WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
Tak jsem seděl u na židličkách u stolku před přívěsem a vedeme s p.Šálkem debaty o "světě" a Lukas nikde Že prý v práci, nebo co. Tak jsme to ale po půl hodině rozpustili.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- adam_pitak
Rok 2011 a nová kapota?adam_pitak píše:http://stroje.bazos.sk/inzerat/36157949 ... -Salek.php
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Stejne jako moje. Ja mam 9/2011
- robert xxx
Cena je zaujimava, ved 130 mth je akurat. Nova stoji okolo 15500
- l(a)k(a)tom
A dostal jsi nějakou propouštěcí zprávu od doktora ke stroji?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
DYK píše:A dostal jsi nějakou propouštěcí zprávu od doktora ke stroji?
- l(a)k(a)tom
myslím, že faktura by se dala brát jako svého druhu zpráva, no a co se týče mazání, tak za obrázek děkuji, mám tu všechny nástroje k mazání, včetně 5 kilového kýblu vazelíny, mazacího lisu, spreje s vazelínou, jeleního loje a UV faktoru 45 ... v lednici se chladí Jelínkova hruškovice (hrušky mi tady nejdou, někdo v okolí má tis a všechny hrušky mi chcípají).Antony30011 píše:DYK píše:A dostal jsi nějakou propouštěcí zprávu od doktora ke stroji?
O způsobu řazení jsem si popovídal ve čtvrtek s panem Šálkem, akorát řeším, že mám hodně vysoko nastavený volnoběh a jakoby zapadlý nožní plyn s malým krokem, zkusím ještě dotáhnout baudén. Dneska jdu kropit políčka, tak dojmy budu sdělovat večer.
Myslím, že jsem pochopil vše a bezezbytkuAntony30011 píše:DYK píše:A dostal jsi nějakou propouštěcí zprávu od doktora ke stroji?
Nevíte někdo, vešel by se přepsat mazací plán a plán údržby na lať? Aspoň ve zkratkách
- l(a)k(a)tom
Dnešní den ve znamení vožení vody, celkem 5 kubíků na záhumenek, cestou jsem ladil traktor: různě napnuté bowdeny od plynů, nožní měl na ten ruční asi 4 cm vůli, ruční byl přetažený, přehozené hadice na přední hydraulice (i já jsem teď pěkně promazaný), nedotažená kulisa na řazení redukce (oba šrouby, co jí drží, tam byly jen chycené). Takže bych opravdu možná uvítal, kdyby k tomu byla nějaká zpráva .
No ale ta převodovka: předtím (ale přísahám od počátku, co jsem ten traktor dostal na dvůr) když to jelo, slyšel jsem převodovku a za tím motor. Teď slyším motor, jak si přede, ale převodovku ne. Takže jsem buď předtím měl nějaký nepovedený kousek, nebo teď mám velmi povedený kousek. Samozřejmě řazení je super, zuby se neozývají, řazení redukce je výborně vedené, jenom jsem ji nezkoušel pod záběrem (jak to je dělané vevnitř, samo nevím). S rotavátorem jedu v úterý na melouch, tak to vyzkouším.
Mazací plán si asi nechám vytetovat na předloktí.
No ale ta převodovka: předtím (ale přísahám od počátku, co jsem ten traktor dostal na dvůr) když to jelo, slyšel jsem převodovku a za tím motor. Teď slyším motor, jak si přede, ale převodovku ne. Takže jsem buď předtím měl nějaký nepovedený kousek, nebo teď mám velmi povedený kousek. Samozřejmě řazení je super, zuby se neozývají, řazení redukce je výborně vedené, jenom jsem ji nezkoušel pod záběrem (jak to je dělané vevnitř, samo nevím). S rotavátorem jedu v úterý na melouch, tak to vyzkouším.
Mazací plán si asi nechám vytetovat na předloktí.
Ještě jsem neviděl aby se redukce řadila pod zátěží Redukce se řadí když je traktor v klidu, než se zařadí rychlost. Každý traktor nastaví jinak... jestli v servisu uznali že je něco nastaveno špatně, tak to asi nastavili jinak. Jinak hlavně mazat, mazat a mazat. Ono lepší vidět jak se vazelína vytlačí ven, než když tam není.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Redukce se pod zátěží řadí ale třeba u tohohle
No, tak jistě, ale myslel jsem "redukci" v pravém slova smyslu, tak jak to na tom traktoru je myšleno. Na Fendtu je už trošku jiná převodovka
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
řekl bych že to pisatel myslel tak že zařadí redukci,pustí nářadí na zem a šlápne na plyn,a jak psal víše tak mu redukce vyskakovala.
Tondo po návštěvě Techagra,uvažuješ o nové převodovce,nebo o jiném stroji
Tondo po návštěvě Techagra,uvažuješ o nové převodovce,nebo o jiném stroji