MINI 070, 075

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
stewinko136

Re: MINI 070, 075

#2056 Nový příspěvek od stewinko136 »

Soptikgsx píše:
stewinko136 píše: nevies kde tu kopiu objednam??KUPIL BY SOM AJ ORIGINAL HODNU STARTER ALE NEVIEM AKU VELKOST.mam 11,8kw motor.
objednání viz odkaz... http://www.zahradales.cz/product/casti- ... honda/2420 ;-)
pro většinu motorů je to shodné s GX 340, 390 ...
Já se kouknul na fotku a bylo to stejné s mojí rozbitou, tak jsem to objednal a sedí to...
S.
rozmyslam ze kupim cely starter!len oni tam pisu o rozteci ale ja mazdi srobami 17 cm a taky tam nie je

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#2057 Nový příspěvek od Atlan »

stewinko136 píše:
Atlan píše:Kedze ten motor mam. TAk ti poradim olej vymen skor ako je interval urceny vyrobcom- skrat na polovicu(myslim prvu vymenu), navyse meranie hladiny oleja je riesene nie cekom stastne hladinu to sice mera dobre, ale olej v tom mieste necirkuluje a teda ak vytiahnes mierku je stale krasne cisty (a to klame lebo v skutocnosti moze byt cierny res cierno-sivy). Nech sluzi .....
ja ma wiltec a vsetky papiere su po nemecky tak by som sa chcel spytat na ten interval vymeny oleja!tiez som to pozeral z boku a je stale pekny ako novy na riske.dakujem
Vecer uploadnem nejake veci od toho motora.... Myslim ze tu na fore som to uz daval... Do sekcie motory a mozno aj do tohoto vlakna.... Prva vymena je na 20 mh, tak ze urcite by som menil po 10. Co sa tyka farby oleja po vytiahnuti mierky nato sa nespoliehat.... Altik dava max1A tak tak to dobije bateriu co tam ma byt 12Ah.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

rudolf.krizak

#2058 Nový příspěvek od rudolf.krizak »

http://rudolfkrizak.rajce.idnes.cz/Reno ... AG0610.jpg

Tak jsem dal původní nádrž do kšá a namontoval tam držák baterie :-D .Je to sice trošku větší baterka , ale tak nic jiného jsem doma neměl a nabíječku mám taky. :-D
Přes víkend se chci pustit do elektriky a světel. Pak pošlu fotečky :-D

pepa_11

#2059 Nový příspěvek od pepa_11 »

Pokud bude ten Tvůj nový motor na silenblocích poskakovat tak jak ten můj origo B&S 11 HP, tak tu baterii předem lituji.

Tom

#2060 Nový příspěvek od Tom »

No, na ten motor bych to nedával, už jenom z důvodu tepla atd... A když už, tak udělat izolovanou schránku, která bude držet na tom originál miníkovském držáku nádrže.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

rudolf.krizak

#2061 Nový příspěvek od rudolf.krizak »

baterky bych nelitoval ta už má nejlepší za sebou jinak co se tepla týče - tak tyhle motory se dávají do elektro central kde stojí na místě . V minim se to bude celé hýbat tak že se přehřátí nebojím. Ještě k té baterce je to gelovka a těm otřesy nijak neškodí.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#2062 Nový příspěvek od Atlan »

tak hladal som a nasiel , manual na motor berlan a podobne 13 ps http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 75&t=36314
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

panika

#2063 Nový příspěvek od panika »

Zdravím!Akú sviečku do kopie hondy Gx390?Mám tamNGK BPR6ES no skoro zčerná a neštartuje.Po vyčistení chytí na prvý šup a šlape vo všetkých režimoch OK.Plánujem KúpiťBPR5ES teda teplejšiu,no v podvedomí cítim,že to nepomôže.Vzduchový filter je čistý,ventily nastavené.benzín vždy čerstvý a na80%používam čistiaci SHell power.Na karburátore nevidím žiadne dízy na nastavenie bohatosti zmesy.Dík za rady.

rudolf.krizak

#2064 Nový příspěvek od rudolf.krizak »

http://rudolfkrizak.rajce.idnes.cz/nast ... AG0627.jpg
Dnesk jsme si mákly. 6 hodin ježdění s rotavátorem a bránama. Na podzim se to oralo zetorem- takže brázdy až 30cmm 2 krát jsem zůstal vyset na břichu ale je to Top traktor.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#2065 Nový příspěvek od Atlan »

Klapka sytica funguje zatvara a otvara sa ? lebo zvykne t obyt robene cez plastovu zapadku ...ci sa nazlomila alebo nepretocila klapka nejako a potom ides stale na pol sytica.... inak neviem.

strafnik

#2066 Nový příspěvek od strafnik »

Pěkná práce s rotavátorem 8) jen se mi zdá jakoby se opěrné kolo dotýkalo pneumatiky, je to klam, nebo fakt?

rudolf.krizak

#2067 Nový příspěvek od rudolf.krizak »

Jo je to tak dotýká kola - je to tím že se za tim tahala bubnová sekačka a je to trošku přihlé - opravovat to nechci aby se to ještě víc nepokazilo. Jinak motor jel jak má a sluší se má odběhaných 20 hodiny - kolem 10 jsem pro jistotu vyměnil olej - ještě že tak . byl černý jak ostravyský haviř po noční. Jinak mám problém se sáním benzínu. Když to moc drcalo tak se ztrácel a vypínaloto - po chvilce zas natekl . Nebyla by nějaká rada? dík

strafnik

#2068 Nový příspěvek od strafnik »

V minulosti se tu něco diskutovalo, pohledej ve vlákně zpátky, možná to máš prostě někde jenom přicpané bincem.... benál už není co býval.... ty jsi někde od Hlučína? To zas nejsme tak daleko od sebe....

Marek02

#2069 Nový příspěvek od Marek02 »

Zdravím všetkých majiteľov tohoto super stroja.. ja ho mam niečo cez rok a som sním nad mieru spokojný, len mám teraz menší problém... odpadol mi vzduchový filter, čo ide z karburátora.. sa to v polovici zlomilo.. tak sa chcem spýtať či by mi niekto nevedel poradiť kde by som zohnal nový . Dakujem

panika

#2070 Nový příspěvek od panika »

včera som zložil karburátor,tak to bolo presne ako písal Atlan.pliešok sitiča zadrhával a plastová západka bola pretočená a odlomená.chodil som na pol sytiča a sviečka furt čierna.vrelo odporúčam všetkým preventívne skontrolovať funkčnosť sytiča.demontáž a jej montáž je veľmi jednoduchá v prípade potreby korekcie "pliešku".Lepiť plastovú tyčku západky zrejme nebudem,dúfam,že ju zoženiem bez problémov.Som zvedavý,čo nabúce sa popsuje.

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“