Milhaussovic Yukon W5032
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: Milhaussovic MT8 O5O
A kdybys ještě ufoukl 2-3 desetinky, bude to jak na měchách . Skoro jako bys měl odpruženej stroj Nejlepší na "stanovení" tlaku vzduchu je najet někam do měkké půdy (ne bláta) a podívat se na tvar koleje. Měla by být cca plochá a stejně hluboká uprostřed jako na kraji. Pokud je u kraje trochu mělčí, nevadí to. Pokud je stopa u kraje výrazně hlubší, je tlak už malej (ale v blátě nebo jiném málo únosném terénu se to může hodit, pro běžnej provoz je to ale už málo ) ideální je cca plochá stopa, nebo maličko hlubší ve středu, ale ne o moc.Milhauss píše:A nepřijde mi to ani tak tvrdé jako na těch 7,50x16. Foukal jsem je tedy na 1. Jel jsem cestou,kde to bylo vyježděné od nějakého teréňáku,a jel jsem jak pán,měl jsem kolej tak na půl gumy ,pak jsem jel po zasetém poli,a paráda,kolej žádná,ani doma na dvoře,samozřejmě když zatočím skoro na místě,tak to drn vyrve,ale určitě ne tolik co 7,50,kor když je mokro. Takže jsem spokojen.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No zase se bojím abych gumy neprojel,jako mám ty dvě projeté na prostředku,ale to spíše bylo přefouklé. Ono zase podhuštěné by se sjížděly na kraji že a hlavně by člověk musel jezdit furt na betoně,asfaltu,to já ejdu minimálně,v terénu se asi jen tak nesjedou,ono taky 1200 kg na ty gumy není asi nic,tak snad se mnou už vydržej. Kdyby se povedlo jednu sehnat,koupil bych ji,ta vepředu vpravo je taková nejhorší,ty tři jsou pěkný,zánovní jedna ůplně nová. Zkusím dát inzerát,jestli by se někomu doma neválela. Nová stojí 4000 kč,to se mi teď moc dávat nechce. No uvidíme
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Sjetí boků při nízkém tlaku nehrozí tolik jako sjetí středu při moc vysokém tlaku. Ta guma se přirozeně tvaruje do oblouku - je tak vyrobená. A jak sám píšeš, na měkkém povrchu se to neprojeví tolik. Ale když máš stopu plochou, je i opotřebení cca ploché . Proto píšu plochou, nebo lehce hlubší stopu uprostřed, ale ne o moc, aby se právě neopíral jen střed a nesjížděl se, a taky aby se váha rozkládala na celou šířku gumy, a ne jen na střed .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Tak Miloš len tak po tichu závidím tie kolesá je to fakt krásne
Moooc pěkný tak kde se sejdem letos na traktoriade ja bych jednu dvě chtěl dát jako loni
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No nevím,Vilémov na čumendu určitě,jestli mi zrovna nevyjde šichta. A uvidíme co kde se ukáže. A samo že Jankovice
Jinak jsem psal Šálkovi ohledně středové roury,zde je ortel,ale nějak nevím co je co
Máme skladem to i to provedení. Nejlépe to rozdělat a objednat to co bude potřeba. Předběžně Vám zasílám ceny co budete asi potřebovat.
1ks pouzdro 64725 =690,-Kč bez DPH
1ks příruba 50640=3.150,-Kč bez DPH
1ks kroužek 64732 =750,-Kč bez DPH
Pouzdro je ten půlměsíc,takže X3 kusy,příruby je jasná a kroužek???
Jinak jsem psal Šálkovi ohledně středové roury,zde je ortel,ale nějak nevím co je co
Máme skladem to i to provedení. Nejlépe to rozdělat a objednat to co bude potřeba. Předběžně Vám zasílám ceny co budete asi potřebovat.
1ks pouzdro 64725 =690,-Kč bez DPH
1ks příruba 50640=3.150,-Kč bez DPH
1ks kroužek 64732 =750,-Kč bez DPH
Pouzdro je ten půlměsíc,takže X3 kusy,příruby je jasná a kroužek???
-
TRACK MT 8 to už dělal,tak mu napiš co kupoval
Chlapy nemáte někdo popisky na MT v křivkách popř.el.podobě, aby se dali vyřezat na plótru jako samolepka?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Kluci furt se mi honí v palici nějakej ten špalíkovač,včera jsem volal chlapovi,má dvě ozubené kola 160mm průměr,hřídel s šestidrážkou,hřídel s malým ozubeným kolečkem,4 ložiskové domky a nějaké blbiny,a 4 nože,je to k něčemu??? Je to na bazoši. 20 litrů na hotovej nemám,tak že bych něco stvořil,ale absolutně se v tom nevyznám,nechci nic brutálního,něco okolo 5 cm aby to bralo. Nejsem strojař,tak nevím jestli ty věci k něčemu jsou. Na foru už jsem něco načetl,a asi prdel to není,hlavně ty hřídele pro kola a nevím jak udělat tu nožovou hlavu.
Díky za každou radu
Díky za každou radu
-
Napiš bibošovi,ten prodává i hlavy s kolečkama a zbytek si doděláš.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No já právě největší strach mám,z těch hřídelí. Jen tak z kulatiny to být asi nemůže a třeba jen drážka pro pero či segrovku,nevím o nikom kdo by to udělal. kolečka člověk sežene,to okolo rám a násypka to je to nejmenší. Tady právě krom hřídelí je vše ale nevím jestli bych to dal do kupy,stejně bych to musel někomu azdat,a otázka jestli se nevyplatí koupit to celé,ale na to teď nemám,tady 4000 litry bych zatím do kupy dal,ale aby to k něčemu bylo
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Kluci dnes jsem nenastartoval a hoří mi kabel. Asi na tlačítku strtování,nevím jestli není nějakej špatnej,ale nic jsem na něm nenašel. A byl vlažnej i ten ke spínačce. Ale za tlačítkem jsem našel napojovanej kabel,a nevím zda odněkud vypadnul,nebo byl jen nastaven. Od spínací skříňky vede kabel do tlačítka a z tlačítka vede už ke strteru,nebo ještě přes něco. A když ho mačkám,hoří,pohasnou kontrolky a nic. Nevíte někdo kde by byl problém??? Budu to muset asi přejít celé