VINEA,CABRIO,VEGA
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
a ty budeš mít dva stroje??
- Vinea 30Hp Comfort
ty se máš
- peter769
Utiahol by si ho z VEGOU? Čo povieš?http://www.youtube.com/watch?v=NtqNG6jh ... dded#at=65
Nejde mi do hlavy preco mu nejde predok
Nejde mi do hlavy preco mu nejde predok
- milstav1
Tak já si myslím že bych ho vytáhl dneska sem vytahoval zetora 25 h sadař a uplně v pohodě a když už sem ho měl v zapřahu tak sem ho poštengroval a vyhecoval k přetahování a byl sem mile překvapen pětadvacítka neměla vubec šanci a to sem nepoužil uzávěrky a tahl sem ho jak nic na dvojkupeter769 píše:Utiahol by si ho z VEGOU? Čo povieš?http://www.youtube.com/watch?v=NtqNG6jh ... dded#at=65
- Vinea 30Hp Comfort
Když by se dotížila tak možná není to o výkonu motoru ale o hmotnosti stroje.
ZETOR 5211
minulou zimu jsme vytahovali auto ze škarpy TKáčkem a vytáhl,závaží nemám
- Vinea 30Hp Comfort
Je vidět že je farmář lechkej stroj z Vegou nebo z Vineou bych přijel, zapřáh, vytáh a odjel tahám auta běžně v zimě jsem po uježděným sněhu tahal ze závěje terráno do kopce a v pohodě
- milstav1
No on ten farmář neni zas tak lechkej má 1100 kg to ta vinea nemá a vega je o 50 kilo těší jak farmář ale taky hodně záleží na článku mezi pedálama a volantem že nešel po uzávěrce a to se divím že ho nevitách to bylo jenom malí lehky autobawor píše:Je vidět že je farmář lechkej stroj z Vegou nebo z Vineou bych přijel, zapřáh, vytáh a odjel tahám auta běžně v zimě jsem po uježděným sněhu tahal ze závěje terráno do kopce a v pohodě
- peter769
Preco si predal Farmara?milstav1
když to tak vezmu problém bude asi fakt v řidiči toho forda bych vytáh i MT8 132,2 na takovým povrchu stačí krátkej řetěz tak jeden metr zařadit jednotku a dát uzávěrku a byl by venkumilstav1 píše:No on ten farmář neni zas tak lechkej má 1100 kg to ta vinea nemá a vega je o 50 kilo těší jak farmář ale taky hodně záleží na článku mezi pedálama a volantem že nešel po uzávěrce a to se divím že ho nevitách to bylo jenom malí lehky autobawor píše:Je vidět že je farmář lechkej stroj z Vegou nebo z Vineou bych přijel, zapřáh, vytáh a odjel tahám auta běžně v zimě jsem po uježděným sněhu tahal ze závěje terráno do kopce a v pohodě
- milstav1
No jesi je to na mne tak duvod byl kloubál to sem už nechtěl a hlavní duvod byl převodovka neni to dobře řešeny byl sem u lidí co ho maj a ten samej problém s vyřazováním kvaltu pokud nevěděl jak nato tak to bylo na ožebračení a pak se mi nelíbylo že je podvozek jugoslávskypeter769 píše:Preco si predal Farmara?milstav1
- peter769
v inzercii mas aj svoje cabrio?
- milstav1
Jo mám chci si vzít velkej traktor mám rozjednaný kšeft a toto je malé ale jinak sem stím cabriem nad míru spokojen mohu jen doporučit !peter769 píše:v inzercii mas aj svoje cabrio?