Jen se chci zeptat, to je teď něco nového?libča píše:Zdarec všeci tak dnes jsem byl na magistrátu v Olomouci a ptal jsem se jak je to s papíry abych mohl na silnici.Je to tak, že jsem vyfasoval formuláře a musím traktor i vlečku hodit na značky,zaplatit na každý zvlášť pojistku a káždé 4 roky technická.Musí být traktor zvlášť a vlečka taky i když je zapsaná v technickém osvědčení.K traktoru i k vlečce musí být technické osvědčení a na základě toho udělají papíry.Platí tp i pro TK i MT schválně jsem se na to ptal.Výjinku mají jen babety a pracovní stroje na stavbách.Tak néé jenom na Slovensku, ale i u nás.Jooo a žádný datum, jak se tady psalo do r.2002 že se může pouze s tech.osvědčením velké kulové h......o.Tak,jak jsem nakoupil ,tak prodávám.
Vyřizoval jsem papíry loni v létě. Na DI jsem si přinesl technické osvědčení od traktoru a od vlečky, samozřejmě dvakrát povinné ručení a doufal že vše bude zapsáno do registru. Když jsem konečně přišel na řadu, pán u přepážky otevřel technické osvědčení na straně 2 a dal mi přečíst 1. a 2. bod, ( kde se píše, že stroj nepodléhá registraci a nebude opatřen poznávací značkou ) a s úsměvem mě poslal na silnici.