Tondova Vinea 47hp
Re: Tondova Vinea 47hp
My tam máme trubky a jak píšu, bez problémů
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Vinea 30Hp Comfort
Trubky jsou určitě lepší než hadice,ale u malých strojů hadice vadit nebude.A koleno jsem tam zkoušel,ale byl o dost vyšší než koleno z hadice.Tom píše:My tam máme trubky a jak píšu, bez problémů
ZETOR 5211
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Uvidime jak to bude fungovat a kdyztak to zmenim ted su rad ze nemusim tocit tretim bodem
Určitě je to velká pomoc Hadici můžeš nechat zkrátit vždycky, koncovku použijí původní, akorát se použije nová ta objímka co je zvenku
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- adam_pitak
čo si pamätám tak u nás sa s tým nechceli nejak babrať ale už majú konkurenciu takže sa budú musieť...Tom píše: Hadici můžeš nechat zkrátit vždycky, koncovku použijí původní, akorát se použije nová ta objímka co je zvenku
Mieeeer
- adam_pitak
- ferencc
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten by som bral ale bez balíčky. Videl som ho na technikboerse.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych ho bral, ale nenosim po kapsach 200-300 tisic ale masina je to super
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já se dneska pustil do přeskladování stodoly a vytáhl sem svůj lis na světlo světa a začal ho připravovat na použití. Sice pozdě, ale co jediný co na něm chcu teď udělat, je vyměnit péra na sběráku. Jedno sem vytáhl a zítra je beru do BENA, jestli je budou umět objednat. Ale i tak se chcu zeptat, nemáte nějakou osvědčenou stránku, kde by je mohli mít? Díky
Jinak, strojem roku budou zaručeně paletizační vidle bez nich bych se zbláznil a utahal. Mít všecko na paletách a přehazovat to je prostě špica škoda jen, že ten lis a vlečka se na palety nevejdou
Jinak, strojem roku budou zaručeně paletizační vidle bez nich bych se zbláznil a utahal. Mít všecko na paletách a přehazovat to je prostě špica škoda jen, že ten lis a vlečka se na palety nevejdou
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Díky Leo
Není zač. A už to pomalu dej dohromady, senoseče začínají, tak ať máš čím lísovat. A nezapomeň pak udělat video, jak ti to seče, shrabuje, lísuje...
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
- adam_pitak
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
V hromade to jakz takz je. Nastrikat sem to nestihl vubec, ale chtel bych doplnit ten sberak o nejaky video se pokusim, fotek uz je dost. Blby je, ze nemam kameramana
Adame, kosit a otacet se zatim bude Vari, dokud nebude sekacka a obracak k traktoru
Adame, kosit a otacet se zatim bude Vari, dokud nebude sekacka a obracak k traktoru
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem dneska vytáhl balíkovač a jel ke kamošovi. Udělal asi 10 balíků sena, vše funguje jak má, chce to jen doladit vázání. A mám dvě otázky.
1) to ladění vázání - provázky sjíždí doleva, přijde mi že ke druhý straně balíkovač natlačí míň hmoty a tam sjíždí provázek... jak je dostat do středu? Ty první balíky v létě byly svázány uprostřed. Teďka nevím co to robí
2) jak moc stáhnout komoru? Z těch 10ti balíků sem asi 9krát šrouboval. Prvně byla úplně na fest, to mi přišlo že balík se sotvá vytlačil ven a pak nejlepší mi to přišlo když byla stáhlá asi ze 2/3. Nějakej tip?
Pokud vyjde počasí tak chci o víkendu vletět na svoje sena, tak potřebuju aby to odvádělo perfektní práci
1) to ladění vázání - provázky sjíždí doleva, přijde mi že ke druhý straně balíkovač natlačí míň hmoty a tam sjíždí provázek... jak je dostat do středu? Ty první balíky v létě byly svázány uprostřed. Teďka nevím co to robí
2) jak moc stáhnout komoru? Z těch 10ti balíků sem asi 9krát šrouboval. Prvně byla úplně na fest, to mi přišlo že balík se sotvá vytlačil ven a pak nejlepší mi to přišlo když byla stáhlá asi ze 2/3. Nějakej tip?
Pokud vyjde počasí tak chci o víkendu vletět na svoje sena, tak potřebuju aby to odvádělo perfektní práci