom modrém předělaném NSN,a byly parádní. Dnes mě zastavil déšť,neudělal jsem nic,jen nabarvil hever a jeho komponenty. A zadní hrazdu na světla. A stihnul jsem krapet porovnat tu sajtnu,ale ještě to pár ran chce. Doufám že zítra nebude pršet,dodělám věškeré panty a zavírání bočnic a hodím to do základovky

Uhu

#2537 Nový příspěvek od Uhu »

Milhauss píše:Myslíš na tom vleku,kola jsou tam 16ky,přesně 6,40-16 nebo tak něco. Kola vedle korby a sklopka,není moc dobré řešení. Aby to pořádně sklápělo,je třeba kola pod korbu,i když musíš oželit nízkou nakládací hranu,je to víš,ale funkční. Pak jedině kola 15ky,nebo nějaké 14ky i 15ky se nechaj sehnat,měl jsem je na tom modrém předělaném NSN,a byly parádní. Dnes mě zastavil déšť,neudělal jsem nic,jen nabarvil hever a jeho komponenty. A zadní hrazdu na světla. A stihnul jsem krapet porovnat tu sajtnu,ale ještě to pár ran chce. Doufám že zítra nebude pršet,dodělám věškeré panty a zavírání bočnic a hodím to do základovky
možná že bude padat sníh, má být zima,tak toho moc asi neuděláš

lukas.15

#2538 Nový příspěvek od lukas.15 »

stanof píše:
lukas.15 píše:mne to roby tiez ked oram na trojke redukovanej a je dost v zatazi tak tu redukciu vytlaca ale vyskoci malokedy, obcas ju len dotlacim kusok nazad.Ale myslim ze by to robit nemalo. Ty ked postis redukciu tak ti hned vyskoci?
Lukas mne to robi tak ako tebe. Vyskoci az po case.
Mna na tej prevodovke stve viac veci, este ked mam redukciu a dam 4ku tak sa navzajom vytlacaju,redukcia sa neda dotlacit na doraz. Tiez neviem ci je to normalne ale asi by to robit nemalo.

dvoracek.a

#2539 Nový příspěvek od dvoracek.a »

nám se taky na yukonovi navzájem vytlačuje redukovaná čtyřka a když je hodně v tahu tak během chviličky (5s) vyskočí ale nějak na to nejezdíme takže sme to neřešili

lukas.15

#2540 Nový příspěvek od lukas.15 »

Ja tiez na stvorke redukovanej moc nejazdim lebo to uz moc huci, racej tam hodim jednotku obycajnu

milstav1

#2541 Nový příspěvek od milstav1 »

Zdravím já měl slávii a tam byl taky problém z převodovkou kolikrát pokud byl traktor v tahu tak potom nešel vyřadit kvalt no už sem totu někde psal tak sem ho pustil do světa

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2542 Nový příspěvek od Milhauss »

Copak kvalt to se mi nestalo,ale reverz to jo,když jsem jezdil delší dobu s nakaldačem,vozil hlínu,tak reverzu se občas nechtělo,ale povoilil jsem nohu ze spojky,znovu sešlápnul a už šel,tak to neřeším

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2543 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak panty na sajtnách hotový,zavařený,ale venku se dělat nedá,vítr,zima,jsem rád že jsem doma. Ještě potřebuji vymyslet ty horní zajišťovací kolíky. Ty origo se mi moc nezamlouvají. Ale když neseženu nic jiného,udělám je. Líbí se mi tyto dva systémy

Buďto toto
ObrázekObrázek

A nebo pak toto

Obrázek

Co Vy na to???

V pondělí zajedu u nás do prodejny a uvidím co tam budou mít,když nic,stvořím něco z těch původních

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#2544 Nový příspěvek od Antony30011 »

To horni - budes mit na obou stranach? Jestli jo tak nechapu jak to sam otevres. Takovyhle panty mam na boude na dverich a nesnasim je...

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2545 Nový příspěvek od Milhauss »

No myslel jsem dát protikus trubičku nebo pásovinku s dírou a otvírat vysuneš tu kulatinu,a vyhneš sajtnu a dojdu na druhou stranu,jestli mi rozumíš. Originál je hodně podobný system. Právě to chci nějak zajišťovat,a ta pružina mi přijde lepší než třeba závlačka.

A nebo pak třetí varianta to co má šálek,ale to jsem nikde nenašel jako hotovou věc,a vyrábět,no taky by to asi šlo

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#2546 Nový příspěvek od Antony30011 »

Ta salkova varianta neni spatna a de facto jednoducha :-/ klidne ti to odfotim. Ja bych volil mezi ni a tou druhou

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2547 Nový příspěvek od Milhauss »

Docela by mě to zajímalo jak je to vlasntě udělaný,kdybys to odfotil. Akorát u mě jeden problém,u těch Šálkovic vleků se bočnice opírá o přední i zadní čelo,já to mám jen vzadu,vpředu mi vleze do korby a jsou tam takový dorazy. To druhé by se mi taky líbilo,nic nevařit,nanýtovat a byla by to paráda. Akorát jsem někde viděl provedení s pojistkou,to co jsem dal foto,drží zavřené jen ta pružinka.

Dvordy

#2548 Nový příspěvek od Dvordy »

Ty spodní jsem si teď dával na káru za auto na zadní čelo. Na ten tvůj valník mi přijdou dost malé.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#2549 Nový příspěvek od Antony30011 »

Nafotim ti to. Ale jo mas pravdu, bocni bocnice prekryvaj zadni. A nebo udelaj klasiku zapadky, to proc ne?

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2550 Nový příspěvek od Milhauss »

Ty klasické z dřevěných bočnic mi přijdou hrozně velké,koukám po něčem menším,nebo něco co bych stvořil doma. Ty klasický karháky moc složité na výrobu a nové moc drahé.

Nejlepší by bylo co bych udělal doma,z pásoviny,kulatiny a trubičky

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“