WINEA,CABRIO,VEGA II
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
Dneska sem byl tady v obchodě pro rychlospojky. Samica 300, samec 100. Ještě budu volat do Brna do Hydrocomu. Takže pokud někdo máte zájem o Šálkovi šroubovací, dvě samice z traktoru a sedm z nářadí je k dispozici
- Vinea 30Hp Comfort
To plánuješ na předek?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Petrik
Pěkná práce
Vega 36hp Comfort,vyvážečka s rukou Vahva jussi 320,Husqvarna262xp ,346xp
- Vinea 30Hp Comfort
Na předek i na zadek,když mám vzadu přes zimu na traktoru rychlozávěsy na radlice,tak proč bych je měl sundávat,když potřebuju potáhnout vlečku
ZETOR 5211
Proč jsi tu tlamu neudělal otočnou?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Vinea 30Hp Comfort
Ty blaťáky tam už byly, jsou docela měkký, tak snad nějakou ránu vydrží. Řetězy budu sundávat až na jaře, častěji než jedno ročně bych to nechtěl absolvovat, byl to docela vopruz je tam dostat.creative píše:Ahoj, ty blatníky jsi tak zdědil nebo si je ladil sám. Já mám na Vinei ty origo oba utrhnuté, tak musím aktuálně něco pořešit. Když vidím ty řetězy, tak mi jde mráz po zádech, takový jsem na tahač loni nasazoval snad stokrát. Snad to s tím sněhem nebude jak loni.Boniek píše:Popojížděl jsem s tím zatím jen po dvoře, a nikde to neškrtá, ale místa tam moc nezbývá, hlavně mezi gumou a držákem blatníku, musí být pořádně napnuté. Uvidíme až něco napadne, zatím je tu teplo a prší. Co stály nevím, byly už k tomu a jsou to originál Pewag, tak asi levné nebyly.Vinea 30Hp Comfort píše:Boniek jak ti vycházijou řetazy kolem kuláku na pístnici
Že jsou měkké buď jenom rád, alespoň budou odolnější... Ty originální jsou celkem tvrdé a měl bych strach o jejich pevnost....
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Mně se letos u blatníků ohl ten plech co je drží a jeden blatník je trošku přihlej k traktroru, namotala se mi na kolo řepa s bahnem. A creative, o tom ulomeným blatníku tady píšeš už asi po pátý, ono to taky asi bude tím mezičlánkem mezi sedadlem a volantem
- l(a)k(a)tom
konečně upravený webik viz podpis
- adam_pitak
pekné ... koľko si dal za adresu a za server??l(a)k(a)tom píše:konečně upravený webik viz podpis
Mieeeer
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já platil na svůj web registraci stránky, máme tam několik části vždycky /něco... a za hosting 48kč/měs http://g-hosting.cz/cz/price-list/php/ standart 1adam_pitak píše:pekné ... koľko si dal za adresu a za server??l(a)k(a)tom píše:konečně upravený webik viz podpis
- l(a)k(a)tom
popravdě, je to něco okolo 1000 za rok, ale přesně to nevímAntony30011 píše:Já platil na svůj web registraci stránky, máme tam několik části vždycky /něco... a za hosting 48kč/měs http://g-hosting.cz/cz/price-list/php/ standart 1adam_pitak píše:pekné ... koľko si dal za adresu a za server??l(a)k(a)tom píše:konečně upravený webik viz podpis
-
Tak se mi v sobotu nezadařilo a měl jsem menší nehodu. Dávejte si pozor klouže to jako sviňa.
Vezl jsem z lesa standardních 2,5m dřeva 50/50 suchý/mokrý. Vyjel jsem z lesní cesty na starou asfaltku s rozbitým asfaltem. Po 300m jsem přejel na krásnej hladkej a suchej asfalt a rozjel to na trojku abych do blížícího se vršku nahnal nějakou rychlost. Bohužel v půlce kopce na asfalt kapala během dne roztátá námraza ze stromů a k večeru přimrzla. Bylo to asi 20 metrů souvislého ledu. 15 metrů jsem dal, pak se začali protáčet kola a pak už jsem stále větší rychlostí s neřiditelným traktorem couval. No a pak už jenom rána a stál jsem. Kára ve stoce, dřevo složený. Takže jsem hodinu vyprošťoval káru a znovu nakládal dřevo (a zrovna jsem tam měl metrový polena s průměrem cca 50-60cm). Tentokrát jsem ale otočil traktor čumákem z kopce a radši to objel jinudy.
Naštěstí jsem se nepřevrátil s traktorem takže ten (a já taky) je bez poškození. Na káře jsou jen rozbitá světla.
Takže pozor na to.
Vezl jsem z lesa standardních 2,5m dřeva 50/50 suchý/mokrý. Vyjel jsem z lesní cesty na starou asfaltku s rozbitým asfaltem. Po 300m jsem přejel na krásnej hladkej a suchej asfalt a rozjel to na trojku abych do blížícího se vršku nahnal nějakou rychlost. Bohužel v půlce kopce na asfalt kapala během dne roztátá námraza ze stromů a k večeru přimrzla. Bylo to asi 20 metrů souvislého ledu. 15 metrů jsem dal, pak se začali protáčet kola a pak už jsem stále větší rychlostí s neřiditelným traktorem couval. No a pak už jenom rána a stál jsem. Kára ve stoce, dřevo složený. Takže jsem hodinu vyprošťoval káru a znovu nakládal dřevo (a zrovna jsem tam měl metrový polena s průměrem cca 50-60cm). Tentokrát jsem ale otočil traktor čumákem z kopce a radši to objel jinudy.
Naštěstí jsem se nepřevrátil s traktorem takže ten (a já taky) je bez poškození. Na káře jsou jen rozbitá světla.
Takže pozor na to.