Moje repasované MT 8-132.2
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje repasované MT 8-132.2
Tak jestli to klapne, tak tě někdy svezu do Ostravy
- Holder
Takové obrázky mám rád . Pěkné !
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem do ostrého provozu dnes zapojil i kombinátor AKM-172 a musím říct, že traktůrek s ním neměl problém. Jediná vada na ktáse byl kořen od stromu a podařilo se mi ohnout jednu radličku .
Posléze jsem přišel ještě na jednu věc. Někde v spojkovém prostoru vytéká olej, z toho plyne že pojede zpět na výlet k Šálkovi. Je to v záruce a tak ať se mechanici starají.
Posléze jsem přišel ještě na jednu věc. Někde v spojkovém prostoru vytéká olej, z toho plyne že pojede zpět na výlet k Šálkovi. Je to v záruce a tak ať se mechanici starají.
-
Olej se ti do spojky dostává především při řazení rychlostí i reverzu,když tam zajíždějí hřídelky na kterých sou vidličky,zespoda pod spojkou je taková ploška,udělej tak 4 dírku ať může olej ven a nemastí ti lamelu
Mám ten samý problém. Dírka tam už je, ale moc se mi nelíbí, že ten olej je venku, reps. pod traktorem. Jde to nějak na těch hřídelkách utěsnit?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Asi udělat v díře ve které je hřídelka uložená zápich - drážku a dát O kroužek,jinak nevim a nebo jak to má Vinea a jiné stroje nové řady
- avula
- Kontaktovat uživatele:
já do toho zasahovat nebudu. Je na to záruka, tak ať se páni mechanici snaží.
Jsem zvědav, co ti s tím udělají. Pořádně se jich na to poptej (co tomu bylo, jak to řešili) a pak napiš
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Jaksi nestíhám psát co je u mě nového. Traktůrek zatím jezdí. Během jarních pracích na poli jsem vyzkoušel nový rám na nesené brány. Rám vydržel ( neohnul se), ale za to se z něj vyllomila trubka, co drží bránu ve vzduchu, když se to celé zvedne. Tak to postupem času budu předělávat. Byl na to použitý jekl 30 * 50 * 2. Slabá stěna. Teď na to už je nakoupen jekl 50 * 50 * 4. To už něco vydrží.
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Dnes bylo celkem pěkně a tak jsem si s rodinou udělal výlet ke Znojmu a dovezl jsem rotační bubnovku SB-1200. Tady je odkaz na Bazoš http://stroje.bazos.cz/inzerat/23958284 ... -120cm.php
Podle štítku je vyrobena v roce 1997, celkem zachovalá, bubny vykazují známku opotřebení( používala se), jen závěs se musí doupravit. Bylo to předělávané na nějaký nosič nářadí a prý to používaly technické služby. Cena 16000 Kč.
Podle štítku je vyrobena v roce 1997, celkem zachovalá, bubny vykazují známku opotřebení( používala se), jen závěs se musí doupravit. Bylo to předělávané na nějaký nosič nářadí a prý to používaly technické služby. Cena 16000 Kč.
Sekačka je moc pěkná Našel jsem jednu fotku tohoto typu, ale moc tam to uchycení vidět není Jinak co ti řekli v Prostějově na ten kapající olej ze spojkové skříně?
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Nebyly ty ohnuté účka součástí toho rychlozávěsu?
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Ktery učka myslíš. Bylo tam jen to co je na obrázku.