Lojza MT8-065
Re: Lojza MT8-065
Prosím o radu,než si vytisknu návod k obsluze. Záhada ruční plyn.To je tam opravdu tak blbej systém,že když slapnu nohou na plyn tak se nevrací???? U zetora nastavím ruční na potřebné otáčky a při sešlánutí si nohou přidám a pak se mi zas vrátí na úrověň ručního nastavení. Nebo to někdo tunil????? Když by měl někdo foto mechanizmu bez zásahu prasokutila domácího...dík.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Musí to chodit,dej tam pružinku,promaž bovden,nebo sej nové lanko. Ruční plyn když nebude plnej,na to nemá vliv,mělo by to být,jak píšeš. Teď jsem lanko měnil, i když u 065ky je ten system trochu jinej,my tam máme hřídelku,na jednom konci je přivedeno lanko od motoru a na druhém je spojen s ručním
Takhle to je u pajdy
Takhle to je u pajdy
toto je mechnismus 050, 065 má hloupý pákový mechanismus, chce to vše promazat, mít pružinu co to vrací zpět, a origo to jde přes přídavný regulátor otáček, tam záleží v jakém je stavu.
škubání motoru je normální stav studené 1203, ři teplém motoru se to zlepší, preventivně bych udělal komplet údržbu - výměna membrány podávacího čerpadla, vyčistit karburátor, nový vzduchový filtr, nové svíčky (dával jsem Brisk Super Yttrium N15YC) na nich vůli, vůli na ventilech, ojeje+filtry, zkontrolovat rozdělovač občas bývá vadný kondenzátor, občas idukční cívka. Vpodstatě jsem postupem času dělal vše a na začátku se se stím motorem trápil, no popravdě do doby než jsem tam dal disel, pak byl klid , svatě tam dát favorit
škubání motoru je normální stav studené 1203, ři teplém motoru se to zlepší, preventivně bych udělal komplet údržbu - výměna membrány podávacího čerpadla, vyčistit karburátor, nový vzduchový filtr, nové svíčky (dával jsem Brisk Super Yttrium N15YC) na nich vůli, vůli na ventilech, ojeje+filtry, zkontrolovat rozdělovač občas bývá vadný kondenzátor, občas idukční cívka. Vpodstatě jsem postupem času dělal vše a na začátku se se stím motorem trápil, no popravdě do doby než jsem tam dal disel, pak byl klid , svatě tam dát favorit
Díky moc.Motor už vrčí jak má.POLSKÁ indukčka je zázrak,jen jsem asi zapoměl hodit do kasičky v kostele ,po namontování první nalezené cívky ze staré sháde 1000 mb(pal čssr) úspěch.Ještě sehnat orig sadu kontaktu s kladívkem z dob socíku (to s tím pertinaxem) a měděné zapalovací kabely a bude navždy klid.