WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
Radši to cáknu olejem.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Bavite se o kardanu ve stredu? Ten ja chvilama striknu wd 40, tu vazelinu neznam
- Vinea 30Hp Comfort
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Fakt pěkný fotky
Nemáš pravdu, kdo maže ten stojí...až namaže tak jedebawor píše:Tak jsem pogenerálkoval zadní převodovku u obecní vegy vyměněna gufera a jedno ložisko a ktomu příruba trubky výkyvu jaksi jí nikdo nemazal tak byla vydřená.
Aneb kdo maže ten jede kdo nemaže spravuje
- adam_pitak
Přesně tak, ale pořád mě vrtají hlavou ty mazničky, že u toho kardanu nejsou.TRACK MT8 píše:Nemáš pravdu, kdo maže ten stojí...až namaže tak jedebawor píše:Tak jsem pogenerálkoval zadní převodovku u obecní vegy vyměněna gufera a jedno ložisko a ktomu příruba trubky výkyvu jaksi jí nikdo nemazal tak byla vydřená.
Aneb kdo maže ten jede kdo nemaže spravuje
Jsou úplně nový, ani škrábnutý. Zatím jsem nenašel uplatnění, přemýšlím, na co by se doma vlastně hodily.No a v lese je potřeba na hoře hák.adam_pitak píše:s rampovačmi sa vrece roztrhlo...
-
Pěkný fotky Lukáši
- adam_pitak
LKT si vystačilo bez háku takže v tom problém nevidím, ale zaujímalo by ma ako by sa dal dorobiťcreative píše:Jsou úplně nový, ani škrábnutý. Zatím jsem nenašel uplatnění, přemýšlím, na co by se doma vlastně hodily.No a v lese je potřeba na hoře hák.adam_pitak píše:s rampovačmi sa vrece roztrhlo...
Mieeeer
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Bavíte se o prstu na rampovač nebo co je ten hák?
- adam_pitak
anoAntony30011 píše:Bavíte se o prstu na rampovač nebo co je ten hák?
Mieeeer
-
- Kontaktovat uživatele:
adam_pitak píše:LKT si vystačilo bez háku takže v tom problém nevidím, ale zaujímalo by ma ako by sa dal dorobiťcreative píše:Jsou úplně nový, ani škrábnutý. Zatím jsem nenašel uplatnění, přemýšlím, na co by se doma vlastně hodily.No a v lese je potřeba na hoře hák.adam_pitak píše:s rampovačmi sa vrece roztrhlo...
Já koukám po rampovači a líbil se mi jako předloha tento...http://www.traktorybelarus.eu/index.php ... rampovace/
Tak jsem snad vyřešil brždění vleku bowdenem. Přivařil jsem další páku vedle páky spínače brzdových světel na pedál brzdy, natáhl bowden dozadu a vytvořil držák spojky lanka, kde se spojuje lanko od pedálu s lankem od vleku. Byl jsem to projet a docela do brzdí !!!
Tak mi držte palce, v úterý s tím jedu na technickou.
A protože celý den pršelo, tak jsem měl čas vyměnit všechny šroubovací rychlospojky na Cabriu a na čeláku za kuličkové. Kdyby někdo toužil po těch původních, tak je nabízím v inzerci.
A ještě zbyl čas i na přidělání velké schránky na blatník.
Tak mi držte palce, v úterý s tím jedu na technickou.
A protože celý den pršelo, tak jsem měl čas vyměnit všechny šroubovací rychlospojky na Cabriu a na čeláku za kuličkové. Kdyby někdo toužil po těch původních, tak je nabízím v inzerci.
A ještě zbyl čas i na přidělání velké schránky na blatník.