Milhaussovic Yukon W5032
Re: Milhaussovic MT8 O5O
Já myslím Mildo, že máš problém v cívce na startéru. Odpoj ji a mačkej ....
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Díky za typ. A jde zjistit jestli je špatná?? Když ji odpojím a zastartuji a nic,tak je to v ní,ale ejstli jde nějak proměřit,nebo tak něco,abych měl tutovku že je to ono. desetkrát nic a po jedenácté to chytne
Těžko radit takhle na dálku, ale pokud ti tam teče velký proud, tak se může ten kladný potenciál buď dostávat někde na kostru a nebo je problém v té cívce, např. má mezizávitový zkrat. Nemáš tam nějakou vlhkost?
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Vlhkost snad ne,nepršelo,jedině rosa že by někam zatekla,jinak mě nic nenapadá,ale stojí teď venku,a kolikrát zmoknul a nikdy nic. Z lesa jsm v sobotu normálně přijel,nikde nic,ráno dnes přijdu,zapnu bateriák,zmačknu čudlík a jen tak to sotva protočilo,tak jsem ho zmmáčknul znovu a už to šlo. Odpoledna pak už ani neotočil,nic a čoud jak prase. Musím potom kouknout
Najjednoduchsie zistis co je zle tak,ze skus odpojit ten tenky kabel na cievke a vezni si dva metre autokabla a jeden koniec napoj na tu cievku a druhy pritlac priamo na baterku.Ak nenastartuje tak hladaj chybu v startery ak nastartuje tak mas nieco s elektrikou od tlacitka po starter. Ja som to uz tiez zazil ale mne sa hrial starter.
No tak ty napůl vyfouknuté gumy na koňce tomu taky nepřidají Je to škoda že to musíš prodat, s tou koňkou je to pěkná souprava
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Byla parádní,lehoučká ale přitom masivní konstrukce,ručně bržděná,to couvání s tím nebylo nic moc,a škoda že nebyla alespoň růčo sklápěcí. Velikostně ideální,dnes si měl přijet,nepřijel,tak třeba nakonec zůstane. Obháním půjčení špalíkovače za supra,tak se třeba ještě bude hodit
- Vinea 30Hp Comfort
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
To nemám ponětí,nápravy,disky a plechová podlaha,sajtny,jinak dřevo,4 gumy . Střílím od boku 500 kg Je fakt zase že NSN váží 220 kg,sice celá železná,ale zase poloviční. Fakt nevím,nikdy jsem nevážil
- Vinea 30Hp Comfort
venos32 píše:Dohromady to budu dávat já . Ten vnitřní kardan jae tam jen nasazen na hřídelích. Mam na něm vymačkané na jedne staně dráškování. Půl měsíce jdou dovnitř páteřvé trubky (letadlo) a pak se vsune příruba. Máme vymačkené pouzdro co je na páteřové trubce. Dale jsou v čudu díry štefty ve viku převodovky. Nové viko převodovky stojí 13800Kč, ale se šestí šrouby už nejde sehnat.
Jak to Mílo dopadlo s tím startérem?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Se starterém jsem zatím nic nedělal,nebyl čas. S traktorem jsem jezdil,a chytlo to tentokrát normálně,tak uvidíme až to zase nepůjde,natáhnu kabel venkem a uvidíme. Cívku nebo co to je,mám na starteru z favorita,myslíte že to bude stejné?????
Venos32 a ještě nějaké dotazy,takže vlastně traktor rozpůlíš a na každé straně Ti zůstane půlka kardanu??? A to kluzné uložení,co máš vymačkané,to budu mít asi taky,a to tam drží jak,jde to sundat,nebo je to nějak zavařené,či co??
Tady mám cenovou nabídku od Šálka na ty věco,jestli jsi to tu u mne nečetl -
1ks pouzdro 64725 =690,-Kč bez DPH
1ks příruba 50640=3.150,-Kč bez DPH
1ks kroužek 64732 =750,-Kč bez DPH
Venos32 a ještě nějaké dotazy,takže vlastně traktor rozpůlíš a na každé straně Ti zůstane půlka kardanu??? A to kluzné uložení,co máš vymačkané,to budu mít asi taky,a to tam drží jak,jde to sundat,nebo je to nějak zavařené,či co??
Tam neni klasckej kardan. je tam tyč v celku a nakonci je navařená trubka stisihranem. Kluzné uloženi je tam přišroubované k přírubě k přední nápravě. Pokud máš velké vůle na trubce, tkak to budes mit také vymačkané. Zítra to odvážíme na opravu. Ještě ti to nafotim.Milhauss píše:Se starterém jsem zatím nic nedělal,nebyl čas. S traktorem jsem jezdil,a chytlo to tentokrát normálně,tak uvidíme až to zase nepůjde,natáhnu kabel venkem a uvidíme. Cívku nebo co to je,mám na starteru z favorita,myslíte že to bude stejné?????