MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
Ahoj. Uz druhy tyzden som na nPN-ke z natrhnutym svalovim uponom praveho ramena. Jedine, co teraz dokazem ovladat je pocitacova mys. Vyuzil som teda cas a podarilo sa mi konecne zvitazit nad yutubom a dostal som tam video mini 70 DIESEL. Tak sa s vami podelim:http: http://youtu.be/PAUm7bwoT8s
Čo je to aký motor a kde by sa dal kúpit viete niekto poradit ????
Stevo, paráda, má to krásný zvuk. A přeju brzké uzdravení
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Dakujem Tome.
Podobny motor som videl nedavno ma Bazosi. Par stranok dopredu som popisoval upravy nutne k zabudovaniu toho motora. Je to kopec roboty, ale da sa to. Uz som zacal robit dalsie upravi- nozny plyn, olejove cerpadlo a pod, len ma zastavila marodka. Skoda peknych zimnych vecerov, ale co uz.
Podobny motor som videl nedavno ma Bazosi. Par stranok dopredu som popisoval upravy nutne k zabudovaniu toho motora. Je to kopec roboty, ale da sa to. Uz som zacal robit dalsie upravi- nozny plyn, olejove cerpadlo a pod, len ma zastavila marodka. Skoda peknych zimnych vecerov, ale co uz.
Parádna vlečka
Nech dlho a dobre slúži.
Nech dlho a dobre slúži.
MT8-070 (1991) s motorom BS VANGUARD 13 HP (2009)
Moc pěkná vlečka Z čeho máš tu hydrojednotku? Zkoušel jsi to sklápět naložené? Malé kola jsou super Nenapadlo Tě je dát pod tu korbu? Že bys to měl užší... Ale zas jestli nemáš problém s místem, tak to tak má větší stabilitu...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Hydrojednotka je z vysokozdvižného paleťáku.O skrácení nápravy jsem přemýšlel(je to knott),ale mám takový dojem,kdybych to fiknul tak už to nedám dohromady.Tou nápravou asi prochází torzní tyč né?Zatíženej jsem měl ten předek a zkoušel jsem to zvednout v garáži cca něco přes metrák.
Pěkné jen ,aby to miník utáhnul.Čus
pekná práca.
Moc dobrá práce, šikovně vymyšlené skoro profesionální!
Zdravim vsetkých fandou MINI,
na jesen som si tiez zadovazil svoj MINI s prislusenstvom, vsetko ide tak jak ma ale poohliadam sa po nejakom motore a chcel by som radu od vas aký motor sa tam hodi lebo zhanam ako zhanam tak sa mi nejako nedari, aj by vsetko sedelo na motore o by som podla parametrov potreboval len na vsetkych je problem ze sa vyvodova hriadel otaca opacným smerom ako potrebujem na mini. Vsetky sú lavotocivé a na mini potrebujem pravotocivý nie? za akekolvek info budem vdacný...
na jesen som si tiez zadovazil svoj MINI s prislusenstvom, vsetko ide tak jak ma ale poohliadam sa po nejakom motore a chcel by som radu od vas aký motor sa tam hodi lebo zhanam ako zhanam tak sa mi nejako nedari, aj by vsetko sedelo na motore o by som podla parametrov potreboval len na vsetkych je problem ze sa vyvodova hriadel otaca opacným smerom ako potrebujem na mini. Vsetky sú lavotocivé a na mini potrebujem pravotocivý nie? za akekolvek info budem vdacný...
A proč scháníš jiný motor když všechno jde jak má? A k tomu smyslu otáčení - záleží z jaké strany motoru to bereš. Origo motor je pravotočivý - při pohledu od startování - a to jsou skoro všechny motory, např willtec, berlan apod.slezo píše:Zdravim vsetkých fandou MINI,
no stary motor nema kompresiu a potreboval by generalkovat a pri cene GO motora sa mi oplati kupit viac novy motor, to som zistil az potom co som mini doviezol domov a dal ho do servisu na kontrolu. tak preto sa obzeram po novom motore na Mini.Martines píše:A proč scháníš jiný motor když všechno jde jak má? A k tomu smyslu otáčení - záleží z jaké strany motoru to bereš. Origo motor je pravotočivý - při pohledu od startování - a to jsou skoro všechny motory, např willtec, berlan apod.slezo píše:Zdravim vsetkých fandou MINI,
Cinnu by som nekupoval. Skus predajcov www.laki.cz a na slovensku www.agrifarmi.sk Dovazaju americke motory Kohler a talianske Lombardinislezo píše:no stary motor nema kompresiu a potreboval by generalkovat a pri cene GO motora sa mi oplati kupit viac novy motor, to som zistil az potom co som mini doviezol domov a dal ho do servisu na kontrolu. tak preto sa obzeram po novom motore na Mini.Martines píše:A proč scháníš jiný motor když všechno jde jak má? A k tomu smyslu otáčení - záleží z jaké strany motoru to bereš. Origo motor je pravotočivý - při pohledu od startování - a to jsou skoro všechny motory, např willtec, berlan apod.slezo píše:Zdravim vsetkých fandou MINI,