Milhaussovic Yukon W5032

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
jarynfira

Re: Milhaussovic MT8 O5O

#2386 Nový příspěvek od jarynfira »

Já myslím Mildo, že máš problém v cívce na startéru. Odpoj ji a mačkej .... :tyty:
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!

Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2387 Nový příspěvek od Milhauss »

Díky za typ. A jde zjistit jestli je špatná?? Když ji odpojím a zastartuji a nic,tak je to v ní,ale ejstli jde nějak proměřit,nebo tak něco,abych měl tutovku že je to ono. desetkrát nic a po jedenácté to chytne

jarynfira

#2388 Nový příspěvek od jarynfira »

Těžko radit takhle na dálku, ale pokud ti tam teče velký proud, tak se může ten kladný potenciál buď dostávat někde na kostru a nebo je problém v té cívce, např. má mezizávitový zkrat. Nemáš tam nějakou vlhkost?
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2389 Nový příspěvek od Milhauss »

Vlhkost snad ne,nepršelo,jedině rosa že by někam zatekla,jinak mě nic nenapadá,ale stojí teď venku,a kolikrát zmoknul a nikdy nic. Z lesa jsm v sobotu normálně přijel,nikde nic,ráno dnes přijdu,zapnu bateriák,zmačknu čudlík a jen tak to sotva protočilo,tak jsem ho zmmáčknul znovu a už to šlo. Odpoledna pak už ani neotočil,nic a čoud jak prase. Musím potom kouknout

lukas.15

#2390 Nový příspěvek od lukas.15 »

Najjednoduchsie zistis co je zle tak,ze skus odpojit ten tenky kabel na cievke a vezni si dva metre autokabla a jeden koniec napoj na tu cievku a druhy pritlac priamo na baterku.Ak nenastartuje tak hladaj chybu v startery ak nastartuje tak mas nieco s elektrikou od tlacitka po starter. Ja som to uz tiez zazil ale mne sa hrial starter.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2391 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak dvě fotečky z víkendu,dovoz dřeva s koňkou,asi poslední,koňka jde do světa. Moc naloženo nebylo,ale fuňel pěkně,ty gumy jsou fakt znát

Obrázek

Obrázek

Tom

#2392 Nový příspěvek od Tom »

No tak ty napůl vyfouknuté gumy na koňce tomu taky nepřidají :smich: Je to škoda že to musíš prodat, s tou koňkou je to pěkná souprava 8)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2393 Nový příspěvek od Milhauss »

Byla parádní,lehoučká ale přitom masivní konstrukce,ručně bržděná,to couvání s tím nebylo nic moc,a škoda že nebyla alespoň růčo sklápěcí. Velikostně ideální,dnes si měl přijet,nepřijel,tak třeba nakonec zůstane. Obháním půjčení špalíkovače za supra,tak se třeba ještě bude hodit

Vinea 30Hp Comfort

#2394 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

S tou koňkou je to pěkná soupravička 8) kolik tak ta koňka váží :-/
ZETOR 5211

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2395 Nový příspěvek od Milhauss »

To nemám ponětí,nápravy,disky a plechová podlaha,sajtny,jinak dřevo,4 gumy :-/ . Střílím od boku 500 kg :-/ Je fakt zase že NSN váží 220 kg,sice celá železná,ale zase poloviční. Fakt nevím,nikdy jsem nevážil

Vinea 30Hp Comfort

#2396 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

Tak to není zas tak moc,na štepku by to nebylo špatný.
ZETOR 5211

venos32

#2397 Nový příspěvek od venos32 »

venos32 píše:Dohromady to budu dávat já :roll: . Ten vnitřní kardan jae tam jen nasazen na hřídelích. Mam na něm vymačkané na jedne staně dráškováníObrázek. Půl měsíce jdou dovnitř páteřvé trubky (letadlo) a pak se vsune přírubaObrázek. Máme vymačkené pouzdro co je na páteřové trubce.ObrázekObrázek Dale jsou v čudu díry štefty ve viku převodovky.Obrázek Nové viko převodovky stojí 13800Kč, ale se šestí šrouby už nejde sehnat. :'(

jarynfira

#2398 Nový příspěvek od jarynfira »

Jak to Mílo dopadlo s tím startérem? :zapomel:

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2399 Nový příspěvek od Milhauss »

Se starterém jsem zatím nic nedělal,nebyl čas. S traktorem jsem jezdil,a chytlo to tentokrát normálně,tak uvidíme až to zase nepůjde,natáhnu kabel venkem a uvidíme. Cívku nebo co to je,mám na starteru z favorita,myslíte že to bude stejné?????

Venos32 a ještě nějaké dotazy,takže vlastně traktor rozpůlíš a na každé straně Ti zůstane půlka kardanu??? A to kluzné uložení,co máš vymačkané,to budu mít asi taky,a to tam drží jak,jde to sundat,nebo je to nějak zavařené,či co??

Tady mám cenovou nabídku od Šálka na ty věco,jestli jsi to tu u mne nečetl -

1ks pouzdro 64725 =690,-Kč bez DPH
1ks příruba 50640=3.150,-Kč bez DPH
1ks kroužek 64732 =750,-Kč bez DPH

venos32

#2400 Nový příspěvek od venos32 »

Milhauss píše:Se starterém jsem zatím nic nedělal,nebyl čas. S traktorem jsem jezdil,a chytlo to tentokrát normálně,tak uvidíme až to zase nepůjde,natáhnu kabel venkem a uvidíme. Cívku nebo co to je,mám na starteru z favorita,myslíte že to bude stejné?????

Venos32 a ještě nějaké dotazy,takže vlastně traktor rozpůlíš a na každé straně Ti zůstane půlka kardanu??? A to kluzné uložení,co máš vymačkané,to budu mít asi taky,a to tam drží jak,jde to sundat,nebo je to nějak zavařené,či co??

Tady mám cenovou nabídku od Šálka na ty věco,jestli jsi to tu u mne nečetl -

1ks pouzdro 64725 =690,-Kč bez DPH
1ks příruba 50640=3.150,-Kč bez DPH
1ks kroužek 64732 =750,-Kč bez DPH
Tam neni klasckej kardan. je tam tyč v celku a nakonci je navařená trubka stisihranem. Kluzné uloženi je tam přišroubované k přírubě k přední nápravě. Pokud máš velké vůle na trubce, tkak to budes mit také vymačkané. Zítra to odvážíme na opravu. Ještě ti to nafotim.

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“