WINEA,CABRIO,VEGA II

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Antony30011
Kontaktovat uživatele:

Re: VINEA,CABRIO,VEGA II

#1936 Nový příspěvek od Antony30011 »

Tome, já vím :) bylo to jen takový nešikovný přirovnání

Zdeňku, neuvažuju o ničem :D vineu bych nedal pryč skrz kloub - do sadu i na oplocený je to nenahraditelný. Kdyby bylo peníze, uvažoval bych o veze excelent, třeba i s Kohlerem. Ale jelikož nejsou, tak prd :D třeba až vyhraju ve sportce tak si ju koupím :) krom toho, že sem dneska zmokl mi vinea naprosto vyhovuje :D

PULDrapalik

#1937 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Až jí budeš mít déle,budeš sebou vozit mýdlo a ušetříš večer za vodu 8)
Jen je blbý když je to krátká přeháňka a nestihneš se opláchnout

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#1938 Nový příspěvek od Antony30011 »

Přesně jak dneska. Jel sem na stodolu, na oktávce dvě kapky. Připl sem sazeč, vyjel a po 100m chcanec jak sviňa. Chtěl sem se vracet ale říkal sem si, že ty brambory dneska prostě zasázím :D dojel sem na pole a vylezlo slunko :-/ pětiminutová přehánka. Ty to s tím ýdlem máš vyzkoušený? :D

PULDrapalik

#1939 Nový příspěvek od PULDrapalik »

To víš 8) ,už se mi párkrát povedlo dojed dom tak že i trenky byly mokrý ( míněno tak že vlhko přišlo zvenku),v létě to nevadí,horší je to v listopadu kdy to padá i se sněhem,ale vždy to zachránil rum s kafem ( né kafe s rumem,to nepomáhá)

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#1940 Nový příspěvek od Antony30011 »

V zimě ani ten fučák nestojí za nic, loňská orba v prosincu byla na tři čepice :D ale neměnil bych 8)

l(a)k(a)tom

#1941 Nový příspěvek od l(a)k(a)tom »

PULDrapalik píše:řekl bych že to pisatel myslel tak že zařadí redukci,pustí nářadí na zem a šlápne na plyn,a jak psal víše tak mu redukce vyskakovala.
Tondo po návštěvě Techagra,uvažuješ o nové převodovce,nebo o jiném stroji ;-)
ba, pisatel myslel právě toto, pan Šálkovi jsem taky říkal (když mi říkal, že se to dá řadit i za chodu), že řadím a pak jedu, a když přeřadit, tak zastavit :)

l(a)k(a)tom

#1942 Nový příspěvek od l(a)k(a)tom »

Antony30011 píše:V zimě ani ten fučák nestojí za nic, loňská orba v prosincu byla na tři čepice :D ale neměnil bych 8)
doporučuji, jednu ze tří čepic dát plaveckou gumovku, nejlépe prostřední, a pak je krásné teploučko :D

robert xxx

#1943 Nový příspěvek od robert xxx »

Zdeňku, neuvažuju o ničem :D vineu bych nedal pryč skrz kloub - do sadu i na oplocený je to nenahraditelný. Kdyby bylo peníze, uvažoval bych o veze excelent, třeba i s Kohlerem. Ale jelikož nejsou, tak prd.
Keby si mal tk-14, tak by si si tento stroj vazil. Noc v zlom, tiez tak premyslam.

PULDrapalik

#1944 Nový příspěvek od PULDrapalik »

To víš že na lepší se rychle zvyká 8)

l(a)k(a)tom

#1945 Nový příspěvek od l(a)k(a)tom »

dotaz do pléna, už se Vám někdy stalo, aby se utřepaly naráz oba horní čepy pístnic zadních ramen ... až by vypadly ? jsou jištěné závlačkou a přesto mi dnes oba vyskočily ...
a dva šrouby držící oko třetího bodu na obalu zadní skříně ? ty jsou na pérové matce a taky jsem je chytil na poslední chvíli

Boniek

#1946 Nový příspěvek od Boniek »

Jaký závlačky tam máš? Jestli takový ty pružinový, tak ty občas vyskočí, obzvlášť pokud jsou tenčí než díra, kterou jsou prostrčený. Zrovna minulý týden jsem jednu na ramenech vyklepal. Nejlepší jsou ty klasický ohýbací na dvě strany, ty nevypadnou.

l(a)k(a)tom

#1947 Nový příspěvek od l(a)k(a)tom »

Boniek píše:Jaký závlačky tam máš? Jestli takový ty pružinový, tak ty občas vyskočí, obzvlášť pokud jsou tenčí než díra, kterou jsou prostrčený. Zrovna minulý týden jsem jednu na ramenech vyklepal. Nejlepší jsou ty klasický ohýbací na dvě strany, ty nevypadnou.
já jsem tam měl ohýbací, v servisu měnili napínáky, tak mám pochybnost, jestli tam vůbec nějaké závlačky byly :(
jel jsem přejezd s kypřičem v ramenou, na 4ku ... házelo to hodně a potom jsem rotavátoroval ... jednu jsem našel za sebou ve zkypřeném, druhou vůbec :( ... byla to vůbec první jízda od servisu, kdy jsem použil ramena

ITS

#1948 Nový příspěvek od ITS »

Provedu názvoslovnou exkursi:

Normální závlačku znáte

R - závlačka http://priemyselneretaze.sk/r_zavlacka.html

zákolník http://www.fabory.cz/cs/product/%C5%BEl ... 70001.html

l(a)k(a)tom

#1949 Nový příspěvek od l(a)k(a)tom »

ITS píše:Provedu názvoslovnou exkursi:

Normální závlačku znáte

R - závlačka http://priemyselneretaze.sk/r_zavlacka.html

zákolník http://www.fabory.cz/cs/product/%C5%BEl ... 70001.html
dík, každé poučení pro mě dobré (jenže pak přijdu k Šálkům a bavíme se o tom, jestli houžve a napínák, případně holandská matka jsou to samé :)).
tak dneska jsem si koupil 3 čepy, 5 zákolníků a 5R - závlaček, ale ty čepy, co mi vypadly, byly (měly být) jištěné normální závlačkou

Tom

#1950 Nový příspěvek od Tom »

Já jsem spokojený s R závlačkami s dvojitou hlavou... dvakrát otočený drát. Nestalo se, že by to někdy vypadlo, ať už z velkého nebo malého traktoru. 8)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“