Milhaussovic Yukon W5032
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Milhaussovic MT8 O5O
Paráda,díky,ty vrchní mám stejné. Ty spodky ne,ale koukám že to asi udělám doma,kousek pásovinky a kulatinky a bude to. Mám doma panty co se dávají na vozíky za osobák,ale montují se zespod na hranu sajtny,a tím pádem bych musel přední a zadní sajtnu o šířku sajtny na každé straně rozšířit a to se mi moc nechce. Díky
- milstav1
Jo nemáš zač jinak nevím jesi natu vlečku dáš širší kola já sem koukal a asi by zavazela při vyklapěníMilhauss píše:Paráda,díky,ty vrchní mám stejné. Ty spodky ne,ale koukám že to asi udělám doma,kousek pásovinky a kulatinky a bude to. Mám doma panty co se dávají na vozíky za osobák,ale montují se zespod na hranu sajtny,a tím pádem bych musel přední a zadní sajtnu o šířku sajtny na každé straně rozšířit a to se mi moc nechce. Díky
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,zkoušel jsem to,a tu přední hranu musíš zachovat,právě kvůli sklápění,ale dovnitř pod vlek ke středu se vejdou,tam je místa dost
- milstav1
A tak to jo já právě uvažoval hned když sem ji dovezl o širších kolech aby byla aj širší ale jak sem dal dohromady hydrauliku a vyklopil sem ji tak sem od toho upustilMilhauss píše:Jojo,zkoušel jsem to,a tu přední hranu musíš zachovat,právě kvůli sklápění,ale dovnitř pod vlek ke středu se vejdou,tam je místa dost
milstav popis viac o tom skrtiacom ventile, ako sa lisi brzdenie s nim a bez neho a pripadne daj fotku. diky
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
-
Gratuluju k vlečce,kde si ktomu přišel
- milstav1
Zdar jeto obyčejnej škrticí ventyl kterej prostě spomalí tok oleje ale jenom na jednu stranu rozdíl je takovej že pokud tam ten ventyl neni tak chtytneš za páčku a hned jidou kola do smyku jeto moc rychlé s ventylem to spomalíš a máš cit tak že cítíš jak plynule přibržduje nevyrovná seto určitě najezdovce ale pro mou potřebu to stačí používám ji jenom když mám hodně naloženo s kopce .Fotka až večermatto píše:milstav popis viac o tom skrtiacom ventile, ako sa lisi brzdenie s nim a bez neho a pripadne daj fotku. diky
- milstav1
Zháněl sem origo vlečku . A jeto tak 10 let sem byl u kamoše co ji prodával ale tehdá sem si říkal že sou to vyhozené peníze nojo ale doba se změnila musel se už aj traktor postavit na značky mám ho teprve tyden přihlašenej a tudíš zehnat i vlečku a koukal sem na činany zaty prachy hruza tak sem šel za kamošem a ejhle on ji ještě měl doma jinak skoro nic nenajezdila jenom stála je z 86 a tomo vikovič ji nezvládal u nás sou kopcePULDrapalik píše:Gratuluju k vlečce,kde si ktomu přišel
- Martin_TDi
Suprovní vlečka ! , to byl teda bomba kup ! Vypadá velice zachovale !
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
Dost brutální roura ten výfuk Ale paráda Pěkné srovnání s tou Tvou profilovkou... tak rok rozdíl... ta samá cisterna => poctivý kus práce
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- milstav1
Zdarec tak sen se konečně dostal k pc mam novej no hruza posilam fotku ventylu a nově natřeného vleku aby to troch bylo k světumatto píše:milstav popis viac o tom skrtiacom ventile, ako sa lisi brzdenie s nim a bez neho a pripadne daj fotku. diky
- milstav1
Tady je ten štítek jinak ten ventil je hydraulická součástka určena ke zpomalení toku oleje např. k secí mašině jinak dospělé traktory to mají už automaticky namontované stojí 700 kč