MINI 070, 075
- quadtrac600
MINI 070 DE LUXE
Konečná montáž počítadla mth... podařilo se vypátrat ve spínačce 15ku ;)
Iseki TF21F
Husqvarna CT151
MT8 Mini 070
STEYR
STEYR Forestry
Husqvarna CT151
MT8 Mini 070
STEYR
STEYR Forestry
Re: MINI 070, 075
Vypadá to dobře. Hydraulika ruční, předpokládám, že? Jinak než to posvařuješ, tak na tu korbu zkus dát něco těžšího, ať víš, jestli to ten píst sklopí. Ležatý píst není moc šťastné řešení, i když z hlediska místa je to nejjednodušší. Inspiraci bych hledal tady.... http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 45#p421445 s tím, že píst bych dal opačně, aby se při vyklápění vysouval.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ubral by som z maximalneho uhla vyklopenia asi bude stacit 50st mozno. 45 a pist by som umiestnil podla toho aby sa lepsie rozlozili sili pre ovladanie.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Já už tu pístnici na jedné straně víc dolů nedám,jsem tak patnáct mm nad nápravou.Skusím jak radí Tom naložit něco těžkého jak se to bude chovat.Atlan píše:Ubral by som z maximalneho uhla vyklopenia asi bude stacit 50st mozno. 45 a pist by som umiestnil podla toho aby sa lepsie rozlozili sili pre ovladanie.
Z čoho alebo kde sa dá kúpit taká náprava aj s kolesami potreboval by som také niečo .
Já jsem ji koupil z porouchaného vozíku,který měl ty nápravy dvě(ta druhá právě odešla)mirototh píše:Z čoho alebo kde sa dá kúpit taká náprava aj s kolesami potreboval by som také niečo .
odkaz je to al-ko,nebo knott http://www.vapol.cz/cz/kategorie/prives ... y-tlumice/
Můžu ti nabídnout celý vozík, tahal jsem ho za Minim, někde tu musí být fotky... Cena by byla 2500 Kč, je to originální vozík za auto, akorát bez papírů.mirototh píše:Z čoho alebo kde sa dá kúpit taká náprava aj s kolesami potreboval by som také niečo .
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- quadtrac600
Prototyp - "horká jehla 1"
Snažil jsem se zjednodušit PTZ + radlici... je to lepší než hliníkovou lopatou Není to ani zkušební vzorek... jenom vyzkoušení jestli to zdvihnu hydraulikou přes lanko.
Iseki TF21F
Husqvarna CT151
MT8 Mini 070
STEYR
STEYR Forestry
Husqvarna CT151
MT8 Mini 070
STEYR
STEYR Forestry
Myslíš, že letos bude v Brumovicích dostatečné množství sněhu? Co si pamatuju, tak minulý rok by šla ta radlice použít jednou
Asi bych se ale snažil tu radlici udělat natáčecí a vyšší (minimálně vyšší) protože i při čtyřech centimetrech sněhu se ti za chvilku přes tu desku převalí.
Asi bych se ale snažil tu radlici udělat natáčecí a vyšší (minimálně vyšší) protože i při čtyřech centimetrech sněhu se ti za chvilku přes tu desku převalí.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ked ju vidim skor sa bojim aby neskoncila pod traktorom.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Jj, ten úhel je tam moc velký - zvyš tu desku a to upevnění na ni dej tak, aby to bylo cca v rovině. Ten úhel radličky tady může víc kolmý. Ne úplně, ale zase tak, aby ten sníh nepřepadával za ní.Atlan píše:Ked ju vidim skor sa bojim aby neskoncila pod traktorom.
Nesnažím se poučovat, to v žádném případě. Jsou to jenom poznatky z praxe....
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- quadtrac600
Díky za tipy. Foto je pořízeno při zvednuté radlici a úhel se rapidně mění při zvedání. A musí se to celý vyztužit a natočit podložením na jedné straně, pak nemusí být radlice ani tak vysoká (ale udělám to :-) ). Zkusil jsem to jen jaký budou reakce na toto "easy" zařízení ;)
Iseki TF21F
Husqvarna CT151
MT8 Mini 070
STEYR
STEYR Forestry
Husqvarna CT151
MT8 Mini 070
STEYR
STEYR Forestry
Jsem zvědav na výsledek
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ahojte chlapi,
Po precitani vsetkych 150 stran a dlhom zvazovani som kupil Minika. Je tu na fore plno dobry napadov na prislusensvo kotre budem potrebovat.
Mini je v celkom zachovalom stave. Vsetko je funkcne az na motor, kotry ma dieru v skrini Je tam momentlane nabastleny nejaky 2 takt ktoreho sa ale chem zabvit. S prisusenstva bol k taktoru rotavataor AKR-122 a jednoradlicny pluh APN - 702.
Po precitani vsetkych 150 stran a dlhom zvazovani som kupil Minika. Je tu na fore plno dobry napadov na prislusensvo kotre budem potrebovat.
Mini je v celkom zachovalom stave. Vsetko je funkcne az na motor, kotry ma dieru v skrini Je tam momentlane nabastleny nejaky 2 takt ktoreho sa ale chem zabvit. S prisusenstva bol k taktoru rotavataor AKR-122 a jednoradlicny pluh APN - 702.