WINEA,CABRIO,VEGA II
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
Tome, já vím bylo to jen takový nešikovný přirovnání
Zdeňku, neuvažuju o ničem vineu bych nedal pryč skrz kloub - do sadu i na oplocený je to nenahraditelný. Kdyby bylo peníze, uvažoval bych o veze excelent, třeba i s Kohlerem. Ale jelikož nejsou, tak prd třeba až vyhraju ve sportce tak si ju koupím krom toho, že sem dneska zmokl mi vinea naprosto vyhovuje
Zdeňku, neuvažuju o ničem vineu bych nedal pryč skrz kloub - do sadu i na oplocený je to nenahraditelný. Kdyby bylo peníze, uvažoval bych o veze excelent, třeba i s Kohlerem. Ale jelikož nejsou, tak prd třeba až vyhraju ve sportce tak si ju koupím krom toho, že sem dneska zmokl mi vinea naprosto vyhovuje
-
Až jí budeš mít déle,budeš sebou vozit mýdlo a ušetříš večer za vodu
Jen je blbý když je to krátká přeháňka a nestihneš se opláchnout
Jen je blbý když je to krátká přeháňka a nestihneš se opláchnout
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak dneska. Jel sem na stodolu, na oktávce dvě kapky. Připl sem sazeč, vyjel a po 100m chcanec jak sviňa. Chtěl sem se vracet ale říkal sem si, že ty brambory dneska prostě zasázím dojel sem na pole a vylezlo slunko pětiminutová přehánka. Ty to s tím ýdlem máš vyzkoušený?
-
To víš ,už se mi párkrát povedlo dojed dom tak že i trenky byly mokrý ( míněno tak že vlhko přišlo zvenku),v létě to nevadí,horší je to v listopadu kdy to padá i se sněhem,ale vždy to zachránil rum s kafem ( né kafe s rumem,to nepomáhá)
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
V zimě ani ten fučák nestojí za nic, loňská orba v prosincu byla na tři čepice ale neměnil bych
- l(a)k(a)tom
ba, pisatel myslel právě toto, pan Šálkovi jsem taky říkal (když mi říkal, že se to dá řadit i za chodu), že řadím a pak jedu, a když přeřadit, tak zastavitPULDrapalik píše:řekl bych že to pisatel myslel tak že zařadí redukci,pustí nářadí na zem a šlápne na plyn,a jak psal víše tak mu redukce vyskakovala.
Tondo po návštěvě Techagra,uvažuješ o nové převodovce,nebo o jiném stroji
- l(a)k(a)tom
doporučuji, jednu ze tří čepic dát plaveckou gumovku, nejlépe prostřední, a pak je krásné teploučkoAntony30011 píše:V zimě ani ten fučák nestojí za nic, loňská orba v prosincu byla na tři čepice ale neměnil bych
- robert xxx
Zdeňku, neuvažuju o ničem vineu bych nedal pryč skrz kloub - do sadu i na oplocený je to nenahraditelný. Kdyby bylo peníze, uvažoval bych o veze excelent, třeba i s Kohlerem. Ale jelikož nejsou, tak prd.
Keby si mal tk-14, tak by si si tento stroj vazil. Noc v zlom, tiez tak premyslam.
Keby si mal tk-14, tak by si si tento stroj vazil. Noc v zlom, tiez tak premyslam.
-
To víš že na lepší se rychle zvyká
- l(a)k(a)tom
dotaz do pléna, už se Vám někdy stalo, aby se utřepaly naráz oba horní čepy pístnic zadních ramen ... až by vypadly ? jsou jištěné závlačkou a přesto mi dnes oba vyskočily ...
a dva šrouby držící oko třetího bodu na obalu zadní skříně ? ty jsou na pérové matce a taky jsem je chytil na poslední chvíli
a dva šrouby držící oko třetího bodu na obalu zadní skříně ? ty jsou na pérové matce a taky jsem je chytil na poslední chvíli
Jaký závlačky tam máš? Jestli takový ty pružinový, tak ty občas vyskočí, obzvlášť pokud jsou tenčí než díra, kterou jsou prostrčený. Zrovna minulý týden jsem jednu na ramenech vyklepal. Nejlepší jsou ty klasický ohýbací na dvě strany, ty nevypadnou.
- l(a)k(a)tom
já jsem tam měl ohýbací, v servisu měnili napínáky, tak mám pochybnost, jestli tam vůbec nějaké závlačky bylyBoniek píše:Jaký závlačky tam máš? Jestli takový ty pružinový, tak ty občas vyskočí, obzvlášť pokud jsou tenčí než díra, kterou jsou prostrčený. Zrovna minulý týden jsem jednu na ramenech vyklepal. Nejlepší jsou ty klasický ohýbací na dvě strany, ty nevypadnou.
jel jsem přejezd s kypřičem v ramenou, na 4ku ... házelo to hodně a potom jsem rotavátoroval ... jednu jsem našel za sebou ve zkypřeném, druhou vůbec ... byla to vůbec první jízda od servisu, kdy jsem použil ramena
Provedu názvoslovnou exkursi:
Normální závlačku znáte
R - závlačka http://priemyselneretaze.sk/r_zavlacka.html
zákolník http://www.fabory.cz/cs/product/%C5%BEl ... 70001.html
Normální závlačku znáte
- l(a)k(a)tom
dík, každé poučení pro mě dobré (jenže pak přijdu k Šálkům a bavíme se o tom, jestli houžve a napínák, případně holandská matka jsou to samé ).ITS píše:Provedu názvoslovnou exkursi:
Normální závlačku znáte
tak dneska jsem si koupil 3 čepy, 5 zákolníků a 5R - závlaček, ale ty čepy, co mi vypadly, byly (měly být) jištěné normální závlačkou
Já jsem spokojený s R závlačkami s dvojitou hlavou... dvakrát otočený drát. Nestalo se, že by to někdy vypadlo, ať už z velkého nebo malého traktoru.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz