Milhaussovic Yukon W5032

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
matto

Re: Milhaussovic MT8 O5O

#2341 Nový příspěvek od matto »

Terablick píše: Třeba teď výrobci začnou montovat na vyvážečky a harvestory gumy 6x16 :). Je tedy pravda, že MT8 je poněkud lehčí, ale taky to rozhodně neni lesní speciál, ani se do lesa celkově moc nehodí (ne že by se s nim nedalo, ale ideál to neni...)
MT8-050 sa vyrybala aj v uprave ako lesni special
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14

timexy
Kontaktovat uživatele:

#2342 Nový příspěvek od timexy »

matto píše:
timexy píše::smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Já dělám v lese již pár roků a pokud bych měl úzký gumy, tak můžu nechat traktora před lesem a koukat se na něj.
Pokud dám kubíkovou kládu do čelňáku a budu tam mít úžovky, tak zůstanu tam, kde jsem jí naložil.
Proč myslíte že mají vyvážečky široký gumy ?Pro ty který to nevědí, tak je to proto, aby se to nebořilo....!!!!
Dyku neboj tyhle gumy jsem taky měl a žádný problém na vyjetí v lese jsem neměl a nemám je do dnes.

na to kde jezdí Milhauss a co s tím dělá je to úplně ideální.... :)

o čom sa bavime o gumach na vyvazacky alebo na foton 504 alebo na mt8? ty mas na fotone travnikove gumy a chodiš s nimi do lesa ?maš širšie gumy na činanovi ako si tam mal z prvovyroby ? 7,50-R16 su na MT8 užovky ?

Ta vyvážečka byla přirovnání nic víc. Jinak na číňanovy široký gumy mám, protože bych bez toho nemohl jezdit.
Jinak na MT jsou 7,5 -16 základní rozměr pneumatik a široký zrovna nejsou.
Jinak MT se dělalo originál v lesní úpravě, kterou montovala Třeboň ale do lesa to opravdu moc nebylo.
Na lehčí probírky a na dobrý terén je to velmi dobrý pomocník.

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#2343 Nový příspěvek od Terablick »

matto píše:
Terablick píše: Třeba teď výrobci začnou montovat na vyvážečky a harvestory gumy 6x16 :). Je tedy pravda, že MT8 je poněkud lehčí, ale taky to rozhodně neni lesní speciál, ani se do lesa celkově moc nehodí (ne že by se s nim nedalo, ale ideál to neni...)
MT8-050 sa vyrybala aj v uprave ako lesni special
Ale jooo, ale lesní speciál v rámci kategorie MT8 :). Že by se někdo živil prací v lese s MT8 si nemyslím :) Přesně jak píše Timexi - spíš do lehčích podmínek, na probírky a tak :) Ale jak říkám, nemám nic proti MT8 - líbilo by se mi MT8 150 s tříválcem :). Ale do lesa jsou prostě i lepší stroje :)
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#2344 Nový příspěvek od Terablick »

matto píše:
timexy píše::smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Já dělám v lese již pár roků a pokud bych měl úzký gumy, tak můžu nechat traktora před lesem a koukat se na něj.
Pokud dám kubíkovou kládu do čelňáku a budu tam mít úžovky, tak zůstanu tam, kde jsem jí naložil.
Proč myslíte že mají vyvážečky široký gumy ?Pro ty který to nevědí, tak je to proto, aby se to nebořilo....!!!!
Dyku neboj tyhle gumy jsem taky měl a žádný problém na vyjetí v lese jsem neměl a nemám je do dnes.

na to kde jezdí Milhauss a co s tím dělá je to úplně ideální.... :)

o čom sa bavime o gumach na vyvazacky alebo na foton 504 alebo na mt8? ty mas na fotone travnikove gumy a chodiš s nimi do lesa ?maš širšie gumy na činanovi ako si tam mal z prvovyroby ? 7,50-R16 su na MT8 užovky ?
Timexi se prací v lese živí :). A ano, má to obuté na širokých, a ví proč :). Kdybych dělal v lese, taky bych dal širokej rochod a širší gumy :)
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

Kinza

#2345 Nový příspěvek od Kinza »

ahoj k nastavení radlice - ať ji dám do jakékoli polohy je na obou stranách přilepená k zemi, asi si budeš muset víc vyhrát s nastavením :-/

DYK

#2346 Nový příspěvek od DYK »

Když se shrnovací radlice přivrací okraji k jedné či druhé straně, dle natočení, nemůže to být "geometrií" toho, okolo čeho se natáčí?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2347 Nový příspěvek od Milhauss »

Ale to je přeci originál,ten čep kolem kterého se točí,a celý ten držák. Až na originál držáki,je navařen držák třetího bodu a rozporka. Já mám radlici z tz4k14,a tam ten držák je celkem nízko. Potřeboval bych foto z boku,jak je radlice hodně vodorovně vůči zemi a traktoru. Ale ty máš origo mt8,tam je to jinak. Zkrátím ještě třtí bod,a uvidíme. Na to jsem koukal,ten čep kolem kterého se točí,by měl být kolmo k zemi,aby to nezlobilo

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2348 Nový příspěvek od Milhauss »

Tady to je celkem vidět jak je to u tz4k

Obrázek

Obrázek

Tom

#2349 Nový příspěvek od Tom »

No, tak mě napadá, že by třeba stálo za to si pohrát s třetím bodem, aby osa toho čepu, kolem kterého se radlice natáčí byla kolmo k zemi. Když je pod nějakým jiným úhlem, tak při hrnutí rovno se to nepozná, ale když se radlice natočí, tak se může stát, že jeden konec radlice bude na zemi, a druhý ve vzduchu. (Když je osa nahoře blíže k traktoru než dole, tak radlice při natočení doprava bude mít levý roh nad zemí. Když je osa nahoře dál než dole, tak to bude opačně, bude pravý roh nad zemí. A při opačném natočení to samozřejmě bude opačně.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Kinza

#2350 Nový příspěvek od Kinza »

přesně jak píše Tom, je potřeba aby ten čep okolo, kterého se otáčí radlice byla svisle k zemi

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2351 Nový příspěvek od Milhauss »

Jojo to je mi jasné,ale dolejc už nemohu,jsem nadoraz. Budu dávat delší gumu,takže to naběhne a stejnak první věc musím zkrátit ten třetí bod,už ho mám taktéž stažený nadoraz. Pak už mi nezbade,než převařit výš držáky do šaclí. Chtěl jsem ji zachovat i jako zadní,ale asi ten držák odřáznu a místo něj udělám ten přední a mělo by to být dobré. Uvidím. P.S: Nevěřím že letos ještě něcoi napadne,takže to má čas :)

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2352 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak dneska ozinkované matice kol,paráda,zase to vypadá dokonaleji. Ještě disky nabarvit,nebo spíše asi jen ty středy se svarem na červeno,stříbrnou zachovám. A s kolama jsem zatím skončil. Ještě naštudovat na kolik foukat,ale už mi to tu někdo psal,musím to najít

Mário

#2353 Nový příspěvek od Mário »

Miloš parada to bude cukrik :D

Kinza

#2354 Nový příspěvek od Kinza »

Zemědělské
pneumatiky

str.85 první blok

Antony30011
Kontaktovat uživatele: