Tondova Vinea 47hp
Re: Tondova Vinea 47hp
Jo, je to v Kuřimi
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Dyť otec byl radostí bez sebe co mu to přistálo na dvorkuŠpica píše: Prý potom půjdu bydlet i s kombajnem pod most
Jo otec byl rád, jiní už tak moc veselí nebyli, nicméně i tak mám stále pochopení . Hlavní je, že nás to baví . Náhradní motor je už sehnaný, jen si ho musím jet vyzvednout na vrakoviště v Čebíně
Do podzimu času dostŠpica píše: ještě, že nejsem ženatý, zatím. Prý potom půjdu bydlet i s kombajnem pod most
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Krasne brany.Taky bych takove chtel.Nikdo je tu ale nema.Jinak val ma soused taky takovy a jen chvali.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Jo, brány sou pořádný sám sem je nezvedl, jen táhl je to od 80letýho pána, sám se ještě stará o nějakej hektar a 25 prasat s třema zetorama. Chtěl mě dát víc sjetý, ale ukecal sem ho o tyhle
-
- Kontaktovat uživatele:
Antony30011 píše:Jo, brány sou pořádný sám sem je nezvedl, jen táhl je to od 80letýho pána, sám se ještě stará o nějakej hektar a 25 prasat s třema zetorama. Chtěl mě dát víc sjetý, ale ukecal sem ho o tyhle
Slíbil jsi mu aspoň nějakou pomoc? Jinak ale respekt, jestli v 80 letech taký statkář
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nabíze sem mu, že někdy mužu dorazit (je to 40km daleko) a odmítal mě že to sám zvládá x let a nic nepotřebuje teďka je dva měsíce po mozkový mrtvici, tak mu pomáhala rodina ale jinak prej všecko sám nebo s kamošem stárníkem nechápu. Mně se smál, když sem říkal jak se školou tak tak stíhám to svoje
Od nás si kupec vezl kombajn po ose až někam k Dukovanům. Je to už nějaký ten rok. Asi dojel. Motor byl ale samo v pohodě. To je neštěstí, když někdo odstaví stroj a čas na něm dělá škody.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Prosim tě, co je v tom kombajnu za motor?Špica píše:Jo, je to v Kuřimi
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
VW Brouk
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Přesně takový kombajn mám i s tímhle motorem. Já když jsem ho kupoval tak jsem k němu dostal ještě jeden náhradní. Zrno krásně vyčistí. Do tohoto kombajnu není problém sehnat motor. Těchto motorů jsou plné inzeráty.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já byl dneska lisovat (zas u Špice) a šlo to líp na radu UR1SK sme udržovali sběrák furt plnej a balíky byli lepší. Z 8mi se mi jeden fakt nelíbil. Uvidíme jestli to zhodnotí Ondra balíky nebyli 100% ale lepší než volně rozházený