Tondova Vinea 47hp
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tondova Vinea 47hp
Taky že dělá
a tak nějak to plánuju. Sice bych nebyl nejradši, ale na tý půdě to přece jen doschne no. Uvidíme. V rádiu hlásili, že chcát nemá, podle předpovědi by mělo být 20-25stupnu... tak uvidíme. Chtěl sem ti zavolat jestli nedojedeš, ale rozhodnutí o sečení padlo během pěti minut... příště
Návody mám naštudovaný dneska sem promazával mulčovač, musím si projet cestu. Oktávkou už nedojedu
a tak nějak to plánuju. Sice bych nebyl nejradši, ale na tý půdě to přece jen doschne no. Uvidíme. V rádiu hlásili, že chcát nemá, podle předpovědi by mělo být 20-25stupnu... tak uvidíme. Chtěl sem ti zavolat jestli nedojedeš, ale rozhodnutí o sečení padlo během pěti minut... příště
Návody mám naštudovaný dneska sem promazával mulčovač, musím si projet cestu. Oktávkou už nedojedu
Naposledy upravil(a) Antony30011 dne stř čer 05, 2013 8:56 pm, celkem upraveno 1 x.
- Vinea 30Hp Comfort
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Na kterou polohu sem sám neveděl a poradil mi to p Klos. Na ty dlouhý vyšel akorát kardan a sekačka je pěkně vysoko. Jezdím přes takový krpály a i tak sem málem chytal, takže je to i lepčí
- Vinea 30Hp Comfort
Kardan je zkrácenej během chvilky ana prostřední polohu by to bylo lepší
ZETOR 5211
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ale tu jebačku než sem ho vrazil do Inzeca už v životě zažít nechci! Hele, a já si stejně myslím, že bych tím chvílama škrábl o zem
- Vinea 30Hp Comfort
- adam_pitak
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Novy - dlouhej s volnobezkou. Stejnej ale kratkej je k mulcovacu. Ale tak debilne se tam dava ze su rad ze su rad, ze ho k tomu mam
Tondo, nemůžu se u toho pejska dopočítat nohou. Kde zůstali?
Jinak pozor na to stavění z kopce na předek, aby si pak náhodou jednou nemusel utíkat před vlastní sekačkou, kdyby jsi se někde pořádně zapíchl. Dozadu dej bednu, do ní něco těžšího kromě svačiny, aby se Ti traktor nestavěl na přední.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Otec je dobrej fotograf. Schovaný v trávě jinak má všecky, neboj
Moc pěkně otec fotí. A máš moc pěkného psa.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Díky a díky. Pes to je mazel a drak dneska sme byli otáčet seno, nejraději lítá po hrabích nebo po senu co lítá z obracečky a schne to hezky, už to aj vonělo senem já dosekl s křovinákem boky tak už jen aby sluníčko svítilo dál...
Řeknu ti to takhle: V pondělí sundávám střechu, takže máš na to (do) celou neděli. Pak je to podle zákona schválnosti a ostatním pravidlům.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby to vyšlo, tak su spokojenej pokud by do neděle bylo jak dnes tak to v nedělu odpoledne krásně zbalíkuju
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Seno je pod střechou. Nebalíkoval sem to, nebylo suchý 100% tak je ještě rozhozený na půdě. Takovýhle vlečky byly dvě, takže sena je celkem dost jestli to takle půjde dál tak mužeme prodávat
Nicméně, balíkovač si pak pujčoval kamoš a jeli sme balíkovat k němu. A zase sem se nasral. Provázek na jedný straně o 8cm kratší než na druhý, balík ala rohlík. Jestli se mi to nepodaří dát nějak dohromady aby to dělalo pěkný balíky tak ho asi prodám a bude pokoj
Nicméně, balíkovač si pak pujčoval kamoš a jeli sme balíkovat k němu. A zase sem se nasral. Provázek na jedný straně o 8cm kratší než na druhý, balík ala rohlík. Jestli se mi to nepodaří dát nějak dohromady aby to dělalo pěkný balíky tak ho asi prodám a bude pokoj