Nový přírůstek
- PRAKTIK
Re: Nový přírůstek
Žeby navijak? :red:Mulčovač.
-
Rotavator .... nevim jak se tomu dnes říká ale já stavím rotavátor
-
naviják bych potřeboval taky ale už v pondělí
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
To stavíš celé od začátku,nebo je to nějaký origo uparvený??
-
dalo by se říct že celé bylo to postaveno před 4mi roky ale sešlo z toho koupí pořádného stroje člověk dostane jistou chuť a inspiraci.... díly jsou CDD
Cena slusna kdyz je to s tim celakem.
Co je to za instrument na tech fotkach? nejaky rotavator nebo mulcovac??????
a co vsechno vlastne schanis a k jakemu predevsim ucelu trakturek bude slouzit.
Co je to za instrument na tech fotkach? nejaky rotavator nebo mulcovac??????
a co vsechno vlastne schanis a k jakemu predevsim ucelu trakturek bude slouzit.
MT8-050
-
instrument je rotavator a učelům? máme obr zahradu a tak určitě k zahradním, sekání trávy ,orání atd ... pak také stavebním, a v neposlední řadě také lesním, takže bych ho chtěl osadit nejrůznějšíma pomůckama a udělátkama aby co nejvíce usnadnil práci, proč se ptáš
Tak to ucely mame dost podobny, mam skoro to samy jako ty jen s prednim pohonem. Bydlim totiz v kopcovitym terenu a zadokolka by byla na to moc slaba.
MT8-050
Jak to oře na těch širokých kolech?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
a ty máš origo 050 nebo předek dodělávanej ? prohlížel jsem stroj ve všech směrech a je tam pár nesrovnalostí,převodovka vypadá jako 050 a vývod (pokud tam je) je zavařený, také by mě zajímalo jestli někdo skoušel předělat 065 na 4x4 bylo by to pro mě velmi užitečné v některých oblastech. A na těch širokých kolech to jede paradně při orbě na každém kole je 160kg olova a se šperou to občas jen přibrzdilo ale pokaždé se chytil
A vleze se to kolo do brázdy?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
u toho dvojáku ano,je to tak tak
To kolo má tuším 25 cm na šířku, takže když je záběr radlice pluhu 25 cm je to dost na knap...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
je to máš pravdu pak jde jen o to pořádně to poštelovat, ale jde to jsem spokojený, zvažuješ přezutí?
Mám Vegu a právě jak jsme ji koupili tak tam byly ty široké kola... Snažím se pěstovat nějakou zeleninu, tak jsem přezul na úzké, kvůli řádkům (ten traktor se mi na těch úzkých i více líbí ) ale sleduju, jak jsou s těmi širšími spokojeni ti, co taky něco s půdou dělají.... To, že jsou lepší do lesa, na komunál atd je jasné...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz