VINEA,CABRIO,VEGA

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
PULDrapalik

Re: VINEA,CABRIO,VEGA

#2311 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Voda zurčí,traktor vrčí, Lukáši ty seš kluku romantik 8)

Vinea 30Hp Comfort

#2312 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

tk14 píše:
Vinea 30Hp Comfort píše:Taky si myslím že by to TK mělo zvládnout.Já možná budu taky pořizovat mulčovač anebo AŽR,volal mi v týdnu známej že by měl dostat na sečení 10Ha povodňovýho pásma,tak bych mu jezdil pomáhat kdyby nestíhal.Díval jsi se na mašiny na prodejně :friends:
tak TK to nezvládá,mulčovač je na něj moc,teď nevím co dělat :'( totálně se mi to p.....o,volal jsem panu Šálkovi prý mi ho vezme zpět,ale ne za plnou cenu,tak nevím,dále jsem přemýšlel půjčit si na dvouválec no ale nevím,zda to sám přehodím nemám zkušenosti,budu rád a vděčen za každou radu,nevíte kolik by stál motor dvouválec u pana Šálka na protiůčet,nebo byla by možná nějaká domluva s ním,ještě jednou dík za rady a zkušenosti
Máš SZ :friends:
ZETOR 5211

Vinea 30Hp Comfort

#2313 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

Dík :friends: chtělo to trošku změnu ve fotkách :smich:
ZETOR 5211

milstav1

#2314 Nový příspěvek od milstav1 »

tk14 píše:
Vinea 30Hp Comfort píše:Taky si myslím že by to TK mělo zvládnout.Já možná budu taky pořizovat mulčovač anebo AŽR,volal mi v týdnu známej že by měl dostat na sečení 10Ha povodňovýho pásma,tak bych mu jezdil pomáhat kdyby nestíhal.Díval jsi se na mašiny na prodejně :friends:
tak TK to nezvládá,mulčovač je na něj moc,teď nevím co dělat :'( totálně se mi to p.....o,volal jsem panu Šálkovi prý mi ho vezme zpět,ale ne za plnou cenu,tak nevím,dále jsem přemýšlel půjčit si na dvouválec no ale nevím,zda to sám přehodím nemám zkušenosti,budu rád a vděčen za každou radu,nevíte kolik by stál motor dvouválec u pana Šálka na protiůčet,nebo byla by možná nějaká domluva s ním,ještě jednou dík za rady a zkušenosti
Kolikátku si vzal ten mulčovač ? a jaka byla cena pokud to neni tajné ? já byt tebou tak tam hodím dvouvál a ten to potáhne jinak zaleží za jak dlouho by se ti vratil traktor žebys ten tvuj prodal a koupil vineu !

tk14

#2315 Nový příspěvek od tk14 »

MUL 1000 pan Šálek říkal,že to půjde,ale nejde,novej traktor je pro mě nereálný,nemám to na podnikání jen pro sebe,to bych nezaplatil,o novém motoru uvažuji,jen už nejsou tintily no a to je problém,nějak to snad půjde,doufám,že se ozvou kluci co dělali už přestavbu a poradí a řeknou mi cenu

milstav1

#2316 Nový příspěvek od milstav1 »

tk14 píše:MUL 1000 pan Šálek říkal,že to půjde,ale nejde,novej traktor je pro mě nereálný,nemám to na podnikání jen pro sebe,to bych nezaplatil,o novém motoru uvažuji,jen už nejsou tintily no a to je problém,nějak to snad půjde,doufám,že se ozvou kluci co dělali už přestavbu a poradí a řeknou mi cenu
Tak cena je daná pokud chceš motor po generálce tak je to 40000 kč a stary motor vyndáš a novej nasadíš a jedeš a prodloužíš kapotu a hotovo viewtopic.php?f=21&t=25481&start=120začína se otem psat na straně 9

tk14

#2317 Nový příspěvek od tk14 »

jojo už jsem to četl a ptal se Petra tak snad to dopadne,nechce se mi ho vracet,dostat zpátky méně a potom ho zase kupovat tím pádem prodělat kalhoty,za 40000kč bych to možná zkusil,ale stejně si musím půjčit už nemám tak uvidím do čtvrtka se mám rozhodnout,nevíš nic jiného už teda k montáži motoru nepotřebuji?

milstav1

#2318 Nový příspěvek od milstav1 »

tk14 píše:jojo už jsem to četl a ptal se Petra tak snad to dopadne,nechce se mi ho vracet,dostat zpátky méně a potom ho zase kupovat tím pádem prodělat kalhoty,za 40000kč bych to možná zkusil,ale stejně si musím půjčit už nemám tak uvidím do čtvrtka se mám rozhodnout,nevíš nic jiného už teda k montáži motoru nepotřebuji?
No co já vím tak petr měl trochu problém ale to v slavservisu vyřešily !!! Jinak se mi zdá že budeš potřebovat delší štefty na uhycení motoru ale to je pakatel jinak se mi zdá že motor je nachystany na montáž na tk ale rači napiš ještě petrovi on otem ví více

tk14

#2319 Nový příspěvek od tk14 »

už jsem mu psal,doufám,že se ozve,o jaké štefty jde??

milstav1

#2320 Nový příspěvek od milstav1 »

tk14 píše:už jsem mu psal,doufám,že se ozve,o jaké štefty jde??
jak montuješ motor na převodovku jesi se nepletu tk už nemám hodně roku ale kdesi se tu otem psalo ale skus petra mohu se plect já

tk14

#2321 Nový příspěvek od tk14 »

aha,ale to by šlo nahradit závitovou tyčí ne?

milstav1

#2322 Nový příspěvek od milstav1 »

tk14 píše:aha,ale to by šlo nahradit závitovou tyčí ne?
No já myslím že snad jo ale ty štefty budou stat pár korun myslim že je to tu někde řešeno viewtopic.php?f=21&t=24552&start=105 rači origo budou určetě tvrdčí ale už se mi nechce hledat tak to prolistuj jesi máš čás taky dával dvouvál

Vinco

#2323 Nový příspěvek od Vinco »

tk14 píše:
Na čem jsi to zkoušel, protože pokud jsi zajel do staré polehlé trávy tak to dokáže přidusit i dvouválec.

Vinco

#2324 Nový příspěvek od Vinco »

Hodně se dočteš o mulčování zde viewtopic.php?f=21&t=19470&start=0

tk14

#2325 Nový příspěvek od tk14 »

Ahoj vinco tak jak píšeš,stará podrostlá tráva,poraď mi nějaké fígle??

Zamčeno

Zpět na „Naše malotraktory“